ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 61 - ( 1395 )
اثر بستهبندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و برهموم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ” ورامین 88 “ در طی نگهداری
ص. 1-15
آنیتا رامی
،
حسین شیخ لوئی
،
علیرضا یوسفی
چکیده
(6161 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4063 دریافت)
بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی
ص. 17-24
مرضیه پاک ترمنی
،
علی احسانی
،
پیمان قجر بیگی
*
چکیده
(6583 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7042 دریافت)
تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل
ص. 32-25
عاطفه سلیمانی فارسانی
،
آی ناز خدانظری
*
چکیده
(6268 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3571 دریافت)
بررسی عملکرد نوع آرایش شبکۀ عصبی پرسپترون در پیشبینی سینتیک انتقال جرم آبگیری اولتراسوند-اسمز تُرُب
ص. 33-43
محسن مختاریان
،
مهران محمودی
،
مستانه ملکی
،
عباس مهجوریان
*
چکیده
(6092 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2482 دریافت)
تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides
ص. 45-54
زهرا مومن زاده
،
آی ناز خدانظری
*
،
کمال غانمی
چکیده
(6611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4755 دریافت)
ایمپرینت مولکولی و کاربردهای آن در آنالیز نمونههای غذایی
ص. 55-75
الهه منصوری
،
محبوبه سرابی جماب
*
،
بهروز قرآنی
،
سید احمد مهاجری
چکیده
(6208 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4892 دریافت)
بررسی اثر پودر شیر سویا بهعنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم
ص. 77-86
فریبا نقی پور
*
،
بهاره صحرائیان
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
مهدی کریمی
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(6309 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3940 دریافت)
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ
ص. 87-97
فخرالدین صالحی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(5102 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3872 دریافت)
بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو
ص. 99-108
فاطمه ریاضی
*
،
فریبا زینالی
،
ابراهیم حسینی
،
هما بهمدی
چکیده
(4110 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2493 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون
ص. 109-121
محمد هادی خوش تقاضا
*
،
ابراهیم تقی نژاد
چکیده
(4608 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3788 دریافت)
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین
ص. 123-130
الهام نورمحمدی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
معصومه صادقی
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
چکیده
(4142 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4082 دریافت)
ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک Ricinus communis L.)) در ارقام وحشی ومقایسه آنها با رقم زراعی
ص. 131-140
سارا زارع
*
،
محمدعلی نجفی
،
براتعلی فاخری
،
علیاشرف جعفری
چکیده
(4439 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4783 دریافت)
بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی
ص. 141-149
پریسا صائمی
،
مانیا صالحی فر
*
،
محمد حسین عزیزی
،
رضا افشین پژوه
چکیده
(4121 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4606 دریافت)
ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم بهعنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم چرب
ص. 151-164
فریبا نقی پور
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
،
محبّت محبّی
چکیده
(4127 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4924 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کمچرب حاوی آرد کامل دانه خربزه
ص. 165-172
علی زارعی
*
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(4400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7666 دریافت)
تأثیر پوششهای هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخشده
ص. 173-182
سید مهدی اجاق
*
،
کاوه رحمانی فرح
،
سجاد ایزدی
،
بهاره شعبانپور
چکیده
(4319 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3971 دریافت)
استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر
ص. 183-193
کامیار ملکی اسکی
*
،
حبیب الله میرزایی
،
ابوالفضل فدوی
چکیده
(4959 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4820 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS