Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 14, Number 64 (2016-6)
(یادداشت پژوهشی): بهبود کیفیت آرد با تعیین نسبت اختلاط گندم های رقم مروارید (منطقه کردکوی) و وارداتی بزوستایا
(یادداشت پژوهشی): بهبود کیفیت آرد با تعیین نسبت اختلاط گندم های رقم مروارید (منطقه کردکوی) و وارداتی بزوستایا
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوششهای خوراکی (ژل آلوئهورا و پکتین) در انبار سرد
بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوششهای خوراکی (ژل آلوئهورا و پکتین) در انبار سرد
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی
بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تعیین درجه حرارت ژلاتینه شدن ارقام برنج با استفاده از دستگاه اندازه گیری سریع ویسکوزیته (RVA)
تعیین درجه حرارت ژلاتینه شدن ارقام برنج با استفاده از دستگاه اندازه گیری سریع ویسکوزیته (RVA)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیر شرایط استخراج و ترسیب بر راندمان و خواص عملکردى ایزوله پروتئینی کلزا
بررسی تاثیر شرایط استخراج و ترسیب بر راندمان و خواص عملکردى ایزوله پروتئینی کلزا
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
شبیهسازی و مدلسازی دو بعدی فرآیند حرارتدهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی
شبیهسازی و مدلسازی دو بعدی فرآیند حرارتدهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی انتقال جرم طی آبگیری اسمزی به کمک فراصوت ورقههای انبه و بهینهسازی با روش سطح پاسخ
بررسی انتقال جرم طی آبگیری اسمزی به کمک فراصوت ورقههای انبه و بهینهسازی با روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانسگلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینهکردن روغن بزرک به روش تودهای شدن مرکب
تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانسگلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینهکردن روغن بزرک به روش تودهای شدن مرکب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)
ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکارید سویا/نانو دی اکسید سیلیسیم/عصاره اسپند
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکارید سویا/نانو دی اکسید سیلیسیم/عصاره اسپند
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج
تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مقایسه میزان اسید فیتیک نان لواش سنتی تهیه شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن
مقایسه میزان اسید فیتیک نان لواش سنتی تهیه شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of hazelnut kernel drying in an infrared dryer with microwave pretreatment using response surface methodology
بهینهسازی خشککردن مغز فندق در خشککن مادون قرمز با پیشتیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effects of sucrose substitution with date syrup on rheological and organoleptic properties of Kooshab
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی و حسی کوشاب
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Advantages and Disadvantages of Imitation Dairy Products, A Reiew
مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده
تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Lepidium sativum seed gum effect on physical stability and flow properties of oil-in-water emulsion prepared by high-speed dispersing
بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای طی نگهداری در یخچال
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای طی نگهداری در یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation the effect of different solvents on total phenolic content and antioxidant activity of pea (Pisum sativum L.) pod extract
بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Functional Properties of Mozzarella and Processed Pizza Cheese during storage
بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی سینتیک خشک شدن برگهی سیب پرتودیده با تابش گاما
بررسی سینتیک خشک شدن برگهی سیب پرتودیده با تابش گاما
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تعیین درجه توسعهیافتگی صنایع لبنی استانهای ایران؛ کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی
تعیین درجه توسعهیافتگی صنایع لبنی استانهای ایران؛ کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment the effects of some postharvest treatments on increasing storability of bottom mushroom
ارزیابی اثر برخی تیمارهای پس از برداشت بر افزایش عمر انبارمانی قارچ تکمهای
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی
تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of freezing, pasteurization and sterilization on physical properties of oil-in-water stabilized with Lepidium perfoliatum seed gum and whey protein concentrate
بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Extraction optimization of volatile organic compounds from sesame oil by nanotructure polypyrrole modified polyesterfiber as a solid phase microextraction agent/gas chromatography
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استر حاوی نانو ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی
تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles