You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مدل‌سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار شده با فراصوت و خشک‌کردن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق
عنایت‌الله نقوی، جلال دهقان نیا، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج
محمدمهدی سیدآبادی، سارا آقاجان زاده سورکی، مهدی کاشانی‌نژاد، امان محمد ضیائی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو
بهاره شعبانپور، معظمه کردجزی، خاطره نظری، مینا اسمعیلی خاریکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی
راحله نژاد رزمجوی اخگر، جواد حصاری، صدیف آزاد مرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ
مجتبی امیری پور، محمد باقر حبیبی نجفی، محبّت محبّی، باقر عمادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش‌های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار
محمد جواد اکبریان میمند، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته
تکتم محمدی مقدم، سید محمد علی رضوی، مسعود تقی زاده، آمنه سازگارنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌یابی فرآیند تولید داهی سین‌بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، کتیرا و اینولین به روش سطح پاسخ (RSM)
تهمینه نیکبخت کشکولی، حسین جوینده، سعید تهموزی دیده‌بان، وحید سماواتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی درشکلات پروبیوتیک در طی شش ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه‏ی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع
مهدی قیافه داودی، مهدی کریمی، زهرا شیخ الاسلامی، بهاره صحرائیان، فریبا نقی‏ پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید
متین سلیمانی فر، راضیه نیازمند، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر جوانه‌زنی بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص تغذیه‌ای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش
عاطفه شیروانی، محمد شاهدی، سید امیرحسین گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونه‌های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن
صفیه خلیلیان، امان محمد ضیائی فر، علی اصغری، مهدی کاشانی نژاد، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی
مریم السادات میرباقری، ایرج نحوی، داوود بی ریا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما
سپیده خراسانی، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)
جعفر محمدزاده میلانی، شیوا خیری، رویا باقری، گیسو ملکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی کم‌چرب وانیلی
سمانه فرجی کفشگری، مهران اعلمی، مرتضی خمیری، علی معتمدزادگان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرین‌کننده طبیعی عسل
علی ایزدی کندازی، سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر
زهرا فرقانی، محمود امین‌لاری، محمد هادی اسکندری، سید شهرام شکرفروش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز
عاطفه نجاتی ساربان، هما بقایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از کشکهای سنتی استان گلستان علیه برخی از باکتریهای پاتوژن گوارشی
محمدرضا داورپناه، هادی کوهساری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر
محسن ضیایی، محمود صوتی خیابانی، سمیرا تیزچنگ، بابک قنبرزاده، حامد همیشه کار، رضا رضایی مکرم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید ناگت ماهی کم‌چرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان
سجاد ایزدی، بهاره شعبانپور، سید مهدی اجاق، مجتبی پوریا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتی‌اکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis)
ساسان قره نقده، حمیدرضا صمدلوئی، محمود صوتی خیابانی، حامد همیشه کار، رضا رضایی مکرم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضدباکتریایی عسل های تک گل و چند گل با منشاء گیاهی مختلف از استان گلستان
عاطفه باقری، هادی کوهساری، سیده زهرا سیدالنگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش
علی معتمد زادگان، آسیه حسن زاده، تندیس خسروی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی برخی خواص خشک کردن دانه های انار، انگور و بنه به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی
سجاد ایزدی، بهاره شعبانپور، سید مهدی اجاق، مجتبی پوریا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی
عماد آیدانی، محمد حسین حداد خدا پرست، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت
وحید مسیبی، زهرا امام جمعه، فریده طباطبائی یزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue