You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن
رضا فرهمندفر، حدیث عظیمی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی شیر طعم‌دار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور
نسیم کاظم علیلو، صابر امیری، محمود رضازاد باری، صونا دودانگه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش‌های خوراکی بر تغییرات رنگ و سطح برش‌های زردآلو هنگام خشک شدن در سامانه فروسرخ
مریم ساترابی، فخرالدین صالحی، مجید رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آب‌زدایی اسمزی با شربت سکنجبین و پوشش‌دهی با صمغ دانه ریحان روی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی چیپس موز
عارفه حاجی اربابی، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان
ماندانا طایفه، سید احمد شهیدی، جعفر محمد زاده میلانی، مصطفی صادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جریان الکتریکی بر ویژگی‌های مکانیکی و نفوذپذیری فیلم کیتوزان حاوی نانوذرات رس و نقره
نیلوفر صفری ثانی، علی معتمدزادگان، جمشید فرمانی، جعفر محمدزاده میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصاره‌های پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی
خدیجه شیرانی بیدابادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی‌های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت‌فرنگی
پریسا فرجپور، حسین شیخلوئی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر برخی جایگزین‌های چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی
پریسا پورثانی، سید محمد علی رضوی، مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگیهای کیفی انگور رقم فخری طی انبارمانی
محمد قاسمی، معظم حسن پور اصیل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنسوس جی جی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درونپوشانی شده به صورت امولسیون چند لایه و امولسیون ساده
حامد محمودی پور، محمدحسین مرحمتی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه‌ای اثر فرآیند‌های پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده‌مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک
فاطمه جعفری نجف آبادی، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی شرایط استخراج صمغ ریشه سریش به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نمونه بهینه
مهدی صلاحی، سید محمد علی رضوی، محمد صادق صادق امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ
مینا منافی دیزج یکان، مهناز منافی دیزج یکان، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، نگار راوش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان
مریم اسفندیاری، پریسا فرج پور، حدیثه باقری دادوکلائی، فاطمه میرعرب رضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
محمدامین مهرنیا، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر، هادی تناور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان
محمود رضازاده باری، توحید جهانگشایش، محمد علیزاده، صابر امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده
معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی، سارا موحد، علیرضا شهاب لواسانی، حسین احمدی چناربن، پیمان رجایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌یابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده
محمد بلوردی، اعظم ایوبی، رضا حاجی محمدی فریمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن گندم سیاه، چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی قاووت
فاطمه صابری، سپیده خراسانی، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم چرب غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیر، کنسانتره پروتئینی شیر، فیبر گندم- اسفرزه
یلدا جاویدی، محمد گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ویژگی‌های حسی دانه‌های انار در طی دوره نگهداری سرد
درنوش جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر اسانس گیاه پولک (Stachys schtschegleevii ) و زمان نگهداری بر خواص شیمیایی و میکروبی گوشت چرخ کرده گوساله با استفاده از روش سطح پاسخ
احمد قره خانی، محمود حسن پور، امیر توکمه چی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سنتز و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت‌های بر پایه بیوپلیمر کربوکسی‌متیل‌کیتوسان-نانورس مونتموریلونیت در حضور نانوذرات اکسیدتیتانیم
حسین انور، حسین شیخ لوئی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM)
فرزانه لطفی، علی یاسینی اردکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی فرمولاسیون ماست چکیده حاوی شیرخشک کم چرب، کنسانتره پروتئینی شیر و آرد سویا با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط
حسن رشیدی، مرتضی کاشانی نژاد، هما بقایی، علیرضا قادری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از نانو الیاف حاصل از الکتروریسی کیتوزان به عنوان نانوحامل عصاره درمنه دشتی: بررسی ویژگی‌ها و خاصیت ضد میکروبی
میثم رضایی، مهدی آران، علی محمد امانی، محمد امین میری، داریوش رمضان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی مکمل غذایی تهیه شده با پروتئین‌های هیدرولیز شده شیر و وانیلین
مهدی عموحیدری، محمدرضا احسانی، ایرج جوادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر تزریق مخلوط گازهای دی‌اکسیدکربن و نیتروژن برویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیر گاو با استفاده از روش آماری سطح رویه پاسخ
بهروز قدیری علمداری، احسان مقدس کیا، محمد علیزاده خالدآباد، زهرا قاسم پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش تیمار اسمزی شکر سفید، شکر قرمز و شیرین بیان بر خواص کیفی قارچ دکمه ای سفید خشک شده (Agaricus Bisporus)
زینب رفتنی امیری، زهره افضلیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue