You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
استفاده از پوششهای خوراکی برپایه صمغ گیاه گوار و اسانس آویشن شیرازی جهت بهبود کیفیت آریلهای انار رقم زاغ در دوره انبارمانی علی ایزدی، مریم دهستانی اردکانی
*، حیدر مفتاحی زاده، جلال غلام نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره میوه زرشک و اسانس پیاز بر افزایش ماندگاری اکسیداتیو گوشت سینه مرغ دعا موسوی پارسا، بهناز بازرگانی
*، محمدرضا پژوهی الموتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون پروتئین سبوس گندم صبا صابریان بروجنی، نفیسه زمین دار
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز نوراله مخدوم، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده خالدآباد، صابر امیری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643 مریم عباسی گزنق، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده خالدآباد، صابر امیری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای بافت، قابلیتپذیرش و شمارش باکتریهای آغازگر ماست همزده کم-چرب حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ فارسی مرتضی آریامنش، حسین جوینده
*، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه امولسیون های پر شده با ژل بر پایه روغن کانولا-هیدروژلاتور های مختلف (ژلاتین، آگار-آگار و زانتان) بعنوان جایگزین کره محمد رزم پور
*، جمشید فرمانی، جعفر محمد زاده میلانی، تیمور محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تاثیر پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی بر برخی ویژگی های فیلم نانوکامپوزیت پلیاتیلن/ نانورس گلاره ایزدی آملی، پیمان آریایی
*، مهرو اسماعیلی، رویا باقری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم آلکالاز ساناز معیری، محمد قربانی
*، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد، مجتبی رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و شرایط فرایند بر زمان خشک شدن و کیفیت برشهای ملون خشک شده با طرح تاگوچی فاطمه حیدری دلفارد
*، فاطمه آمیغی، صدیقه توسلی، حسین امیرمحمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی محمد گلباشی
*، بهروز علیزاده بهبهانی، علا الهاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید ژله خوراکی فراسودمند از پکتین کلاهک کدو حلوایی استخراج شده به روش ماکروویو Sedigheh Yazdanpanah
*، زینب شهامت پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و بررسی خواص فیلم زیست تخریب پذیر آنتی اکسیدانی برپایه آرد کدوسبز حاوی نانوذرات کیتوزان بارگذاری شده با اسانس رازیانه مهسا عباسپور، محسن اسمعیلی، هادی الماسی، فروغ محترمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر نانوکپسول سازی در صنایع غذایی: فناوری، کاربردها و چالشها محمدیار حسینی
*، محمد کرد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات پروبیوتیکی و ضدمیکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش سویای جوانهزده سیما شمس شرق، علیرضا صادقی
*، محمود شمس شرق، فهیمه حاجی نیا، علی مویدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعهای بر فعالیتهای ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس درمنه ایرانی بهروز علیزاده بهبهانی
*، محمد نوشاد، پریسا قاسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی، فنولی و فلاونوئید کل اسانس درمنه سیبری در شرایط آزمایشگاهی بهروز علیزاده بهبهانی
*، محمد نوشاد، پریسا قاسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جایگزینی آرد گندم با آرد پوست هندوانه در تولید نان باگت متینه کلوپ، حجت کاراژیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی تلفیقی صمغ بالنگو و پروتئین آب پنیر بر ماندگاری توت فرنگی اسعد محمدامینی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سرعت انتشار رطوبت و سینتیک خشک شدن جوانههای کینوا در یک خشککن فروسرخ سپیده وجدانی وحید، فخرالدین صالحی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue