You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب نسیم الماسی
*، جعفر محمد زاده میلانی، لیلا نجفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی نیلوفر بیگلریان، اذین آتشزر، علی رافع
*، سید احمد شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی بسته بندی نانوکامپوزیت برپایه بیوپلیمر ژلاتین حاوی نانوذره دی اکسید تیتانیوم و عصاره زعفران به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی شمیمه عظیمی سلیم، مریم عزیزی لعل آبادی
*، میلاد توسلی، محمود علیزاده ثانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه کلزا (Brasica napus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر انتیاکسیدانی عصاره بر پایداری اکسایشی روغن سویا مهدی عبادی، زهرا لطیفی
*، سینا مولائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روشهای کلونجر و فراصوت نازنین سپهری، سید علی مرتضوی، علیرضا صادقیان
*، احمد پدارم نیا، مرتضی محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم میترا حق پناه کوچصفهانی، ماندانا طایفه
*، سید مصطفی صادقی، آذین نصرالله زاده، لیلی فدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل اسانس اکالیپتوس: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد میکروبی نازآفرین رحمتی نیا، مهدی آران، محمد امین میری
*، داریوش رمضان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی سینتیکی و بهینهسازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت محسن زندی
*، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی کپکهای آلودهکننده پنیرهای فراپالایشی در شهرستان فسا درنوش جعفرپور
*، پریسا عطایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمینهای فرار و هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای (PAHs) کوکتل دودی مهدی میرزازاده
*، احسان صادقی، فرانک بیگ محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرآیند فشار بالا بر شیر و فرآورده های شیر نگار راوش
*، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از جوانه بروکلی در یک نوع اِسموتی به عنوان نوشیدنی – میان وعده سلامتی بخش: فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کتایون سامیا کلانتری، مریم میزانی
*، مهرداد قوامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی روش های مختلف استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا سعید دغاغله، علیرضا کیاست، سید محمد صفی الدین اردبیلی
*، رویا میرزاجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکههای سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب طیبه شاهی
*، سید مهدی جعفری جعفری، محسن پویان، مهدی ابراهیمی، حسین راغ آرا، ساره حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی زندهمانی سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و تاثیر آنها بر خواص حسی شکلات تلخ پروبیوتیک نگهداری در دمای اتاق و یخچال به مدت 180 روز نیما مباهی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شاخص های کیفی و فساد شیمیایی سیلاژ بیولوژیک تولید شده از ضایعات مرغ و مقایسه آن با پودر گوشت، پودر خون و پودر ماهی کیلکا رضا صفری
*، زهرا یعقوب زاده، زهرا بانکه ساز، سهیل ریحانی پول، عبدالله جعفری، محمدمهدی عباس زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عناصر معدنی و برخی خصوصیات بیوشیمیایی در آب میوه هشت رقم انار محلی نفیسه مومنی، حسینعلی اسدی قارنه
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت زمان ماندگاری اسنک های غنی شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس مریم بیات ترک، محسن وظیفه دوست
*، محمدعلی حصاری نژاد، زهره دیدار، مسعود شفافی زنوزیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
درون پوشانی دولایه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به روش های امولسیون و خشک کردن پاششی: بررسی ویژگیها و زنده مانی ریزپوشینه ها در شرایط شبیه سازی شده معده حدیث ناصری فیروزوند، علی رضا بصیری
*، انوشه شریفان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس های پرتقال و لیمو بر جمعیت میکروبی و خواص ارگانولپتیکی آلوچه فرآوری شده نازنین زند
*، علی کاشانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب سینا مولائی، زهرا لطیفی، مریم ثابت قدم
*، مریم خسروجردی، الهه رازقندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی نفیسه ذوالفقاری، اسماعیل عطای صالحی
*، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف حجت خرسندی، زهرا پیراوی ونک
*، مریم قراچورلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی محیا شریعت علوی، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی کریم خدایی کلاله، مسعود دزیانی
*، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به حدیث رستم آبادی، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، علیرضا علافچیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
نگهداری فیله ی فیل ماهی با پوشش حاوی عصاره جلبک Spirulinaدردمای 1±4 درجه ی سانتیگراد زینب عبدالهی چله بری، زهرا لطیفی
*، نرگس مورکی، ژاله خوشخو
چکیده -
متن کامل (PDF)
مشتقات سلولز بهعنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگیها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآوردههای دام، طیور و آبزیان داریوش خادمی شورمستی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره متانولی ساقه زیرزمینی گیاه علف هرز مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers) بر پایداری اکسایشی روغن سویا تحت شرایط حرارتی سمیرا سوادی، محسن وظیفه دوست
*، زهره دیدار، محمد مهدی نعمت شاهی، عیسی جاهد
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی نان سیمیت با پودر اسفناج: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی فروغ محترمی
*، محسن اسمعیلی، مهسا نورالدینی، ایرج استاد
چکیده -
متن کامل (PDF)