You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب نسیم الماسی، جعفر محمد زاده میلانی، لیلا نجفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی نیلوفر بیگلریان، اذین آتشزر، علی رافع، سید احمد شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی بسته بندی نانوکامپوزیت برپایه بیوپلیمر ژلاتین حاوی نانوذره دی اکسید تیتانیوم و عصاره زعفران به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی شمیمه عظیمی سلیم، مریم عزیزی لعل آبادی، میلاد توسلی، محمود علیزاده ثانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه کلزا (Brasica napus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر انتیاکسیدانی عصاره بر پایداری اکسایشی روغن سویا مهدی عبادی، زهرا لطیفی، سینا مولائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روشهای کلونجر و فراصوت نازنین سپهری، سید علی مرتضوی، علیرضا صادقیان، احمد پدارم نیا، مرتضی محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم میترا حق پناه کوچصفهانی، ماندانا طایفه، سید مصطفی صادقی، آذین نصرالله زاده، لیلی فدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل اسانس اکالیپتوس: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد میکروبی نازآفرین رحمتی نیا، مهدی آران، محمد امین میری، داریوش رمضان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی سینتیکی و بهینهسازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی کپکهای آلودهکننده پنیرهای فراپالایشی در شهرستان فسا درنوش جعفرپور، پریسا عطایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمینهای فرار و هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای (PAHs) کوکتل دودی مهدی میرزازاده، احسان صادقی، فرانک بیگ محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرآیند فشار بالا بر شیر و فرآورده های شیر نگار راوش، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از جوانه بروکلی در یک نوع اِسموتی به عنوان نوشیدنی – میان وعده سلامتی بخش: فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کتایون سامیا کلانتری، مریم میزانی، مهرداد قوامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی روش های مختلف استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا سعید دغاغله، علیرضا کیاست، سید محمد صفی الدین اردبیلی، رویا میرزاجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکههای سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب طیبه شاهی، سید مهدی جعفری جعفری، محسن پویان، مهدی ابراهیمی، حسین راغ آرا، ساره حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی زندهمانی سویههای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و تاثیر آنها بر خواص حسی شکلات تلخ پروبیوتیک نگهداری در دمای اتاق و یخچال به مدت 180 روز نیما مباهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شاخص های کیفی و فساد شیمیایی سیلاژ بیولوژیک تولید شده از ضایعات مرغ و مقایسه آن با پودر گوشت، پودر خون و پودر ماهی کیلکا رضا صفری، زهرا یعقوب زاده، زهرا بانکه ساز، سهیل ریحانی پول، عبدالله جعفری، محمدمهدی عباس زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عناصر معدنی و برخی خصوصیات بیوشیمیایی در آب میوه هشت رقم انار محلی نفیسه مومنی، حسینعلی اسدی قارنه
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت زمان ماندگاری اسنک های غنی شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس مریم بیات ترک، محسن وظیفه دوست، محمدعلی حصاری نژاد، زهره دیدار، مسعود شفافی زنوزیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
درون پوشانی دولایه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به روش های امولسیون و خشک کردن پاششی: بررسی ویژگیها و زنده مانی ریزپوشینه ها در شرایط شبیه سازی شده معده حدیث ناصری فیروزوند، علی رضا بصیری، انوشه شریفان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس های پرتقال و لیمو بر جمعیت میکروبی و خواص ارگانولپتیکی آلوچه فرآوری شده نازنین زند، علی کاشانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب سینا مولائی، زهرا لطیفی، مریم ثابت قدم، مریم خسروجردی، الهه رازقندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی نفیسه ذوالفقاری، اسماعیل عطای صالحی، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف حجت خرسندی، زهرا پیراوی ونک، مریم قراچورلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی محیا شریعت علوی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی کریم خدایی کلاله، مسعود دزیانی، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به حدیث رستم آبادی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، علیرضا علافچیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
نگهداری فیله ی فیل ماهی با پوشش حاوی عصاره جلبک Spirulinaدردمای 1±4 درجه ی سانتیگراد زینب عبدالهی چله بری، زهرا لطیفی، نرگس مورکی، ژاله خوشخو
چکیده -
متن کامل (PDF)
مشتقات سلولز بهعنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگیها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآوردههای دام، طیور و آبزیان داریوش خادمی شورمستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره متانولی ساقه زیرزمینی گیاه علف هرز مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers) بر پایداری اکسایشی روغن سویا تحت شرایط حرارتی سمیرا سوادی، محسن وظیفه دوست، زهره دیدار، محمد مهدی نعمت شاهی، عیسی جاهد
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی نان سیمیت با پودر اسفناج: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی فروغ محترمی، محسن اسمعیلی، مهسا نورالدینی، ایرج استاد
چکیده -
متن کامل (PDF)