ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 22، شماره 165 - ( 1404 )
استفاده از پوششهای خوراکی برپایه صمغ گیاه گوار و اسانس آویشن شیرازی جهت بهبود کیفیت آریلهای انار رقم زاغ در دوره انبارمانی
ص. 17-1
10.22034/FSCT.22.165.1
علی ایزدی
،
مریم دهستانی اردکانی
*
،
حیدر مفتاحی زاده
،
جلال غلام نژاد
چکیده
(67 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(21 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره میوه زرشک و اسانس پیاز بر افزایش ماندگاری اکسیداتیو گوشت سینه مرغ
ص. 32-18
10.22034/FSCT.22.165.18
دعا موسوی پارسا
،
بهناز بازرگانی
*
،
محمدرضا پژوهی الموتی
چکیده
(64 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(18 دریافت)
بهینه سازی ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون پروتئین سبوس گندم
ص. 43-33
10.22034/FSCT.22.165.33
صبا صابریان بروجنی
،
نفیسه زمین دار
*
چکیده
(61 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16 دریافت)
بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز
ص. 60-44
10.22034/FSCT.22.165.44
نوراله مخدوم
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
صابر امیری
*
چکیده
(59 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19 دریافت)
تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643
ص. 70-61
10.22034/FSCT.22.165.61
مریم عباسی گزنق
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
صابر امیری
*
چکیده
(58 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19 دریافت)
ویژگیهای بافت، قابلیتپذیرش و شمارش باکتریهای آغازگر ماست همزده کم-چرب حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ فارسی
ص. 85-72
10.22034/FSCT.22.165.72
مرتضی آریامنش
،
حسین جوینده
*
،
محمد حجتی
چکیده
(56 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(18 دریافت)
تهیه امولسیون های پر شده با ژل بر پایه روغن کانولا-هیدروژلاتور های مختلف (ژلاتین، آگار-آگار و زانتان) بعنوان جایگزین کره
ص. 116-86
10.22034/FSCT.22.165.86
محمد رزم پور
*
،
جمشید فرمانی
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
تیمور محمدی
چکیده
(57 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(18 دریافت)
مطالعه تاثیر پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی بر برخی ویژگی های فیلم نانوکامپوزیت پلیاتیلن/ نانورس
ص. 134-118
10.22034/FSCT.22.165.118
گلاره ایزدی آملی
،
پیمان آریایی
*
،
مهرو اسماعیلی
،
رویا باقری
چکیده
(57 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(18 دریافت)
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم آلکالاز
ص. 149-135
10.22034/FSCT.22.165.135
ساناز معیری
،
محمد قربانی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مجتبی رئیسی
چکیده
(57 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(13 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و شرایط فرایند بر زمان خشک شدن و کیفیت برشهای ملون خشک شده با طرح تاگوچی
ص. 162-150
10.22034/FSCT.22.165.150
فاطمه حیدری دلفارد
*
،
فاطمه آمیغی
،
صدیقه توسلی
،
حسین امیرمحمدی
چکیده
(53 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16 دریافت)
ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
ص. 187-164
10.22034/FSCT.22.165.164
محمد گلباشی
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علا الهاشمی
چکیده
(61 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(14 دریافت)
تولید ژله خوراکی فراسودمند از پکتین کلاهک کدو حلوایی استخراج شده به روش ماکروویو
ص. 195-180
10.22034/FSCT.22.165.180
Sedigheh Yazdanpanah
*
،
زینب شهامت پور
چکیده
(54 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16 دریافت)
تولید و بررسی خواص فیلم زیست تخریب پذیر آنتی اکسیدانی برپایه آرد کدوسبز حاوی نانوذرات کیتوزان بارگذاری شده با اسانس رازیانه
ص. 211-196
10.22034/FSCT.21.165.196
مهسا عباسپور
،
محسن اسمعیلی
،
هادی الماسی
،
فروغ محترمی
*
چکیده
(55 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(15 دریافت)
مروری بر نانوکپسول سازی در صنایع غذایی: فناوری، کاربردها و چالشها
ص. 224-212
10.22034/FSCT.22.165.212
محمدیار حسینی
*
،
محمد کرد
چکیده
(59 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16 دریافت)
بررسی اثرات پروبیوتیکی و ضدمیکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش سویای جوانهزده
ص. 237-225
10.22034/FSCT.22.165.225
سیما شمس شرق
،
علیرضا صادقی
*
،
محمود شمس شرق
،
فهیمه حاجی نیا
،
علی مویدی
چکیده
(66 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19 دریافت)
مطالعهای بر فعالیتهای ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس درمنه ایرانی
ص. 248-238
10.22034/FSCT.22.165.238
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
،
پریسا قاسمی
چکیده
(53 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16 دریافت)
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی، فنولی و فلاونوئید کل اسانس درمنه سیبری در شرایط آزمایشگاهی
ص. 260-249
10.22034/FSCT.22.165.249
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
،
پریسا قاسمی
چکیده
(61 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(17 دریافت)
جایگزینی آرد گندم با آرد پوست هندوانه در تولید نان باگت
ص. 275-261
10.22034/FSCT.22.165.261
متینه کلوپ
،
حجت کاراژیان
*
چکیده
(58 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19 دریافت)
اثر پوشش خوراکی تلفیقی صمغ بالنگو و پروتئین آب پنیر بر ماندگاری توت فرنگی
ص. 288-276
10.22034/FSCT.22.165.276
اسعد محمدامینی
*
چکیده
(54 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(18 دریافت)
بررسی سرعت انتشار رطوبت و سینتیک خشک شدن جوانههای کینوا در یک خشککن فروسرخ
ص. 300-289
10.22034/FSCT.22.165.289
سپیده وجدانی وحید
،
فخرالدین صالحی
*
چکیده
(53 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(17 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS