ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 72 - ( 1396 )
استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
ص. 12-1
سجاد پیرسا
،
ایمان یزدانی
،
هادی الماسی
،
محمد علیزاده
چکیده
(6083 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4923 دریافت)
اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی
ص. 24-13
سجاد پیرسا
،
شیوا قارونی
،
رسول پیرمحمدی
،
هادی الماسی
،
احمد پورستار مرجانی
چکیده
(6056 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3298 دریافت)
بررسی خصوصیات همافزائی و همستیزی عصاره چای سبز و هل
ص. 36-25
اکرم آریان فر
،
مریم سردرودیان
چکیده
(5671 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1922 دریافت)
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله
ص. 45-37
مرجان عزیز محمدی
،
مرضیه بلندی
چکیده
(5644 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3599 دریافت)
بهینهسازی فرآیند خشککردن پاششی رب گوجهفرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 65-47
عادل دزیانی
،
سید مهدی جعفری
،
امان محمد ضیائی فر
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(5351 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3819 دریافت)
مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر
ص. 78-67
منصوره نودهی
،
جمشید فرمانی
،
رویا باقری
چکیده
(5762 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3450 دریافت)
بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگیهای عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلیساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی
ص. 89-79
الهام لطفی
،
علی گنجلو
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(5180 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3260 دریافت)
مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینهی آن با روش سطح پاسخ
ص. 103-91
هاله جعفری
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
هادی الماسی
چکیده
(4622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1775 دریافت)
تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
ص. 120-105
فاطمه محمّدی گرفمی
،
محمدرضا اسحاقی
،
لیلا ناطقی
چکیده
(3179 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2846 دریافت)
مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نانهای صنعتی تهیه شده در شهرکرمانشاه
ص. 132-121
مصطفی کرمی
،
مریم صفیاری
چکیده
(3170 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1813 دریافت)
مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کمچرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی
ص. 326-131
مریم ید ملت
،
حسین جوینده
،
محمد حجتی
چکیده
(3282 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3211 دریافت)
بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگیهای حسی و شیمیایی کیک روغنی
ص. 153-133
امیر جعفرنژادی ماسوله
،
اورنگ عیوض زاده
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(3216 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3551 دریافت)
تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی عصاره برگ زیتون
ص. 163-155
مهناز منافی دیزج یکان
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
صدیف ازاد مرد دمیرچی
،
هادی ولیزاده
،
فریده طباطبایی یزدی
چکیده
(4160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1909 دریافت)
برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری
ص. 176-165
مهران نوری
،
بهزاد ناصحی
،
شیما جلدانی
،
مائده ایزدی
چکیده
(2986 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1639 دریافت)
تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ
ص. 185-177
راحله دهقان تنها
،
محمد حسین امینی فرد
،
حسن بیات
چکیده
(3289 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1847 دریافت)
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو
ص. 201-187
آسیه حسن زاده
،
زینب رفتنی امیری
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(3206 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3275 دریافت)
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخکردن سطحی و عمیق
ص. 214-203
پروا صالح اقدم
،
نارملا آصفی
چکیده
(3422 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2791 دریافت)
بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بستهبندی میوه آلبالو ایرانی
ص. 229-215
ضحی چهاردهی سیرتی
،
فرناز موحدی
،
مهرناز امینیفر
چکیده
(3769 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2987 دریافت)
مدلسازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کمچرب
ص. 241-231
زهرا امیری ریگی
،
منصور کاظمی مقدم
چکیده
(3039 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3104 دریافت)
شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بستهبندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)
ص. 257-243
مرتضی سلطانی
،
سید محمدباقر جعفری
،
ساجده سادات مجیدی
چکیده
(3071 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4350 دریافت)
بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگیهای کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 272-259
الهه زاغیان
،
محمد فاضل نجف آبادی
چکیده
(3380 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3190 دریافت)
اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده
ص. 281-273
فاطمه اسماعیل زاده کناری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(2854 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2880 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی
ص. 290-283
مرجان توکل
،
علی محمدی ثانی
،
ایمان فرحبخش
چکیده
(2897 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1633 دریافت)
مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره
ص. 300-291
محسن وظیفه دوست
چکیده
(3600 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1680 دریافت)
استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی
ص. 312-301
منصوره سلیمانی فرد
،
مهران اعلمی
،
روح الله حیدری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
گودرز نجفیان
چکیده
(3299 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1631 دریافت)
بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرفکنندگان به لبنیات برند
ص. 336-327
علیرضا کرباسی
،
حنانه آقاصفری
چکیده
(3047 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3189 دریافت)
بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو
ص. 346-337
سید حمیدرضا ضیاءالحق
،
مصطفی مظاهری تهرانی
،
سید محمد رضوی
،
حسن رشیدی
چکیده
(2815 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1785 دریافت)
اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگیهای شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش
ص. 356-347
امیر عرفان تقی زاده
،
رضوان پور احمد
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(4080 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4512 دریافت)
اثر صمغ دانهریحان و اسانس پونهکوهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیکشکلاتی با چربی کاهش یافته
ص. 369-357
سمانه عسگری ورجانی
،
مانیا صالحی فر
،
شهلا شهریاری
چکیده
(3074 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1750 دریافت)
شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن
ص. 381-371
لیلا کمالی روستا
،
امین سید یعقوبی
،
محسن امینی
،
مهدی امینی
چکیده
(3999 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1611 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS