Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 14, Number 66 (0-0)


بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست همزده
بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست همزده
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری
بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های آلژینات سدیم با استفاده از نانوذرات رس
بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های آلژینات سدیم با استفاده از نانوذرات رس
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده
ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج
اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه‌های نارنج
بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه‌های نارنج
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی خشک کردن برگه‌های توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی
بررسی خشک کردن برگه‌های توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس
اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته‌ی سیاه سردشت
اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته‌ی سیاه سردشت
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ
تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام‌های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری‌های عامل فساد و مسمومیت
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام‌های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری‌های عامل فساد و مسمومیت
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه درطول دوره نگهداری
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه درطول دوره نگهداری
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیر گذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری
جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیر گذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان
تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم
بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آن
بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر توان‌های مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری
بررسی اثر توان‌های مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم‌چرب
بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم‌چرب
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال
توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر نانورس روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ممانعت‌کنندگی فیلم‌های بیوپلیمر کفیران
اثر نانورس روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ممانعت‌کنندگی فیلم‌های بیوپلیمر کفیران
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت
تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست
بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده
تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی
تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی
تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات صدف بزرگ Megapitaria squalid و بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی آن
تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات صدف بزرگ Megapitaria squalid و بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی آن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

شناسایی ژن کد کننده باکتریوسین در شش سویه بومی لاکتوباسیلوس پلنتاروم
شناسایی ژن کد کننده باکتریوسین در شش سویه بومی لاکتوباسیلوس پلنتاروم
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles