ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 127 - ( 1401 )
بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو
ص. 12-1
10.22034/FSCT.19.127.1
معصومه بابایی سروینه باغی
،
محمد احمدی
،
محمدرضا شیران
،
مریم عزیزخانی
چکیده
(1766 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1043 دریافت)
مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار فراصوت گالاکتومانان از دو دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): استفاده از روش عددی معکوس
ص. 29-13
10.22034/FSCT.19.127.13
رسول نیکنام
،
محمد موسوی
،
حسین کیانی
چکیده
(1392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(791 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش
ص. 45-31
10.22034/FSCT.19.127.31
پریسا شمسایی
،
سید ابراهیم حسینی
،
غلام حسن اسدی
،
انوشه شریفان
چکیده
(1737 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(855 دریافت)
امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. 60-47
10.22034/FSCT.19.127.47
غزاله تولیتی
،
زهرا بیگ محمدی
،
غزل لبیکی
چکیده
(1684 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(865 دریافت)
استفاده از روش عددی معکوس در مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار مایکروویو گالاکتومانانهای حاصل از دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و دانه لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): محاسبه ضرایب انتقال جرم
ص. 77-61
10.22034/FSCT.19.127.61
رسول نیکنام
،
محمد موسوی
،
حسین کیانی
چکیده
(1520 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(691 دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی اسیدهیالورونیک استحصالی از تاج خروس به روشهای مختلف
ص. 89-79
10.22034/FSCT.19.127.79
نسترن طبری شاهاندشت
،
مرضیه بلندی
،
مجید رحمتی
،
مسلم جعفری ثانی
چکیده
(1542 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1038 دریافت)
بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه
ص. 99-91
10.22034/FSCT.19.127.91
محمد رضا امیریوسفی
،
حیدر جمعه الکعبی
،
سحر سلاح برزین
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(1697 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(760 دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو
ص. 111-101
10.22034/FSCT.19.127.101
علیرضا شهاب لواسانی
،
آیدا گودرزی معظمی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(1546 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(816 دریافت)
تأثیر ساعت برداشت بر ترکیبات و محتوای اسانس گیاه کبر
ص. 123-113
10.22034/FSCT.19.127.113
امین الله باقری فرد
،
گودرز باقری فرد
،
فرود باقری
چکیده
(1592 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(798 دریافت)
ویژگیهای کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده
ص. 137-125
10.22034/FSCT.19.127.125
رامین تیموری اوخچلار
،
افشین جوادی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
محمدعلی تربتی
چکیده
(1625 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(698 دریافت)
تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 154-139
10.22034/FSCT.19.127.139
پرستو قائمی
،
سعیده عربشاهی دلویی
،
مهران اعلمی
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(1859 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(959 دریافت)
بررسی فاکتورهای مؤثر بر بازده استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاه بهلیمو (Aloysia citriodora Palau) تحت امواج فراصوت و بررسی خاصیت آنتی باکتریایی آن
ص. 166-155
10.22034/FSCT.19.127.155
زینب صمیمی
،
ملیحه یعقوبی
،
محسن ثانی خانی
،
عزیزاله خیری
چکیده
(1521 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(920 دریافت)
اصلاح بارگاه سنتی خشک کردن انگور با استفاده از صفحات گرمایشی هوشمند و ارزیابی مصرف انرژی آن
ص. 179-167
10.22034/FSCT.19.127.167
شهین زمردی
،
فرید امیر شقاقی
،
کریم گرامی
چکیده
(1551 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(981 دریافت)
جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگیهای تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)
ص. 192-181
10.22034/FSCT.19.127.181
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحراییان
،
مهدی قیافه داوودی
چکیده
(1537 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(639 دریافت)
کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بستهبندی مواد غذایی
ص. 209-193
10.22034/FSCT.19.127.193
شبنم سیستانی
،
هاجر شکرچیزاده
چکیده
(2351 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2114 دریافت)
مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی
ص. 223-211
10.22034/FSCT.19.127.211
علی ملایم
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(1685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(993 دریافت)
بررسی امکان تبدیل ضایعات کاه گندم و برنج به قند قابل تخمیر با ترکیب پیش تیمار فراصوت و سم زدایی با پلاسمای سرد
ص. 240-225
10.22034/FSCT.19.127.225
سیده هدی یوسفیان
،
رحیم ابراهیمی
،
بهرام حسین زاده سامانی
،
علی ملکی
چکیده
(1708 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(862 دریافت)
اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی
ص. 253-241
10.22034/FSCT.19.127.241
سمیرا مرادی
،
فاطمه زراعت پیشه
،
حسین زنگانه
،
مهدی قجری شموشکی
،
علیرضا وسیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سیدعلی مرتضوی
چکیده
(1802 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1000 دریافت)
بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتیاکسیدانی دو رقم میوه توتفرنگی در طی 15 روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد
ص. 266-255
10.22034/FSCT.19.127.255
مرضیه آخوند
،
مریم کلاهی
،
فریبا حیدری زاده
چکیده
(1593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(663 دریافت)
تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید
ص. 280-267
10.22034/FSCT.19.127.267
سحر حمزه ای
،
آرزو خضرلو
،
علی احسانی
چکیده
(1537 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(749 دریافت)
تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعالسازی در خشک کردن برگهی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ
ص. 289-281
10.22034/FSCT.19.127.281
سید جعفر هاشمی
،
آزاده رنجبر ندامانی
،
نیلوفر عبدی
چکیده
(1471 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(707 دریافت)
ریزپوشانی عصاره دانه چیا (Saliva hispanica L.) با نانولیپوزوم و صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش آن در شرایط شبیهسازی شده گوارشی
ص. 303-291
10.22034/FSCT.19.127.291
فریناز حسینی
،
علی معتمدزادگان
،
شهرام نقیزاده رییسی
،
سمیه رهایی
چکیده
(1688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(874 دریافت)
مدلسازی پاستوریزاسیون درون پوسته تخم مرغ با روش دینامیک سیالات محاسباتی
ص. 316-305
10.22034/FSCT.19.127.305
محسن دلوی اصفهان
چکیده
(1302 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(724 دریافت)
ارزیابی اثر روشهای مختلف خشک کردن بر برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum Trautv.)
ص. 331-317
10.22034/FSCT.19.127.317
سودابه نورزاد
،
حسنعلی نقدی بادی
،
سپیده کلاته جاری
،
علی مهرآفرین
،
سکینه سعیدی سار
چکیده
(1766 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(731 دریافت)
بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگیهای میکروبی و حسی گاناش شکلاتی
ص. 344-333
10.22034/FSCT.19.127.333
بنفشه مهیمنی
،
شیلا صفائیان
،
رضوان موسوی ندوشن
،
محمد ربانی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(1479 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(721 دریافت)
بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina Platensis) در دو فرم خالص و نانو ریزپوشانی شده با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم
ص. 358-345
10.22034/FSCT.19.127.345
رضا صفری
،
زینب رفتنی امیری
،
سهیل ریحانی پول
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(1968 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1210 دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد
ص. 370-359
10.22034/FSCT.19.127.359
مریم رضایی
،
لیلا نوری
،
محمد دانشی
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
فریبرز ناهیدی
چکیده
(1454 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(666 دریافت)
تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کمچرب
ص. 384-371
10.22034/FSCT.19.127.371
علی ماهیان
،
الهام مهدیان
،
اسماعیل عطای صالحی
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(1477 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(807 دریافت)
جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها
ص. 394-385
10.22034/FSCT.19.127.385
امیر خدنگ نیکفرجام
،
الهام مهدیان
،
ریحانه احمدزاده قویدل
،
رضا کاراژیان
چکیده
(1540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(806 دریافت)
بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد
ص. 407-395
10.22034/FSCT.19.127.395
اورنگ خادمی
،
محمدرضا وظیفه شناس
،
جواد عرفانی مقدم
چکیده
(1297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(780 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS