ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 119 - ( 1400 )
اثر پودر سنجد بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن
ص. 15-1
10.52547/fsct.18.119.1
اکرم لوینی
،
فروغ محترمی
،
سجاد پیرسا
،
انیس طالبی
چکیده
(2937 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1195 دریافت)
ارزیابی و مدلسازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگیهای پس از برداشت گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل تازه آلوئهورا حین انبارمانی در دماهای مختلف
ص. 33-17
10.52547/fsct.18.119.17
سمانه منجم
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(2145 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1181 دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورقه های خشک سیب دماوند تحت اثر عصاره ی تفاله انگور
ص. 45-35
10.52547/fsct.18.119.35
منا رنجبر
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
،
علی مویدی
چکیده
(2154 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(945 دریافت)
تعیین ترکیبات اسانس میخک (Eugenia caryophyllata) و مقایسه خاصیت ضد باکتریایی آن با برخی آنتی بیوتیک های متداول
ص. 59-47
10.52547/fsct.18.119.47
عبداله دده زاده
،
حسن نورافکن
چکیده
(2862 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1400 دریافت)
بررسی گروههای عاملی، ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس اسطوخودوس لارستانی: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. 76-61
10.52547/fsct.18.119.61
مینا علادی
،
محمدامین مهرنیا
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1920 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1379 دریافت)
بررسی و مطالعه امکان آلودگی میان بافتی سبزیجات به باکتریهای بیماریزای گوارشی در اثر جذب و انتقال آن از طریق ریشه گیاه
ص. 84-77
10.52547/fsct.18.119.77
فرحناز رحیمی نژاد
،
امیرحسین خسروی
،
فاطمه مهرآذین
چکیده
(2021 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(990 دریافت)
بهینه سازی تولید فیلم زیست تخریبپذیر حاوی عصاره آبی ریشه گیاه چوبک و نانوامولسیون اسانس رزماری بر پایه ژلاتین به روش سطح پاسخ
ص. 94-85
10.52547/fsct.18.119.85
فخری شهیدی
،
محمد مالکی
،
سحر روشنک
،
محمود علیزاده ثانی
چکیده
(2038 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1061 دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزهای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریبپذیر بر پایه پلیوینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانسهای سیر، زنجبیل و دارچین
ص. 112-95
10.52547/fsct.18.119.95
لیلا ناطقی
،
علی خزایی
،
نازنین زند
،
عبدالرسول ارومیه ای
چکیده
(2115 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1177 دریافت)
تاثیر حضور باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک
ص. 131-115
10.52547/fsct.18.119.115
نیما مباهی
چکیده
(2125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1200 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی رنگدانه نوربیکسین تجاری (Bixa orellana L.) بر باکتری های پاتوژن و عامل فساد مواد غذایی در محیط in vitro
ص. 142-133
10.52547/fsct.18.119.133
احمد نصرالله زاده
،
محمود رضا زاد باری
،
هادی الماسی
،
مهران مرادی
،
سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی
چکیده
(1971 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1044 دریافت)
مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی
ص. 156-143
10.52547/fsct.18.119.143
صابر امیری
،
میثم رجبی
چکیده
(2540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2546 دریافت)
مدلسازی خشککردن و بازجذب آب گلابی با استفاده از مدلهای مختلف ریاضی
ص. 168-157
10.52547/fsct.18.119.157
محسن دلوی اصفهان
چکیده
(1847 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1057 دریافت)
تأثیر پوششهای ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برشهای تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی
ص. 182-169
10.52547/fsct.18.119.169
شکوه حاجیوند قاسمآبادی
،
محمدرضا زارع بوانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(1880 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1051 دریافت)
تاثیرخشک کردن دومرحلهای و پیش تیمار فراصوت برروی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای طالبی
ص. 192-183
10.52547/fsct.18.119.183
سارا حاج میرزا
،
اکرم شریفی
چکیده
(1805 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(938 دریافت)
مقایسه سینتیک خشک کردن برگ نعناع با خشک کن خورشیدی فتوولتائیک / گرمایی با خشک کردن طبیعی
ص. 204-193
10.52547/fsct.18.119.193
محمدرضا روزگار
،
محمد حسین عباسپور فرد
،
مهدی هدایتی زاده
،
حمید محمدی نژاد
چکیده
(2133 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(987 دریافت)
بررسی اثر آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر خامهای
ص. 215-205
10.52547/fsct.18.119.205
حنان لشکری
،
فرزانه ملک زاده حقیقی
چکیده
(1979 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1055 دریافت)
تولید نگهدارنده طبیعی از عصاره های میخک، اکالیپتوس و رزماری جهت جایگزینی با نیتریت در سوسیس مرغ
ص. 229-217
10.52547/fsct.18.119.217
مرتضی کریم پور
،
علیرضا مهرگان نیکو
،
فایزه فلاح
،
حمیده آسایش طلب
چکیده
(3030 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1450 دریافت)
تاثیر مراحل مختلف فرایند تصفیه شیمیایی بر پایداری اکسایشی روغن مغز بنه طی فرایند حرارتی شدید و طولانی
ص. 242-231
10.52547/fsct.18.119.231
انیسه زارعی جلیانی
،
حنان لشکری
،
جواد توکلی
،
محمود امین لاری
چکیده
(1786 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1003 دریافت)
بررسی قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن)
ص. 258-243
10.52547/fsct.18.119.243
فاطمه پورحاجی
،
بهاره صحرائیان
،
غلامحسین حقایق
چکیده
(1822 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1356 دریافت)
بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای شیمیایی و بافتی کیک
ص. 274-259
10.52547/fsct.18.119.259
مریم ثابت قدم
،
محمد رضا سعیدی اصل
،
اکرم شریفی
،
محمد آرمین
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(2336 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1220 دریافت)
تبیین جامعه شناختی مصرف نان(مورد مطالعه شهروندان ساکن در مناطق 3،7 و 19 شهر تهران)
ص. 292-275
10.52547/fsct.18.119.275
بیژن زارع
،
صلاح الدین قادری
،
لیلا نوری
،
محمدرضا سابقی
چکیده
(1951 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(949 دریافت)
تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیهای آن
ص. 306-293
10.52547/fsct.18.119.293
پوران حیدری
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(2000 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1061 دریافت)
مقایسه جامع فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تولیدشده از ضایعات ماهی، مرغ و میگو با استفاده از آنزیم فلاورزیم
ص. 318-307
10.52547/fsct.18.119.307
سهیل ریحانی پول
،
سکینه یگانه
چکیده
(1869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1006 دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی محدودههای مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
ص. 330-319
10.52547/fsct.18.119.319
سکینه یگانه
،
مینا اسمعیلی خاریکی
،
حامد احمدی
چکیده
(2303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1035 دریافت)
بررسی اثر استخراج روغن از دانه گلرنگ به کمک اولتراسوند و خواص فیزیکوشیمیایی روغن و کنجاله تولیدی
ص. 348-331
10.52547/fsct.18.119.331
علی اکبر شاهی چهرق
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(2313 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1141 دریافت)
ارزیابی و مقایسه تاثیر بیقیدوباکتربیفیدوم و انتروکوکوس فاسیوم به صورت سویه تک و ترکیبی بر ترکیبات موثر بر عطر و طعم پنیر فراپالایش
ص. 360-349
10.52547/fsct.18.119.349
عطیه حبیبی
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
سید امیرمحممد مرتضویان فارسانی
،
سید ابراهیم حسینی
،
حامد زارعی
چکیده
(1851 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1031 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم حاوی عصاره به لیمو (Lippia citrodora) بر ماندگاری گوشت چرخ کرده در شرایط یخچالی
ص. 373-361
10.52547/fsct.18.119.361
سیده مرضیه موسوی طارسی
،
لیلا نجفیان
،
امیر احمدپور
،
سیده مریم موسوی طارسی
،
سیده فرناز باقری قادیکلایی
چکیده
(2073 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1021 دریافت)
تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانهزده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی
ص. 392-375
10.52547/fsct.18.119.375
نگین جواهری پور
،
لیدا شاهسونی
،
شادی مهدیخانی
،
یاسر اینانلو
چکیده
(1947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1529 دریافت)
بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگهای خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ)
ص. 409-393
10.52547/fsct.18.119.393
حسام الدین آخوندزاده
،
مسعود تقی زاده
،
مهدی ایرانی
چکیده
(1722 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(948 دریافت)
مروری بر چالشها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآوردههای گوشتی در بازار و لزوم بهکارگیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت
ص. 432-411
10.52547/fsct.18.119.411
امیررضا شویک لو
چکیده
(2089 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1976 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS