ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 119 - ( 1400 )
اثر پودر سنجد بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن
ص. 15-1
10.52547/fsct.18.119.1
اکرم لوینی
،
فروغ محترمی
،
سجاد پیرسا
،
انیس طالبی
چکیده
(778 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(260 دریافت)
ارزیابی و مدلسازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگیهای پس از برداشت گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل تازه آلوئهورا حین انبارمانی در دماهای مختلف
ص. 33-17
10.52547/fsct.18.119.17
سمانه منجم
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(584 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(163 دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورقه های خشک سیب دماوند تحت اثر عصاره ی تفاله انگور
ص. 45-35
10.52547/fsct.18.119.35
منا رنجبر
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
،
علی مویدی
چکیده
(550 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(123 دریافت)
تعیین ترکیبات اسانس میخک (Eugenia caryophyllata) و مقایسه خاصیت ضد باکتریایی آن با برخی آنتی بیوتیک های متداول
ص. 59-47
10.52547/fsct.18.119.47
عبداله دده زاده
،
حسن نورافکن
چکیده
(624 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(175 دریافت)
بررسی گروههای عاملی، ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس اسطوخودوس لارستانی: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. 76-61
10.52547/fsct.18.119.61
مینا علادی
،
محمدامین مهرنیا
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(554 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(164 دریافت)
بررسی و مطالعه امکان آلودگی میان بافتی سبزیجات به باکتریهای بیماریزای گوارشی در اثر جذب و انتقال آن از طریق ریشه گیاه
ص. 84-77
10.52547/fsct.18.119.77
فرحناز رحیمی نژاد
،
امیرحسین خسروی
،
فاطمه مهرآذین
چکیده
(510 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(131 دریافت)
بهینه سازی تولید فیلم زیست تخریبپذیر حاوی عصاره آبی ریشه گیاه چوبک و نانوامولسیون اسانس رزماری بر پایه ژلاتین به روش سطح پاسخ
ص. 94-85
10.52547/fsct.18.119.85
فخری شهیدی
،
محمد مالکی
،
سحر روشنک
،
محمود علیزاده ثانی
چکیده
(595 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(164 دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزهای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریبپذیر بر پایه پلیوینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانسهای سیر، زنجبیل و دارچین
ص. 112-95
10.52547/fsct.18.119.95
لیلا ناطقی
،
علی خزایی
،
نازنین زند
،
عبدالرسول ارومیه ای
چکیده
(555 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(152 دریافت)
تاثیر حضور باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک
ص. 131-115
10.52547/fsct.18.119.115
نیما مباهی
چکیده
(570 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(137 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی رنگدانه نوربیکسین تجاری (Bixa orellana L.) بر باکتری های پاتوژن و عامل فساد مواد غذایی در محیط in vitro
ص. 142-133
10.52547/fsct.18.119.133
احمد نصرالله زاده
،
محمود رضا زاد باری
،
هادی الماسی
،
مهران مرادی
،
سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی
چکیده
(502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(119 دریافت)
مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی
ص. 156-143
10.52547/fsct.18.119.143
صابر امیری
،
میثم رجبی
چکیده
(687 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(250 دریافت)
مدلسازی خشککردن و بازجذب آب گلابی با استفاده از مدلهای مختلف ریاضی
ص. 168-157
10.52547/fsct.18.119.157
محسن دلوی اصفهان
چکیده
(484 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(125 دریافت)
تأثیر پوششهای ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برشهای تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی
ص. 182-169
10.52547/fsct.18.119.169
شکوه حاجیوند قاسمآبادی
،
محمدرضا زارع بوانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(490 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(152 دریافت)
تاثیرخشک کردن دومرحلهای و پیش تیمار فراصوت برروی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای طالبی
ص. 192-183
10.52547/fsct.18.119.183
سارا حاج میرزا
،
اکرم شریفی
چکیده
(448 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(125 دریافت)
مقایسه سینتیک خشک کردن برگ نعناع با خشک کن خورشیدی فتوولتائیک / گرمایی با خشک کردن طبیعی
ص. 204-193
10.52547/fsct.18.119.193
محمدرضا روزگار
،
محمد حسین عباسپور فرد
،
مهدی هدایتی زاده
،
حمید محمدی نژاد
چکیده
(499 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(107 دریافت)
بررسی اثر آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر خامهای
ص. 215-205
10.52547/fsct.18.119.205
حنان لشکری
،
فرزانه ملک زاده حقیقی
چکیده
(506 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(131 دریافت)
تولید نگهدارنده طبیعی از عصاره های میخک، اکالیپتوس و رزماری جهت جایگزینی با نیتریت در سوسیس مرغ
ص. 229-217
10.52547/fsct.18.119.217
مرتضی کریم پور
،
علیرضا مهرگان نیکو
،
فایزه فلاح
،
حمیده آسایش طلب
چکیده
(726 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(182 دریافت)
تاثیر مراحل مختلف فرایند تصفیه شیمیایی بر پایداری اکسایشی روغن مغز بنه طی فرایند حرارتی شدید و طولانی
ص. 242-231
10.52547/fsct.18.119.231
انیسه زارعی جلیانی
،
حنان لشکری
،
جواد توکلی
،
محمود امین لاری
چکیده
(433 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(103 دریافت)
بررسی قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن)
ص. 258-243
10.52547/fsct.18.119.243
فاطمه پورحاجی
،
بهاره صحرائیان
،
غلامحسین حقایق
چکیده
(409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(126 دریافت)
بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای شیمیایی و بافتی کیک
ص. 274-259
10.52547/fsct.18.119.259
مریم ثابت قدم
،
محمد رضا سعیدی اصل
،
اکرم شریفی
،
محمد آرمین
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(613 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(138 دریافت)
تبیین جامعه شناختی مصرف نان(مورد مطالعه شهروندان ساکن در مناطق 3،7 و 19 شهر تهران)
ص. 292-275
10.52547/fsct.18.119.275
بیژن زارع
،
صلاح الدین قادری
،
لیلا نوری
،
محمدرضا سابقی
چکیده
(500 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(114 دریافت)
تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیهای آن
ص. 306-293
10.52547/fsct.18.119.293
پوران حیدری
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(511 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(127 دریافت)
مقایسه جامع فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تولیدشده از ضایعات ماهی، مرغ و میگو با استفاده از آنزیم فلاورزیم
ص. 318-307
10.52547/fsct.18.119.307
سهیل ریحانی پول
،
سکینه یگانه
چکیده
(481 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(119 دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی محدودههای مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
ص. 330-319
10.52547/fsct.18.119.319
سکینه یگانه
،
مینا اسمعیلی خاریکی
،
حامد احمدی
چکیده
(463 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(108 دریافت)
بررسی اثر استخراج روغن از دانه گلرنگ به کمک اولتراسوند و خواص فیزیکوشیمیایی روغن و کنجاله تولیدی
ص. 348-331
10.52547/fsct.18.119.331
علی اکبر شاهی چهرق
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(786 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(154 دریافت)
ارزیابی و مقایسه تاثیر بیقیدوباکتربیفیدوم و انتروکوکوس فاسیوم به صورت سویه تک و ترکیبی بر ترکیبات موثر بر عطر و طعم پنیر فراپالایش
ص. 360-349
10.52547/fsct.18.119.349
عطیه حبیبی
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
سید امیرمحممد مرتضویان فارسانی
،
سید ابراهیم حسینی
،
حامد زارعی
چکیده
(459 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(144 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم حاوی عصاره به لیمو (Lippia citrodora) بر ماندگاری گوشت چرخ کرده در شرایط یخچالی
ص. 373-361
10.52547/fsct.18.119.361
سیده مرضیه موسوی طارسی
،
لیلا نجفیان
،
امیر احمدپور
،
سیده مریم موسوی طارسی
،
سیده فرناز باقری قادیکلایی
چکیده
(533 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(138 دریافت)
تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانهزده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی
ص. 392-375
10.52547/fsct.18.119.375
نگین جواهری پور
،
لیدا شاهسونی
،
شادی مهدیخانی
،
یاسر اینانلو
چکیده
(487 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(193 دریافت)
بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگهای خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ)
ص. 409-393
10.52547/fsct.18.119.393
حسام الدین آخوندزاده
،
مسعود تقی زاده
،
مهدی ایرانی
چکیده
(398 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(106 دریافت)
مروری بر چالشها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآوردههای گوشتی در بازار و لزوم بهکارگیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت
ص. 432-411
10.52547/fsct.18.119.411
امیررضا شویک لو
چکیده
(421 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(108 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS