You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی
علیرضا اردکانی، حمید توکلی‌پور، نفیسه جهانبخشیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تبیین الگوی مصرف و ارزیابی رفتار خریداران و مصرف کنندگان کنسرو ماهی تن در استان مازندران با استفاده از نظریه رفتار برنامه ریزی شده
سهیل ریحانی پول، سکینه یگانه، شبنم حقیقت خواجوی، محمد خلیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر حرارت‌دهی اهمیک و حمام آب بر بقای اشرشیاکلی در آب هویج
سیدرامین رفیعایی، نفیسه زمین دار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
شریف قربانی، سارا جعفریان، مهدی شریفی سلطانی، لیلا روزبه نصیرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید نوشیدنی انرژی زا فراسودمند حاوی کیتوزم تانن- اسیدلینولئیک کانژگه
مرتضی جمشید عینی، حمید توکلی‌پور، رضوان موسوی ندوشن، محسن مختاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئه‌ورا
نرگس Narges، محمدامین مهرنیا، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی
نرگس Narges، محمدامین مهرنیا، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضد قارچی اسانس‌ مورخوش (Zhumeria majdae) بر کپک‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه‌ پرتقال طی انبارمانی
مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمدرضا زارع بوانی، خلیل دلفان حسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تولید نانو الیاف کامپوزیت از ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه L. Salvia macrosiphon به روش الکتروریسی به منظور ریز پوشینه‌کردن ویتامین D3
Sedigheh Yazdanpanah، مونا قربانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و پتانسیل ضدمیکروبی عصاره آلوئه‌ورا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی
نرگس Narges، محمدامین مهرنیا، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچی مخمر غالب جدا شده از عسل
فاطمه طاهری، علیرضا صادقی، سید مهدی جعفری، سارا شهریاری، مریم زارعلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغن‌های خوراکی و فلافل‌های موجود در فست‌فودهای شهر تهران
فهیمه فرجی، سید احمد شهیدی، نبی شریعتی فر، محمد احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غربالگری فاکتورهای موثر در رشد باکتری Paenibacillus polymyxa با استفاده از طرح آزمایشی پلاکت-برمن
علیرضا وسیعی، محبوبه سرابی، فرشته فلاح، سیدعلی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue