دوره 22، شماره 158 - ( 1404 )                   جلد 22 شماره 158 صفحات 237-227 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

karimi F, Azizi M, MOEINI S, Karimi M, Moogouei R. Microencapsulation of canthaxanthine with electrospray and optimizaing processing papameters toward efficiency encapsulation by response surface methodology. FSCT 2025; 22 (158) :227-237
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-61694-fa.html
کریمی فاطمه، عزیزی محمد حسین، معینی سهراب، کریمی محمد، موگویی رکسانا. بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1404; 22 (158) :227-237

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-61694-fa.html


1- دانش آموخته دکتری گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد تهران شمال ، karimi.f258@gmail.com
2- استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
3- استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد تهران شمال
4- دانشیار گروه نساجی دانشکده نساجی دانشگاه امیرکبیر
5- استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد تهران شمال
چکیده:   (108 مشاهده)
ﮐﺎﻧﺘﺎﮔﺰاﻧﺘﯿﻦ مولکول کتوکاروتنوئید  ﻏﯿﺮاﺷﺒﺎع ﺑﻮده ﮐﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﺤﯿﻄﯽ ﺣﺴﺎس اﺳﺖ. توسعه میکرو-نانو کپسولاسیون یکی از راهکار­هایی است که ترکیبات زیست فعال را در برابر شرایط نامناسب محیطی محافظت می­کند. در این مطالعه کانتاگزانتین با استفاده از پلیمر پروتئین آب پنیر با روش الکترواسپری ریزپوشانی شدند و با استفاده روش سطح پاسخ تاثیر چهار متغیر مستقل غلظت پروتئین آب پنیر، ولتاژ به کار رفته، نرخ ورودی و فاصله سر سرنگ و جمع کننده بر روی کارایی الکترواسپری کانتاگزانتین ارزیابی شد. بر اساس نتایج به دست آمده  توابع مطلوبیت بیشترین مطلوبیت با مقدار  93/0 در غلظت پروتئین آب پنیر 4/39%، ولتاژkV 5/17، نرخ ورودی 2/2 mL/h ، فاصله سرسرنگ و جمع کننده cm1/17 تعیین شد.
متن کامل [PDF 533 kb]   (81 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: آنتی اکسیدان
دریافت: 1401/2/31 | پذیرش: 1401/10/11 | انتشار: 1404/1/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.