You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری داود داودی، نادر حبیبی، امیر دارائی گرمه خانی، عبدالرحمان رحیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری نانوکپسول هیدرولیزات زئین - ویتامین D3 در آب پرتقال با استفاده از فراصوت و تأثیر آن بر ویژگیهای آب پرتقال بهاره صدر، آیناز علیزاده، مهناز طبیبی آذر، حامد همیشه کار، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکنندهی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی مسعود یقبانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تیمار پس از برداشت با گابا برای حفظ کیفیت تغذیهای و بهبود عمر انبارمانی فرم تازه بریده قارچ تکمه-ای (Agaricus bisporus) آیدین شکاری، رحیم نقشی بند حسنی، مرتضی سلیمانی اقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکیوشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد فریبا حدیدی، علی گنجلو، محمد هادی فکور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی مرضیه اسلامی، حسن برزگر، بهزاد ناصحی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از روش انفیس برای مدلسازی فرآیند خشککردن صمغ دانه "به" با خشککن فروسرخ نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتریهای اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی نگین غظنفری، فرشته فلاح، علیرضا وسیعی، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ بهاره گودرزی شمس آبادی، محمدامین مهرنیا، محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر لاکتیکی فاطمه سلامت، مسعود دزیانی، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات افزودن آنزیمهای گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ امید میرزایی تاش، مهدی قره خانی، حمید میرزایی، افشین جوادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از نانوکپسول های حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس با پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم به عنوان جایگزین نیتریت سدیم در فرمولاسیون سوسیس معمولی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و بافتی محصول سکینه یگانه، سهیل ریحانی پول
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن آرزو افتخاری یزدی، احمد پدرام نیا، فریبا نقی پور، امیر حسین الهامی راد، رضا سعیدی اصل
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش حرارتدهی مقاومتی عصاره غازیاغی زینب حسنلوفرد، مهدی قره خانی، محسن زندی، لیلا روفه گری نژاد، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند) بنفشه مهیمنی، شیلا صفائیان، رضوان موسوی ندوشن، محمد ربانی، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخشهای مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده صدیقه شیخیانی، کاوه رحمانی فرح، مهدی نیکو، فرزانه نوری، احمد قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC سیدرضا موسوی، علی نجفی، هما بقایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای شیمیایی و بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی رشد قارچهای عامل فساد و کپکزدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس مور تلخ مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده سلوا رنجبر واثق، جواد حصاری، سید هادی پیغمبردوست، حسن محرمپور، صمد بدبدک
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن بهاره صحرائیان، سیدعلی مرتضوی، مهدی کریمی، فریده طباطبایی یزدی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه عطیه طباطباییان، علی نجفی، لیلا نوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگبو و رزماری بر رفتار برخی از شاخصهای شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقرهای نگهداری شده در دمای یخچال جلال اعلا، محمد احمدی، لیلا گلستان، سیداحمد شهیدی، نبی شریعتی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی شیر استریل غنی شده با کلسیم ریحانه کاوند، مرجانه صداقتی، نرگس مورکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نانوکپسول های حامل آستاگزانتین استخراج شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و رنگی محصول سکینه یگانه، سهیل ریحانی پول
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید باکتریوسین با استفاده از باسیلوس لکینیفورمیس ATCC 9789 و تعیین ویژگیهای ساختاری و ضدمیکروبی آن امین خلیلی، محمود رضازاد باری، سعید حسامی تکلو، صابر Amiri
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه فاطمه محدثی خراسانی، سیده شیما یوسفی، وریا ویسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه های طبیعی با کمک روش سطح پاسخ نیلوفر صالحیان لنجی، مهشید جهادی، میترا عطاآبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی حامد صابریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما سیده پریناز مبصری، معصومه مهربان سنگ آتش، حسین ثابت سروستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ فائزه فرهنگ دهقان، مریم مصلحی شاد، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -
متن کامل (PDF)