ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 22، شماره 158 - ( 1404 )
تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی
ص. 14-1
10.22034/FSCT.22.158.1
علیرضا اردکانی
،
حمید توکلیپور
،
نفیسه جهانبخشیان
چکیده
(68 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16 دریافت)
تبیین الگوی مصرف و ارزیابی رفتار خریداران و مصرف کنندگان کنسرو ماهی تن در استان مازندران با استفاده از نظریه رفتار برنامه ریزی شده
ص. 30-15
10.22034/FSCT.22.158.15
سهیل ریحانی پول
،
سکینه یگانه
،
شبنم حقیقت خواجوی
،
محمد خلیلی
چکیده
(60 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(14 دریافت)
مطالعه اثر حرارتدهی اهمیک و حمام آب بر بقای اشرشیاکلی در آب هویج
ص. 62-50
10.22034/FSCT.22.158.50
سیدرامین رفیعایی
،
نفیسه زمین دار
چکیده
(7 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4 دریافت)
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
ص. 79-63
10.22034/FSCT.22.158.63
شریف قربانی
،
سارا جعفریان
،
مهدی شریفی سلطانی
،
لیلا روزبه نصیرایی
چکیده
(7 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3 دریافت)
امکان سنجی تولید نوشیدنی انرژی زا فراسودمند حاوی کیتوزم تانن- اسیدلینولئیک کانژگه
ص. 118-99
10.22034/FSCT.22.158.99
مرتضی جمشید عینی
،
حمید توکلیپور
،
رضوان موسوی ندوشن
،
محسن مختاریان
چکیده
(10 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3 دریافت)
فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئهورا
ص. 129-119
10.22034/FSCT.22.158.119
نرگس Narges
،
محمدامین مهرنیا
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(7 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5 دریافت)
اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی
ص. 143-130
10.22034/FSCT.22.158.130
نرگس Narges
،
محمدامین مهرنیا
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(8 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و اثر ضد قارچی اسانس مورخوش (Zhumeria majdae) بر کپکهای عامل پوسیدگی و فساد میوه پرتقال طی انبارمانی
ص. 154-144
10.22034/FSCT.22.158.144
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
محمدرضا زارع بوانی
،
خلیل دلفان حسن زاده
چکیده
(7 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5 دریافت)
مطالعه تولید نانو الیاف کامپوزیت از ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه L. Salvia macrosiphon به روش الکتروریسی به منظور ریز پوشینهکردن ویتامین D3
ص. 171-155
10.22034/FSCT.22.158.155
Sedigheh Yazdanpanah
،
مونا قربانی نژاد
چکیده
(7 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و پتانسیل ضدمیکروبی عصاره آلوئهورا بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. 184-172
10.22034/FSCT.22.158.172
نرگس Narges
،
محمدامین مهرنیا
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(7 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضد قارچی مخمر غالب جدا شده از عسل
ص. 200-185
10.22034/FSCT.22.158.185
فاطمه طاهری
،
علیرضا صادقی
،
سید مهدی جعفری
،
سارا شهریاری
،
مریم زارعلی
چکیده
(8 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4 دریافت)
ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغنهای خوراکی و فلافلهای موجود در فستفودهای شهر تهران
ص. 212-201
10.22034/FSCT.22.158.201
فهیمه فرجی
،
سید احمد شهیدی
،
نبی شریعتی فر
،
محمد احمدی
چکیده
(7 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3 دریافت)
غربالگری فاکتورهای موثر در رشد باکتری Paenibacillus polymyxa با استفاده از طرح آزمایشی پلاکت-برمن
ص. 226-213
10.22034/FSCT.22.158.213
علیرضا وسیعی
،
محبوبه سرابی
،
فرشته فلاح
،
سیدعلی مرتضوی
چکیده
(7 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS