ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 66 - ( 1396 )
ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بستهبندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 1-16
مریم قربانی
،
ناصر صداقت
،
الناز میلانی
،
آرش کوچکی
چکیده
(5362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4815 دریافت)
شناسایی ژن کد کننده باکتریوسین در شش سویه بومی لاکتوباسیلوس پلنتاروم
ص. 17-25
ملیحه السادات غلام زاده
،
محمدامین حجازی
،
ناهید حسین زاده قراجه
چکیده
(4773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5571 دریافت)
تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات صدف بزرگ Megapitaria squalid و بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی آن
ص. 27-37
نصراله احمدی فرد
،
خولیو همبرتو کوردوا مورتو
چکیده
(4640 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2953 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ
ص. 39-47
سید محمد مشکانی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(5898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3236 دریافت)
تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی
ص. 49-61
سیده معصومه پورسید
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر محمدزاده میلانی
چکیده
(4742 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3086 دریافت)
تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی
ص. 63-72
بهاره شهیدی
،
مریم کلانتری
،
ساره بوستانی
چکیده
(5182 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3020 دریافت)
تاثیر صمغهای پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده
ص. 75-84
مریم روشن ضمیر مشهدی
،
پیمان رجایی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(4301 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3236 دریافت)
بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست
ص. 85-94
سارا موحد
،
گلسا خلعتبری محسنی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(3840 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3313 دریافت)
تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت
ص. 95-103
مجتبی هادیان
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(4753 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5951 دریافت)
اثر نانورس روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ممانعتکنندگی فیلمهای بیوپلیمر کفیران
ص. 105-115
سید سعید حسینی
،
فرامرز خدائیان
،
سهیلا اسمی
چکیده
(3451 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1875 دریافت)
توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال
ص. 117-129
محمّد رضا صلاحی
،
آرش قیطران پور
،
محبت محبی
،
محمّد نوشاد
چکیده
(3968 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2043 دریافت)
بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کمچرب
ص. 131-143
حسین جوینده
،
حمیده نامور
،
مهرداد نیاکوثری
،
محمد حجتی
چکیده
(3355 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1800 دریافت)
بررسی اثر توانهای مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری
ص. 145-155
بهرام حسین زاده سامانی
،
زهرا لری گویینی
،
شیدا فصیح زاده
چکیده
(3220 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1850 دریافت)
بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آن
ص. 157-163
سارا موحد
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(3669 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1895 دریافت)
بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم
ص. 165-174
رقیه امینی سرتشنیزی
،
هدایت حسینی
،
زهره امیری
،
رزیتا کمیلی
،
ماهرو عظیمی
چکیده
(3555 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2730 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان
ص. 175-186
شادی بصیری
چکیده
(3915 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2055 دریافت)
جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیر گذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری
ص. 187-203
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
سمیرا مرادی
،
علیرضا وسیعی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(4275 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3501 دریافت)
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه درطول دوره نگهداری
ص. 205-215
زهرا سلیمان بیگی
،
رضوان پور احمد
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(3048 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1802 دریافت)
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندامهای هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتریهای عامل فساد و مسمومیت
ص. 217-227
اعظم مهربان
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده
(3109 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1792 دریافت)
تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ
ص. 229-238
مریم ملکی
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
سید محمد مشکانی
چکیده
(3670 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2966 دریافت)
اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریتهی سیاه سردشت
ص. 239-247
فاطمه ریاضی
،
فریبا زینالی
،
ابراهیم حسینی
،
هما بهمدی
،
مریم خانی
،
سپیده پوروطن دوست
چکیده
(4316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1790 دریافت)
اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس
ص. 249-260
نعیمه عابدینی
،
علی نصیرپور
،
لیلا ناطقی
چکیده
(3358 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2023 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی
ص. 261-269
الناز قره محمدلو
،
عباس جلیل زاده
،
جواد حصاری
چکیده
(3328 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1868 دریافت)
بررسی خشک کردن برگههای توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی
ص. 271-281
شهین شرافتخواه آذری
،
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
کاظم علیرضالو
چکیده
(3928 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5530 دریافت)
بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقههای نارنج
ص. 283-292
معصومه علیزاده شهریور
،
حجت کاراژیان
،
معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده
(2872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2704 دریافت)
اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج
ص. 293-304
زینب رفتنی امیری
،
مریم اثنی عشری
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(3106 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1775 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده
ص. 305-313
آزیتا نعمتی
،
محمد علیزاده
،
زهرا قاسم پور
چکیده
(3334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2785 دریافت)
بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلمهای آلژینات سدیم با استفاده از نانوذرات رس
ص. 315-324
مهدی آل بوفتیله
،
مسعود رضائی
،
هدایت حسینی
،
مهدی عبدالهی
چکیده
(3627 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2887 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری
ص. 325-334
معصومه احمدی بلوطکی
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(3260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3223 دریافت)
بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست همزده
ص. 335-344
نجمه صفری
،
محمد فاضل
،
مهشید جهادی
چکیده
(3216 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3141 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS