دوره 18، شماره 112 - ( 1400 )                   جلد 18 شماره 112 صفحات 112-97 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Poursani P, Razavi S M A, Mazaheri Tehrani M. Effect of selected fat replacers on textural, physical and sensory properties of non-fat ice cream. FSCT 2021; 18 (112) :97-112
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-28557-fa.html
پورثانی پریسا، رضوی سید محمد علی، مظاهری تهرانی مصطفی. تاثیر برخی جایگزین‌های چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1400; 18 (112) :97-112

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-28557-fa.html


1- گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
2- گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد ، s.razavi@um.ac.ir
چکیده:   (2160 مشاهده)
متن کامل [PDF 457 kb]   (1448 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: مهندسی صنایع غذایی
دریافت: 1397/10/3 | پذیرش: 1399/9/8 | انتشار: 1400/3/16

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.