ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 120 - ( 1400 )
بررسی اثر قطبیت حلالهای مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت
ص. 11-1
10.52547/fsct.18.120.1
زهرا لطیفی
،
مرتضی علی پور
،
معصومه زیبایی
،
زینب عبدالهی چله بری
،
زهرا غفوری
،
تارا قربانی پیرشهید
چکیده
(2303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1205 دریافت)
مقایسه اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک در حالت تیمار سطحی و حجمی بر خواص شیمیایی و فیزیکی زعفران
ص. 25-13
10.52547/fsct.18.120.2
محسن خواجوند صالحان
،
فرشاد صحبت زاده
،
ایمان حاجی زاده
،
فهیم شافعی
،
احسان شاکری نسب
،
تقی محسن پور
،
اباصلت حسین زاده کلاگر
چکیده
(2322 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1681 دریافت)
ارزیابی دما و پارامترهای امواج میدان پالسی الکتریکی در استخراج قند از هویج
ص. 38-27
10.52547/fsct.18.120.3
سامره داستانگو
،
محمد تقی حامد موسویان
،
سمیرا یگانه زاد
چکیده
(1844 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1084 دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت و ماندگاری قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری دریخچال
ص. 50-39
10.52547/fsct.18.120.4
سکینه یگانه
،
مرجان زرگر
چکیده
(1679 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1024 دریافت)
بهینهسازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری
ص. 64-51
10.52547/fsct.18.120.5
مریم ثابت قدم
،
زهرا لطیفی
،
پریسا معلمی
،
نفیسه محمدی کرتلایی
،
الهه رازقندی
چکیده
(1832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1169 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک
ص. 74-65
10.52547/fsct.18.120.6
حسین مصطفی لو
،
رضا کاراژیان
،
احمد احتیاطی
چکیده
(2513 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1823 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان مسطح فراسودمند بدون گلوتن با جایگزین آرد جوانه های گندم، عدس، ماش
ص. 83-75
10.52547/fsct.18.120.7
زهرا اسدی
،
علیرضا مسعود نیا
،
سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده
(2165 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1398 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن
ص. 98-85
10.52547/fsct.18.120.8
نیلوفر بنائی اقدم
،
سید هادی پیغمبر دوست
،
صمد بدبدک
،
عارف اولاد غغاری
چکیده
(2007 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1249 دریافت)
ارزیابی شاخصهای کیفی و ترکیبات زیستفعال روغن برخی از ارقام و ژنوتیپهای امیدبخش زیتون در منطقه طارم استان زنجان
ص. 110-99
10.52547/fsct.18.120.9
ابوذر هاشم پور
،
محمود عظیمی
،
عزیزاله عبدالهی
،
جواد فتاحی مقدم
چکیده
(1956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1230 دریافت)
بهبود ویژگیهای حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان
ص. 119-111
10.52547/fsct.18.120.10
ملیحه رحیم زاده
،
وحید حکیم زاده
،
احمد نصیری محلاتی
چکیده
(1807 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1097 دریافت)
تأثیر هندسه محصول بر روی مدل سازی دقیق انتقال حرارت میوه های دارای شکل نامنظم در حین فرایند آنزیمبری
ص. 132-121
10.52547/fsct.18.120.11
محسن دلوی اصفهان
،
عبدالله همتیان سورکی
چکیده
(1785 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1034 دریافت)
استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته
ص. 151-133
10.52547/fsct.18.120.12
افسانه معینی
،
مسعود شفافی زنوزیان
،
حجت کاراژیان
،
امیر حسین الهامی راد
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(2621 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1650 دریافت)
اثر پوشش خوراکی فعال بر پایه نشاسته حاوی اسانس سیر و پوست لیموترش روی خصوصیات فیله ماهی شیر
ص. 171-153
10.52547/fsct.18.120.13
سپیده رحمانی
،
هوشنگ نیکوپور
،
انوشه شریفان
چکیده
(1935 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1209 دریافت)
استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدلسازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی
ص. 186-173
10.52547/fsct.18.120.14
محسن زندی
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(1896 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1136 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی
ص. 198-187
10.52547/fsct.18.120.15
نرگس رحیمی
،
سید مهدی حسینی
،
مهدی کریمی
چکیده
(1894 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1168 دریافت)
انکپسولاسیون همزمان باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) و روغن غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ به روش کواسرواسیون مرکب
ص. 213-199
10.52547/fsct.18.120.16
ویدا مردانی قهفرخی
،
اصغر خسروشاهی
،
شهین زمردی
چکیده
(2064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1429 دریافت)
بررسی تاثیر استفاده از آرد جو دوسر و قند مایع خرما بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه محلی سبزوار
ص. 227-215
10.52547/fsct.18.120.17
امین فاضل
،
احمد پدرام نیا
،
مهدی جلالی
چکیده
(1722 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1031 دریافت)
بهینهسازی راندمان استخراج روغن دانه مورینگا پرگرینا به کمک پیشتیمار مایکروویو
ص. 239-229
10.52547/fsct.18.120.18
نگار آهنگرنژاد
،
محمد هادی خوش تقاضا
،
برات قبادیان
،
محمد علی سحری
چکیده
(1883 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1159 دریافت)
کاربرد تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم نانوکامپوزیت دو لایه پلی اتیلن ترفتالات-کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات اکسیدروی به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی
ص. 252-241
10.52547/fsct.18.120.19
سیده لیلا نصیری
،
محمدحسین عزیزی
،
فرناز موحدی
،
ناهید رحیمی فرد
،
حمید توکلی پور
چکیده
(2244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1787 دریافت)
تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک
ص. 262-253
10.52547/fsct.18.120.20
بیژن خورشیدپور
،
مسعود هنرور
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(1868 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1123 دریافت)
ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی
ص. 281-263
10.52547/fsct.18.120.21
عباس بایگان
،
شیلا صفاییان
،
رضا شاهین فر
،
ژاله خوشخو
چکیده
(2473 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2302 دریافت)
توسعه یک مدل ریاضی برای پیش بینی تغییرات رطوبت گلابی در حین خشک شدن همرفتی
ص. 294-283
10.52547/fsct.18.120.22
محسن دلوی اصفهان
چکیده
(1543 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1155 دریافت)
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ
ص. 304-295
10.52547/fsct.18.120.23
نسیم پاسدار
،
علی مرتضوی
،
محمدرضا سعیدیان
،
رضا صفری
چکیده
(1815 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1266 دریافت)
تهیه فیلمهای امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون حاوی نانوذرات کیتین
ص. 316-305
10.52547/fsct.18.120.24
سحر یوسفی هزاری
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
علی معتمدزادگان
،
ثمر صحرایی
چکیده
(2043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1224 دریافت)
ساخت و بررسی ذرات کروی حک شده مولکولی بعنوان جاذبی با کارایی عالی برای استخراج سریع و انتخابی نیکوتین آمید توسط ستون فاز جامد از گوشت گوساله و آرد گندم
ص. 334-317
10.52547/fsct.18.120.25
علیرضا ریاضی
،
رضا فرهوش
،
هاشم پورآذرنگ
،
کریستین اسکامان
،
زینب رفتنی امیری
،
علی شریف
چکیده
(2204 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1253 دریافت)
امکان سنجی قابلیت طیف سنجی مرئی/ فروسرخ نزدیک (Vis/NIR) در طبقه بندی نمونه های لیموترش طی دوره انبارمانی با روش های شناسایی PCA، LDA و SVM
ص. 352-335
10.52547/fsct.18.120.26
نیلوفر گودرزی
،
سارا موحد
،
محمد جواد شکوری
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(1795 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1486 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده سینبیوتیک نیمچرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز
ص. 363-353
10.52547/fsct.18.120.27
سارا مومن زاده
،
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
چکیده
(1801 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1314 دریافت)
بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند
ص. 378-365
10.52547/fsct.18.120.28
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحراییان
،
مهدی کریمی
چکیده
(1772 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1123 دریافت)
شناسایی گاما آمینوبوتیریک اسید تولیدشده توسط باکتری Lactobacillus brevis PML1 به روش کروماتوگرافی لایهنازک در محیط کشت حاوی مونوسدیم گلوتامات(MSG)
ص. 387-379
10.52547/fsct.18.120.29
عاطفه غفوریان نسب
،
سیدعلی مرتضوی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
محبوبه سرابی جماب
چکیده
(1884 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1081 دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا
ص. 400-389
10.52547/fsct.18.120.30
احمد پدرام نیا
،
مریم ثابت قدم
،
مهدی جلالی
چکیده
(1855 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1078 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS