Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 14, Issue 63 (2016)
FSCT 2016, 14(63): 91-104
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
Rostam Abadi H, Jooyandeh H. بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کمچرب حاوی جایگزینهای چربی با استفاده از روش سطح پاسخ. FSCT 2016; 14 (63) :91-104
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2151-en.html
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کمچرب حاوی جایگزینهای چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
Hadis Rostam Abadi
,
Hossein Jooyandeh
Abstract:
(5470 Views)
This article has no abstract.
Keywords:
Ultrafiltrated low-fat cheese
,
Almond tree gum
,
Persian gum
,
Retentate
Full-Text
[PDF 223 kb]
(3892 Downloads)
Received: 2016/06/14 | Accepted: 2016/10/16 | Published: 2017/06/22
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.