You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
نسیم الماسی *، جعفر محمد زاده میلانی، لیلا نجفیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی
نیلوفر بیگلریان، اذین آتشزر، علی رافع *، سید احمد شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی بسته بندی نانوکامپوزیت برپایه بیوپلیمر ژلاتین حاوی نانوذره دی اکسید تیتانیوم و عصاره زعفران به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
شمیمه عظیمی سلیم، مریم عزیزی لعل آبادی *، میلاد توسلی، محمود علیزاده ثانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه کلزا (Brasica napus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر انتیاکسیدانی عصاره بر پایداری اکسایشی روغن سویا
مهدی عبادی، زهرا لطیفی *، سینا مولائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روش‌های کلونجر و فراصوت
نازنین سپهری، سید علی مرتضوی، علیرضا صادقیان *، احمد پدارم نیا، مرتضی محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم
میترا حق پناه کوچصفهانی، ماندانا طایفه *، سید مصطفی صادقی، آذین نصرالله زاده، لیلی فدایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل اسانس اکالیپتوس: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد میکروبی‬‬‬‬‬
نازآفرین رحمتی نیا، مهدی آران، محمد امین میری *، داریوش رمضان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی سینتیکی و بهینه‌سازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت
محسن زندی *، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی کپک‌های آلوده‌کننده پنیرهای فراپالایشی در شهرستان فسا
درنوش جعفرپور *، پریسا عطایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمین‌های فرار و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) کوکتل دودی
مهدی میرزازاده *، احسان صادقی، فرانک بیگ محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فرآیند فشار بالا بر شیر و فرآورده های شیر
نگار راوش *، جواد حصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از جوانه بروکلی در یک نوع اِسموتی به عنوان نوشیدنی – میان وعده سلامتی بخش: فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی
کتایون سامیا کلانتری، مریم میزانی *، مهرداد قوامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی روش های مختلف استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا
سعید دغاغله، علیرضا کیاست، سید محمد صفی الدین اردبیلی *، رویا میرزاجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکه‌های سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب
طیبه شاهی *، سید مهدی جعفری جعفری، محسن پویان، مهدی ابراهیمی، حسین راغ آرا، ساره حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی زنده‌مانی سویه‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و تاثیر آن‌ها بر خواص حسی شکلات تلخ پروبیوتیک نگهداری در دمای اتاق و یخچال به مدت 180 روز
نیما مباهی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شاخص های کیفی و فساد شیمیایی سیلاژ بیولوژیک تولید شده از ضایعات مرغ و مقایسه آن با پودر گوشت، پودر خون و پودر ماهی کیلکا
رضا صفری *، زهرا یعقوب زاده، زهرا بانکه ساز، سهیل ریحانی پول، عبدالله جعفری، محمدمهدی عباس زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عناصر معدنی و برخی خصوصیات بیوشیمیایی در آب میوه هشت رقم انار محلی
نفیسه مومنی، حسینعلی اسدی قارنه *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت ‌زمان ماندگاری اسنک های غنی ‌شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس
مریم بیات ترک، محسن وظیفه دوست *، محمدعلی حصاری نژاد، زهره دیدار، مسعود شفافی زنوزیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون ‌پوشانی دولایه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به روش‌ های امولسیون و خشک‌ کردن پاششی: بررسی ویژگی‌ها و زنده‌ مانی ریزپوشینه‌ ها در شرایط شبیه‌ سازی شده معده
حدیث ناصری فیروزوند، علی رضا بصیری *، انوشه شریفان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس های پرتقال و لیمو بر جمعیت میکروبی و خواص ارگانولپتیکی آلوچه فرآوری شده
نازنین زند *، علی کاشانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
سینا مولائی، زهرا لطیفی، مریم ثابت قدم *، مریم خسروجردی، الهه رازقندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی
نفیسه ذوالفقاری، اسماعیل عطای صالحی *، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف
حجت خرسندی، زهرا پیراوی ونک *، مریم قراچورلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی
محیا شریعت علوی، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی
کریم خدایی کلاله، مسعود دزیانی *، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به
حدیث رستم آبادی، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، علیرضا علافچیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نگهداری فیله ی فیل ماهی با پوشش حاوی عصاره جلبک Spirulinaدردمای 1±4 درجه ی سانتیگراد
زینب عبدالهی چله بری، زهرا لطیفی *، نرگس مورکی، ژاله خوشخو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مشتقات سلولز به‌عنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگی‌ها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآورده‌های دام، طیور و آبزیان
داریوش خادمی شورمستی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره متانولی ساقه زیرزمینی گیاه علف هرز مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers) بر پایداری اکسایشی روغن سویا تحت شرایط حرارتی
سمیرا سوادی، محسن وظیفه دوست *، زهره دیدار، محمد مهدی نعمت شاهی، عیسی جاهد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی نان سیمیت با پودر اسفناج: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی
فروغ محترمی *، محسن اسمعیلی، مهسا نورالدینی، ایرج استاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue