You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی علیرضا اردکانی، حمید توکلیپور، نفیسه جهانبخشیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تبیین الگوی مصرف و ارزیابی رفتار خریداران و مصرف کنندگان کنسرو ماهی تن در استان مازندران با استفاده از نظریه رفتار برنامه ریزی شده سهیل ریحانی پول، سکینه یگانه، شبنم حقیقت خواجوی، محمد خلیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی ویژگی عملکردی پایداری کف پروتئین نخود کابلی رقم آنا هانیه رضایی برزانی، نفیسه زمین دار
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر حرارتدهی اهمیک و حمام آب بر بقای اشرشیاکلی در آب هویج سیدرامین رفیعایی، نفیسه زمین دار
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) شریف قربانی، سارا جعفریان، مهدی شریفی سلطانی، لیلا روزبه نصیرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تیمار حرارتی فرادما (UHT) بر تغییرات رنگی، لیزین، فوروزین و ویتامین ث شیر مایع نوزاد مسعود قربانی، یحیی مقصودلو، مرتضی خمیری، علی مویدی، فرهاد گراوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی تولید نوشیدنی انرژی زا فراسودمند حاوی کیتوزم تانن- اسیدلینولئیک کانژگه مرتضی جمشید عینی، حمید توکلیپور، رضوان موسوی ندوشن، محسن مختاریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئهورا نرگس Narges، محمدامین مهرنیا، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی نرگس Narges، محمدامین مهرنیا، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و اثر ضد قارچی اسانس مورخوش (Zhumeria majdae) بر کپکهای عامل پوسیدگی و فساد میوه پرتقال طی انبارمانی مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمدرضا زارع بوانی، خلیل دلفان حسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تولید نانو الیاف کامپوزیت از ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه L. Salvia macrosiphon به روش الکتروریسی به منظور ریز پوشینهکردن ویتامین D3 Sedigheh Yazdanpanah، مونا قربانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و پتانسیل ضدمیکروبی عصاره آلوئهورا بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی نرگس Narges، محمدامین مهرنیا، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضد قارچی مخمر غالب جدا شده از عسل فاطمه طاهری، علیرضا صادقی، سید مهدی جعفری، سارا شهریاری، مریم زارعلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغنهای خوراکی و فلافلهای موجود در فستفودهای شهر تهران فهیمه فرجی، سید احمد شهیدی، نبی شریعتی فر، محمد احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
غربالگری فاکتورهای موثر در رشد باکتری Paenibacillus polymyxa با استفاده از طرح آزمایشی پلاکت-برمن علیرضا وسیعی، محبوبه سرابی، فرشته فلاح، سیدعلی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری فاطمه کریمی، محمد حسین عزیزی، سهراب معینی، محمد کریمی، رکسانا موگویی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی ماست همزده غنی شده با عصاره آبی-الکلی دانه گیاه شنبلیله احمد پدرام نیا، سحر ذکائیان، مهدی جلالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آرد گندم سنزده و اسید آسکوربیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی نرگس میر، غلامحسین حقایق، محمد امین میری، بهاره صحرائیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از پنیر لیقوان مهدی حسینزاده، صمد وجدی حکمآباد، جلیل خندقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند سین بیوتیک بر پایه شیر، عصاره گانودرما و لاکتوباسیلوس کازیی آزاد و کپسوله محمد جوکی، سارا جعفریان، محمدجواد شکوری، مهدیس جمشیدی طهرانیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue