ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 87 - ( 1398 )
ارزیابی ویژگیهای عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 15-1
فائزه کرمی
،
مهران اعلمی
،
هدی شهیری طبرستانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(8968 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2697 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی
ص. 30-17
سید علی جعفرپور
،
Fatemeh Mirzaei
چکیده
(8056 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3991 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده
ص. 40-31
عاطفه اصفهانی مهر
،
سید ابراهیم حسینی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(8264 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2079 دریافت)
خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیونهای حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت
ص. 51-41
حبیب اله عباسی
،
هدا فهیم
،
محدثه محبوبی
،
نعمت طهماسبی
چکیده
(8591 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2192 دریافت)
مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت
ص. 64-53
زهرا رخ بخش
،
مهدی کدیور
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(8739 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1568 دریافت)
تاثیر ویژگیهای نمونه و توان لامپ مادونقرمز بر عمق نفوذ تابش مادون قرمز درون زیره سیاه
ص. 78-65
مهدیه حسنی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی
چکیده
(7515 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2434 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (Agaricus bisporus)
ص. 86-79
سید اسماعیل رضوی
،
مینو رستگار
،
پونه ابراهیمی
،
شهریار رضایی
چکیده
(6387 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2299 دریافت)
تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا –3 ماهی ریزپوشانی شده بر کیفیت و مدت ماندگاری آن
ص. 102-87
عیسی بهرامی زاده
،
کاوه رحمانی فرح
چکیده
(5958 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2136 دریافت)
تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگیهای عملکردی کنجالههای فندق، بادامزمینی، کنجد و پسته
ص. 112-103
عاطفه دالوند
،
محمد گلی
چکیده
(5312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2891 دریافت)
اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی
ص. 126-113
احمد شاکر اردکانی
،
مریم هاشمی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده
(5695 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2943 دریافت)
بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی
ص. 140-127
سمیه عباسی اصل
،
صابر امیری
،
محمود رضازاد باری
چکیده
(5718 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1990 دریافت)
تاثیر بستهبندی پلیاتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی
ص. 152-141
ساجده صادقی پور
،
حمیدرضا اخوان
،
احمد شاکر اردکانی
،
فرشته السادات حسینی
چکیده
(5610 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2266 دریافت)
بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن، گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشهای چند متغیره
ص. 165-153
الهه عابدی
،
مهسا مجذوبی
چکیده
(5446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3217 دریافت)
بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری
ص. 183-167
مصطفی کرمی
،
رضوان اسماعیلی
،
سمانه پاشایی
چکیده
(6421 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3486 دریافت)
بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن
ص. 196-185
کامران صفوی
،
غلامرضا کاوسی
،
علی نیازی
،
سید مرتضی صفوی
چکیده
(6432 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3569 دریافت)
تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز
ص. 207-197
مهدی نیکو
،
حسن احمدی گاولیقی
،
مهران یاسمی
چکیده
(5290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1903 دریافت)
کاربرد آزمون روزن رانی معکوس در ارزیابی رئولوژیکی پنیر کوارک: اثر نوع سویه پروبیوتیک و زمان نگهداری بر ویژگی های حسی و بافتی
ص. 223-209
مارال سلطان زاده
،
Seyed Hadi Peighambardoust
،
جواد حصاری
چکیده
(5257 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3907 دریافت)
ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا
ص. 237-225
سودابه محمدی
،
سید مهدی جعفری
،
فاطمه آذری کیا
،
حبیب الله میرزایی
چکیده
(5452 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2126 دریافت)
عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان
ص. 253-239
محیا ملا
،
عنایت عباسی
،
شهلا چوبچیان
،
سید داود حاجی میررحیمی
چکیده
(6165 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2225 دریافت)
بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
ص. 267-255
سید علی محمدی
،
محسن قدس روحانی
،
مسعود نجف نجفی
،
مرتضی کاشانی نژاد
چکیده
(5190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1975 دریافت)
تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4)
ص. 277-269
مریم گل محمدی
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(4836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1960 دریافت)
تاثیر بستهبندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی
ص. 290-279
اعظم امیری
،
سید محمد حسن مرتضوی
،
محمد محمودی سورستانی
،
علیرضا کیاست
،
زهرا رمضانی
چکیده
(5883 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2420 دریافت)
اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماریزا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن
ص. 304-291
farideh tabatabaei yazdi
،
فرشته فلاح
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(5477 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2158 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی
ص. 315-305
عباس جلیل زاده
،
جواد حصاری
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
حسین جدیری
،
عیسی جاویدیپور
چکیده
(5174 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1917 دریافت)
بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک
ص. 325-317
نازنین عموپور
،
ماندانا طایفه
،
فاطمه حبیبی
،
سیدمصطفی صادقی
چکیده
(5127 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2118 دریافت)
بهینهسازی خصوصیات رئولوژیکی ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری با استفاده از الگوریتم کرم شبتاب
ص. 341-327
مصطفی کاشانی نژاد
،
مسعود نجف نجفی
،
محسن قدس روحانی
،
مرتضی کاشانی نژاد
چکیده
(5476 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3078 دریافت)
بهینهسازی پیشتیمار آنزیمی شربت خام چغندرقند با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 354-343
ادریس آرژه
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(4514 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2007 دریافت)
بررسی فیتوشیمی، خصوصیات تغذیه ای و تغییر در کیفیت گیاه Salicornia persica طی دوره نگهداری
ص. 367-355
فاطمه خدادادی
،
رضوان موسوی ندوشن
چکیده
(3862 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1406 دریافت)
تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکلگیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزیوش (Corchorus olitorius L) -پلیوینیل الکل
ص. 384-369
سیده زهرا حسینی
،
سید مهدی جعفری
،
هدی شهیری طبرستانی
،
محمد قربانی
،
الهام اسدپور
چکیده
(5064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2295 دریافت)
بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا
ص. 394-385
شیوا رحمانی
چکیده
(4791 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1933 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها
ص. 404-395
ندا عزیزی تبریز زاد
،
مهدی سیدین
،
محمد حجتی
چکیده
(1540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1886 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS