You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری
داود داودی، نادر حبیبی *، امیر دارائی گرمه خانی، عبدالرحمان رحیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری نانوکپسول هیدرولیزات زئین - ویتامین D3 در آب پرتقال با استفاده از فراصوت و تأثیر آن بر ویژگی‌های آب پرتقال
بهاره صدر، آیناز علیزاده *، مهناز طبیبی آذر، حامد همیشه کار، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی
مسعود یقبانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تیمار پس از برداشت با گابا برای حفظ کیفیت تغذیه‌ای و بهبود عمر انبارمانی فرم تازه بریده قارچ تکمه-ای (Agaricus bisporus)
آیدین شکاری، رحیم نقشی بند حسنی *، مرتضی سلیمانی اقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکی‌وشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد
فریبا حدیدی، علی گنجلو *، محمد هادی فکور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی
مرضیه اسلامی، حسن برزگر *، بهزاد ناصحی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از روش انفیس برای مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن صمغ دانه "به" با خشک‌کن فروسرخ
نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی *، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی
نگین غظنفری، فرشته فلاح، علیرضا وسیعی، فریده طباطبایی یزدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ
بهاره گودرزی شمس آبادی، محمدامین مهرنیا *، محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر لاکتیکی
فاطمه سلامت، مسعود دزیانی *، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات افزودن آنزیم‌های گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ
امید میرزایی تاش، مهدی قره خانی *، حمید میرزایی، افشین جوادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از نانوکپسول های حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس با پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم به عنوان جایگزین نیتریت سدیم در فرمولاسیون سوسیس معمولی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و بافتی محصول
سکینه یگانه *، سهیل ریحانی پول
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن
آرزو افتخاری یزدی، احمد پدرام نیا *، فریبا نقی پور، امیر حسین الهامی راد، رضا سعیدی اصل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش ‌حرارت‌دهی مقاومتی عصاره غازیاغی
زینب حسنلوفرد، مهدی قره خانی، محسن زندی *، لیلا روفه گری نژاد، علی گنجلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)
بنفشه مهیمنی، شیلا صفائیان *، رضوان موسوی ندوشن، محمد ربانی، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخش‌های مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده
صدیقه شیخیانی، کاوه رحمانی فرح *، مهدی نیکو، فرزانه نوری، احمد قره خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC
سیدرضا موسوی، علی نجفی *، هما بقایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های شیمیایی و بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس مور تلخ
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده
سلوا رنجبر واثق، جواد حصاری *، سید هادی پیغمبردوست، حسن محرمپور، صمد بدبدک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن
بهاره صحرائیان، سیدعلی مرتضوی *، مهدی کریمی، فریده طباطبایی یزدی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه
عطیه طباطباییان، علی نجفی *، لیلا نوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگ‌بو و رزماری بر رفتار برخی از شاخص‌های شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقره‌ای نگهداری شده در دمای یخچال
جلال اعلا، محمد احمدی *، لیلا گلستان، سیداحمد شهیدی، نبی شریعتی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی شیر استریل غنی شده با کلسیم
ریحانه کاوند، مرجانه صداقتی *، نرگس مورکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نانوکپسول های حامل آستاگزانتین استخراج شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و رنگی محصول
سکینه یگانه *، سهیل ریحانی پول
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید باکتریوسین با استفاده از باسیلوس لکینی‌فورمیس ATCC 9789 و تعیین ویژگی‌های ساختاری و ضدمیکروبی آن
امین خلیلی، محمود رضازاد باری *، سعید حسامی تکلو، صابر Amiri
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه
فاطمه محدثی خراسانی، سیده شیما یوسفی *، وریا ویسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه های طبیعی با کمک روش سطح پاسخ
نیلوفر صالحیان لنجی، مهشید جهادی *، میترا عطاآبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی
حامد صابریان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما
سیده پریناز مبصری، معصومه مهربان سنگ آتش *، حسین ثابت سروستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ‌ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ
فائزه فرهنگ دهقان، مریم مصلحی شاد *، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue