You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus) شیرین رحمن زاده ایشکه، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپدار سعید قنادی، سارا موحد، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی مهدی نیکو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره برگ پیازچه کوهی بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی همبرگر نگهداری شده در یخچال امیر فیجانی، سارا موحد، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
آنالیز تقریبی و ترکیب اسید چرب ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus) علی ابرومند، سعید ضیایی نژاد، فریده باعثی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدلسازی استخراج روغن از بادامزمینی با پیشتیمار مایکروویو رقیه شیرازی، حمید بخش آبادی، مسعود بذرافشان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادونقرمز مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیایی فر، علیرضا صادقی ماهونک، دل آسا رحیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس مسعود نجف نجفی، فرزانه ضیائیان یزدی نژاد، محبوبه سرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایداری اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی علی محمدی، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ شهین زمردی، روژان شیخ قاسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب علی رضا حاصلی، مصطفی کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب سپیده بهرامی، مسعود هماپور، الهه رجبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم چرب فریبا نقیپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسهی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز یعقوب جعفری، هادی الماسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترشپذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران چنگیز اسفندیاری، فاطمه باقری، پریسا زیارتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد میکروبی محمد امین میری
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاهش آفلاتوکسینM1 در شرایط invitro با استفاده از تثبیت ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات مرجان فروغی، محبوبه سرابی جماب، جواد کرامت، مسعود نجف نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن بهناز طوقی عشقی، ناصر صداقت، مسعود تقی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص کاربردی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانواکسید روی ژاله ابراهیمی، امیر حیدری، عبدالرضا محمدی نافچی، خدیجه پورخانعلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم ایمان امیرسرداری، سیمین اسدالهی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان فخرالدین صالحی، سمیرا امین اخلاص، فاطمه سوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغنهای کانولا و اولئین پالم محمد قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج امان محمد ضیایی فر، محبوبه کشیری، بهاره فتحی، نازنین کریمی عبدالملکی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
روغن ساختار یافته آفتابگردان؛ ارزیابی کینتیک بلورینگی و ریزساختار مهدی نادری، لادن رشیدی، جمشید فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده علیرضا صادقی ماهونک، خشایار سرابندی، حامد همیشه کار، محمد قربانی، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیهشده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان پیمان رجایی، محمد اردستانی، مهناز هاشمی روان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس بهوسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه آلژینات سدیم و صمغ زودو سعید سخاوتی زاده، حمید رضا قیصری، محمود امین لاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج پکتین از غلاف نخود فرنگی به کمک امواج میکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ بهروز اکبری، منا بهرامی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
آنالیز و تفسیر دادههای حسی با استفاده از تحلیل مولفههای اصلی (PCA) امیررضا شویک لو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئینهای حاصل از آبپنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین) مسعود علیرضایی، محمد حسین قارونی، آزاده خونساری، علی ولیزاده، کبری چهاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان الهام مجد زاده، حسین میرزائی مقدم، محمد هادی موحدنژاد، احمد رجایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد صمغ کنجاک و فیبر سویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کالباس کم چرب صفورا شریفیان، محمد فاضل
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج لوتئین با استفاده از فناوری نانو (روش میکروامولسیون): تاثیر سورفاکتانت، کمکسورفاکتانت و پیشتیمار فراصوت مهدی جلالی جیوان، سلیمان عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر شرایط فرایند سرخ کردن بر جذب روغن و محاسبه ضریب انتشار موثر رطوبت در فرایند سرخ کردن عمیق فیش فینگر سید حسین ایزدی، زهرا امام جمعه، غلامرضا عسکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن آتنا پاسبان، محبت محبی، هاشم پور آذرنگ، مهدی وریدی، آرزو عباسی، سمیرا سیدی مرغکی
چکیده -
متن کامل (PDF)