Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 14, Number 63 (2016-6)


تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربی‌ها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو
بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربی‌ها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی تطبیقی اصالت فراورده‌های گوشتی در سه جامعه‌ی آماری اصفهان، تبریز و تهران
بررسی تطبیقی اصالت فراورده‌های گوشتی در سه جامعه‌ی آماری اصفهان، تبریز و تهران
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی حضور ژن مقاومت به متی‌سیلین (mecA) در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی
بررسی حضور ژن مقاومت به متی‌سیلین (mecA) در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)
مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus)
جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

پیش‌بینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی
پیش‌بینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

ارزیابی ویژگی‌های بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانه‌ی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دی‌اکسیدکربن
ارزیابی ویژگی‌های بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانه‌ی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دی‌اکسیدکربن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود
تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج
مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف‌پوشی
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف‌پوشی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر فراصوت بر استخراج پلی‌ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
تاثیر فراصوت بر استخراج پلی‌ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of Iranian Extra Virgin Olive Oil Thermal Stability with Imported ones
مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of soluble and insoluble tannins and anthocyanins assay in two Cultivar pistachio (Pistacia vera L)
بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L))
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Application of dehydro freezing technology on extension of shelf life of red beet
استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه‏های چغندرقرمز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Influence of combined frequencies and various applied time combinations of ultrasound waves on moisture loss during frying of potato strips
تأثیر فرکانس‌های تلفیقی و ترکیب‌های زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Production of probiotic fermented sausages as a functional food using strains of Lactobacillus plantarum 299V and Lactobacillus rhamnosus GG
تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V299 و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluating Rheological Behaviour of Tragacanth Gum Blend with QodoumeShirazi, Farsi and Locust Bean Gums
بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of replacing sucrose with invert sugar on Acrylamide Content and other chemical characteristic of Petit Beurre and Madar Biscuits
مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی‌های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of active components and antioxidant activity of essential oil of Boswellia serrata
ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کم‌چرب حاوی جایگزین‌های چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کم‌چرب حاوی جایگزین‌های چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Charkhak (Launaeaacanthodes) gum coating on shelf life of peanuts
تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Production of synbiotic juice: study on the effect pH, Brix, Formalin index and Rheological
تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی
بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of preparation, freezing and thawing methods on total phenolic and vitamin c content, antioxidant activity, texture and minerals of pepper (Capsicum annuum)
اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Identification of lactic acid bacteria isolated from traditional yoghurts of Khorasan-e-Razavi
شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of pumpkin butter formulation containing microcrystalline cellulose and modified starch based on the color factor and texture properties by response surface methodology
بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور‌نقره‌ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور‌نقره‌ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی
بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles