ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 154 - ( 1403 )
بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن
ص. 14-1
10.22034/FSCT.21.154.1
علی فروهر
،
حامد صابریان
،
محسن ابراهیمی همتی کیخواه
چکیده
(84 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(28 دریافت)
مطالعه فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی نانو ذرات نقره سنتز شده از عصاره مرزه ریشنگری بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ در دمای یخچالی
ص. 35-15
10.22034/FSCT.21.154.15
مینا تذکری
،
امیرعلی انوار
،
حسن حامدی
،
نکیسا سهرابی حقیقت دوست
چکیده
(72 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS