ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 117 - ( 1400 )
بررسی کیفیت تخم مرغ محلی از نظر نطفه داری در دوره انبار مانی به کمک طیف سنجی مرئی-فروسرخ نزدیک
ص. 12-1
10.52547/fsct.18.117.1
سیده عارفه حسینی
،
احمد بناکار
،
سعید مینائی
،
سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده
(2526 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1238 دریافت)
تاثیر افزودن پودر زرشک (Berberis vulgaris) بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی و میکروبی ذرت حجیم شده فراسودمند
ص. 19-13
10.52547/fsct.18.117.13
مصطفی بکمحمدپور
،
افشین جوادی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
هدا جعفری زاده -مالمیری
چکیده
(2119 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1015 دریافت)
بررسی پتانسیل رنگبری اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم در صنعت روغن خوراکی
ص. 33-21
10.52547/fsct.18.117.21
بهاره خلیق
،
مریم قراچورلو
،
پیمانه قاسمی افشار
چکیده
(2556 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1381 دریافت)
تولید شکلات تلخ فراسودمند توسط جایگزینی پودر کاکائو با پودر غلاف خرنوب
ص. 48-35
10.52547/fsct.18.117.35
عفت حسنی
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(2244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1618 دریافت)
مقایسه اثربخشی دو پریبیوتیک اینولین و آرد موز سبز بر زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باسیلوس کواگولانس در ماست سینبیوتیک کمکالری
ص. 63-49
10.52547/fsct.18.117.49
محمد مهدی جوکاری
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(2566 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1129 دریافت)
مدلسازی سطح پاسخ انتقال جرم و بازجذب مجدد آب ورقه های نازک سیب درختی طی خشک کردن اسمزی
ص. 80-65
10.52547/fsct.18.117.65
عبدالواحد خان احمد زاده
،
میلاد مرادی
چکیده
(1941 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1011 دریافت)
بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری
ص. 93-81
10.52547/fsct.18.117.81
سونیتا مولانی
،
فریبا نقی پور
،
علیرضا فرجی
چکیده
(2247 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1056 دریافت)
بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
ص. 107-95
10.52547/fsct.18.117.95
مجتبی صالحی
،
امیراقبال خواجه رحیمی
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(3003 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1374 دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره متانولی ترشک بر باکتریهای انتروباکتر ائروژنز، سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. 117-109
10.52547/fsct.18.117.109
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(2204 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1006 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر بازده استخراج، ترکیبات شیمیایی، محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل و فعالیت ضد اکسایشی اسانس اندام هوایی گیاه چویر (Ferulago angulata Boiss)
ص. 132-119
10.52547/fsct.18.117.119
علیرضا همتی
،
علی گنجلو
،
کامبیز ورمیرا
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(2494 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1065 دریافت)
جداسازی و شناسایی کپک های مولد فساد در دوغ ایرانی بر پایه روش های مورفولوژیکی و مولکولی
ص. 143-133
10.52547/fsct.18.117.133
مژگان یزدی
،
محبوبه سرابی جماب
،
ابوالفضل پهلوانلو
چکیده
(2133 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1752 دریافت)
ویژگی ضداکسایشی و ممانعت کنندگی آلفا آمیلازی و آلفاگلوکوزیدازی پلی ساکارید با روش آنزیمی و اسیدی از پوست انار
ص. 153-145
10.52547/fsct.18.117.145
حسن احمدی گاولیقی
،
مهدی طبرسا
،
مریم قادری قهفرخی
چکیده
(2152 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1069 دریافت)
تولید آبکافته زیست فعال از گلوتن گندم با عصاره گیاه کارده
ص. 170-155
10.52547/fsct.18.117.155
فرناز خسروی
،
محمد حسین عزیزی
،
رضوان موسوی ندوشن
،
محمد ربانی
چکیده
(1865 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1110 دریافت)
تولید بستهبندی هوشمند بر پایه صمغ درخت هلو و کورکومین به منظور تشخیص فساد ماهی
ص. 182-171
10.52547/fsct.18.117.171
مصطفی جعفریان
،
اسماعیل سیدآبادی
،
محمدحسین سعیدی راد
،
جلال برادران مطیع
،
محمد حسینپور زرنق
چکیده
(2597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1046 دریافت)
تاثیر نانو کپسول اسانس رزماری در حفظ کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) طی انبارمانی
ص. 196-183
10.52547/fsct.18.117.183
حنیفه سید حاجی زاده
،
سید مرتضی زاهدی
،
سارا رضایی
چکیده
(2420 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1461 دریافت)
ارزیابی کارایی رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره آنتوسیانینی پودر پوست انار حاصل از استخراج با حلال
ص. 206-197
10.52547/fsct.18.117.197
نیلوفر زاهد
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(2547 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1637 دریافت)
بهینهیابی استخراج پکتین از ضایعات سیب درختی به روش سطح-پاسخ
ص. 216-207
10.52547/fsct.18.117.207
حامد جمشیدیان
،
علی رافع
،
سید مهدی میرزابابایی
چکیده
(2855 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1230 دریافت)
بررسی اثر ژلاتین بر ویژگیهای کف پروتئینهای سدیم کازئینات و آلبومین
ص. 228-217
10.52547/fsct.18.117.217
اعظم ستاری
،
مریم اسفندیاری
،
فریال خادمی
،
حدیثه باقری
چکیده
(2191 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1198 دریافت)
تشخیص تقلب افزودن روغنهای گیاهی (پالم، سویا و ذرت) به روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا و پروفایل توکوفرول ها و توکوتری انول ها
ص. 245-229
10.52547/fsct.18.117.229
الهام بنفشه چین
،
سجاد پیرسا
،
صابر امیری
چکیده
(3093 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1945 دریافت)
اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوامولسیون اسانس زنیان وکیتوزان بر برخی ویژگیهای شیمیایی و ماندگاری کالباس گوشت قرمز در دمای یخچال
ص. 263-247
10.52547/fsct.18.117.247
المیرا طاهرزاده
،
اکرم آریان فر
،
الهام مهدیان
،
شراره محسنی
چکیده
(2697 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1313 دریافت)
اثر اسانس گیاهان مشکک .Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss و کلپوره L. Teucrium polium برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک در طول زمان نگهداری
ص. 276-265
10.52547/fsct.18.117.265
مهشید کشاورزی
،
انوشه شریفان
،
سید علی یاسینی اردکانی
چکیده
(2069 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1139 دریافت)
تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و ارزیابی ویژگی های کیفی آنن
ص. 287-277
10.52547/fsct.18.117.277
فخری شهیدی
،
شادی بلوریان
،
سید علی مرتضوی
،
محبت محبی
،
عبدالرضا باقری
چکیده
(2023 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1404 دریافت)
بررسی اثر نوع دانهگرده بر صفات مورفولوژیکی، میزان روغن، اسیدهای چرب و برخی عناصر نتاج حاصل از تلاقی کنترل شده بادام رقم شاهرود 12
ص. 305-289
10.52547/fsct.18.117.289
علی جعفری طائمه
،
موسی رسولی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(2223 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1114 دریافت)
ارزیابی تاثیر سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش بر ویژگیهای کیفی آب لیمو
ص. 319-307
10.52547/fsct.18.117.307
علی پورحسینعلی
،
کاظم جعفری نعیمی
،
حمیدرضا اخوان
،
حمید مرتضی پور
چکیده
(1947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(961 دریافت)
آنالیز حساسیت مدلهای رگرسیون ویژگی های فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی پودر کشک حاوی عصاره بذرکتان
ص. 331-321
10.52547/fsct.18.117.321
حسن رشیدی
،
مرتضی کاشانی نژاد
،
مسعود نجف نجفی
،
فوژان خراسانیان
چکیده
(1944 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(934 دریافت)
اثر فیبر نارنج (L. (Citrus uranium بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی بستنی کم چرب
ص. 341-333
10.52547/fsct.18.117.333
سارا جعفریان
چکیده
(1939 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(911 دریافت)
بررسی عوامل موثر بر رفتار خرید مصرفکنندگان محصولات غذایی سبز
ص. 352-343
10.52547/fsct.18.117.343
الهه اعظم رحمتی
،
علیرضا کرباسی
چکیده
(2019 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1020 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی نانوکامپوزیت حاصل از صمغ غلاف داخلی باقلا حاوی نانو ذره دی اکسید تیتانیوم و اسانس پونه کوهی
ص. 364-353
10.52547/fsct.18.117.353
مژگان نصیری شهری
،
علی محمدی ثانی
،
وحید حکیم زاده
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(2090 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(977 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوسدار بر پایه گندم
ص. 377-365
10.52547/fsct.18.117.365
لاله گروسی
،
شهرام بیرقی طوسی
،
غلامعلی گلی موحد
چکیده
(2227 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1234 دریافت)
بررسی اثر پریبیوتیکی آرد نخودچی برزندهمانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست میوهای حاوی پوره سیب و خواص کیفی آن
ص. 391-379
10.52547/fsct.18.117.379
فرناز نبی زاده
،
نیما زین ساز
چکیده
(2221 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(949 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS