You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML خشک کردن حامل‌های لیپیدی نانوساختار (NLC) با استفاده از خشک‌کن پاششی و با کمک مالتودکسترین
شهرام مظفر، محسن رادی، صدیقه امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی اینولین و شیره انگور
سیده الهام موسوی کلجاهی، امیر بابایی صدر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آویشن‌شیرازی (Zataria multiflora Boiss) پرتو دیده با دز متوسط اشعه گاما بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) حاوی پوشش فعال بر پایه کازئینات سدیم
ستاره پهلوان زاده، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی اثر صمغ‌های پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیب‌زمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ
امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، محسن دلوی اصفهان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی پوست لیمو ترش بر روی باکتری های گرم منفی و گرم مثبت
زهرا لطیفی، مارال بهزادی نیا، سپیده قرا، پگاه پرهیزکار، محمد عباسی، زهرا جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر بسته بندی فعال بر مبنای فیلم‌های پلی‌اتیلنی/پروپیلنی حاوی تیمول بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری سالاد فصل
دینا سادات موسویان، عبدالرضا محمدی نافچی، لیلا نوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی های ضد اکسایشی و ممانعت کنندگی آنزیم آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز پلی ساکاریدهای سولفاته خالص سازی شده از گیاه آب شیرین Myriophyllum spicatum L.
سیده مریم علوی، مهدی طبرسا، حسن احمدی گاولیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پکتین با گروه‌های متوکسیل پایین بر ویژگی‌های ساختاری گویچه‌های چربی خامه سنگین: مطالعه فاز پراکنده مبتنی بر اندازه و مورفولوژی ذرات
هوشنگ کاملان، مصطفی مظاهری طهرانی، محمدرضا عدالتیان دوم، سید محمد علی رضوی، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی و حسی ژله غنی شده با کلسیم و ویتامین D3
شیلا برنجی، لیلا ناطقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و حسی سه نوع ماست پروبیوتیک کم چرب فراسودمند
انیس سادات جعفری، مهسا تبری، مژگان امتیازجو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر تیمار پس از برداشتی کلرید‌کلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه برخی از ژنوتیپ‌های زغال‌اخته
شیوا قاسمی، مصطفی قاسمی، محمد علی نجاتیان، مجید گلمحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درجه‌بندی بصری گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دار شده با ژل آلوئه‌ورا حاوی روغن شاهدانه با روش‌های تجزیه و تحلیل مولفه‌های اصلی، شبکه عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی
علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر، سمانه منجم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگی‌های گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری
مرضیه امیدی میرزایی، محمد حجتی، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش بینی زمان انجماد و مدل سازی عددی انتقال حرارت در حین فرآیند انجماد
محسن دلوی اصفهان، امیرامیر دارایی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثرات عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر میزان تولید آفلاتوکسین، عدد پراکسید و ویژگی های حسی در پسته
مریم خاموشی، محمدرضا خانی، عبداله قاسمی پیربلوطی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسانس‌های پونه، آویشن و رزماری در مقایسه با ترشیو بوتیل هیدروکینون بر ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه در طی نگهداری
رقیه سلطانی، صدیف آزادمرد دمیرچی، مهدی قره خانی، محمدعلی تربتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نقش لیمونن به عنوان یک ترکیب زیست‌فعال در صنعت غذا و دارو
فاطمه ارمی، الهام آل‌حسینی، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش دمای انتقال شیشه ای در کنترل تغییرات رنگ و بافت انجیر خشک
فوژان بدیعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی عصاره دو گیاه (Dianthus caryophylus ,Fumaria vaillant)با استفاده از روشهای TLC و HPLC
پریچهر حناچی، مرجان حسین پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست نوشیدنی سین بیوتیک تولید شده‌ از آغوز و شیر گاومیش
شهرام سالار، سارا جعفریان، سید علی مرتضوی، لیلا روزبه نصیرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق
زهرا رستمی، یحیی مقصودلو، مهران اعلمی، محمد قربانی، صدیقه توسلی تالارپشتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید ماست کم‌کالری سین‌بیوتیک با استفاده از آرد موز سبز و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن
مریم نکوئیان، درنوش جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص روغن زیتون آلوده به فلزات سنگین توسط سامانه سه الکترودی مبتنی بر ولتامتری چرخه ای
حسن کیانی، بابک بهشتی، علی محمد برقعی، محمدهاشم رحمتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی وضعیت و میزان فراوانی رنگ‌های مصنوعی به کاررفته در انواع محصولات گوشتی عرضه شده در شهر یزد در سال 1397
مریم مزرعه سفیدی، سید علی یاسینی اردکانی، ریحانه احترامی، نازگل حق ستان، میترا کیمیایی، سمیه موسوی ندوشن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر نگهدارنده‌های طبیعی (نانولیپوزوم و نانونیوزوم حاوی عصاره برگ مورد ) و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی سس مایونز
هایده گرجیان، زینب رفتنی امیری، جعفر محمدزاده میلانی، نادر غفاری خلیق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی
حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شبیه‌سازی عددی فرآیند انتقال حرارت در سیب‌زمینی تحت دمای بالا به روش اجزا محدود
زهرا خداکرمی فرد، محمد جواد حسین زاده، علیرضا شیرازی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودنی آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، صمغ گوار، کازئینات سدیم بر نان تافتون فاقد گلوتن (بر پایه پودر سیب زمینی واریته آگریا)
مهدیس مرادی، مرضیه بلندی، مهدی کریمی، فریبرز ناهیدی، هما بقایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیک رطوبت و پارامترهای انتقال جرم چیپس سیب زمینی طی سرخ کردن با هوای داغ
مهدیه حسینی، حبیب اله میرزایی، امان محمد ضیائی فر، حسینعلی تاش شمس آبادی، علی معتمدزادگان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری نظام‌مند بر مخاطرات ناشی از مصرف عسل و حد مجاز آن‌ها علیرغم خصوصیات مفید تغذیه‌ای و شفابخش آن
مسعود کاظمی نیا، حمیدرضا شعبانی خنار، احسان عالی، رزاق محمودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue