Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 14, Issue 64 (2016)
FSCT 2016, 14(64): 142-127
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
Ghorani B, Kadkhodai R, Alhosseini A. تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده. FSCT 2016; 14 (64) :142-127
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-12042-en.html
تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده
Behrooz Ghorani
,
Rasool Kadkhodai
,
Ali Alhosseini
Abstract:
(3852 Views)
This article has no abstract.
Keywords:
Microcapsules of saffron
,
Bioactive compounds
,
Maltodextrin
,
Gum arabic
,
Whey protein
Full-Text
[PDF 893 kb]
(2337 Downloads)
Received: 2016/04/25 | Accepted: 2016/09/27 | Published: 2017/05/22
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.