You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML استفاده از پوشش‌های خوراکی برپایه صمغ گیاه گوار و اسانس آویشن شیرازی جهت بهبود کیفیت آریل‌های انار رقم زاغ در دوره انبارمانی
علی ایزدی، مریم دهستانی اردکانی *، حیدر مفتاحی زاده، جلال غلام نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره میوه زرشک و اسانس پیاز بر افزایش ماندگاری اکسیداتیو گوشت سینه مرغ
دعا موسوی پارسا، بهناز بازرگانی *، محمدرضا پژوهی الموتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون پروتئین سبوس گندم
صبا صابریان بروجنی، نفیسه زمین دار *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز
نوراله مخدوم، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده خالدآباد، صابر امیری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643
مریم عباسی گزنق، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده خالدآباد، صابر امیری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های بافت، قابلیت‌پذیرش و شمارش باکتری‌های آغازگر ماست هم‌زده کم-چرب حاوی آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ فارسی
مرتضی آریامنش، حسین جوینده *، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه امولسیون های پر شده با ژل بر پایه روغن کانولا-هیدروژلاتور های مختلف (ژلاتین، آگار-آگار و زانتان) بعنوان جایگزین کره
محمد رزم پور *، جمشید فرمانی، جعفر محمد زاده میلانی، تیمور محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تاثیر پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی بر برخی ویژگی های فیلم نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن/ نانورس
گلاره ایزدی آملی، پیمان آریایی *، مهرو اسماعیلی، رویا باقری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم‌ آلکالاز
ساناز معیری، محمد قربانی *، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد، مجتبی رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و شرایط فرایند بر زمان خشک شدن و کیفیت برش‌های ملون خشک شده با طرح تاگوچی
فاطمه حیدری دلفارد *، فاطمه آمیغی، صدیقه توسلی، حسین امیرمحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
محمد گلباشی *، بهروز علیزاده بهبهانی، علا الهاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید ژله خوراکی فراسودمند از پکتین کلاهک کدو حلوایی استخراج شده به روش ماکروویو
Sedigheh Yazdanpanah *، زینب شهامت پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و بررسی خواص فیلم زیست تخریب پذیر آنتی اکسیدانی برپایه آرد کدوسبز حاوی نانوذرات کیتوزان بارگذاری شده با اسانس رازیانه
مهسا عباسپور، محسن اسمعیلی، هادی الماسی، فروغ محترمی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر نانوکپسول سازی در صنایع غذایی: فناوری، کاربردها و چالش‌ها
محمدیار حسینی *، محمد کرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات پروبیوتیکی و ضدمیکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش سویای جوانه‌زده
سیما شمس شرق، علیرضا صادقی *، محمود شمس شرق، فهیمه حاجی نیا، علی مویدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه‌‌ای بر فعالیت‌‌های ضد‌میکروبی، آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس درمنه ایرانی
بهروز علیزاده بهبهانی *، محمد نوشاد، پریسا قاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی، فنولی و فلاونوئید کل اسانس درمنه سیبری در شرایط آزمایشگاهی
بهروز علیزاده بهبهانی *، محمد نوشاد، پریسا قاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جایگزینی آرد گندم با آرد پوست هندوانه در تولید نان باگت
متینه کلوپ، حجت کاراژیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی تلفیقی صمغ بالنگو و پروتئین آب پنیر بر ماندگاری توت فرنگی
اسعد محمدامینی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سرعت انتشار رطوبت و سینتیک خشک شدن جوانه‌های کینوا در یک خشک‌کن فروسرخ
سپیده وجدانی وحید، فخرالدین صالحی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue