You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو
معصومه بابایی سروینه باغی، محمد احمدی، محمدرضا شیران، مریم عزیزخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار فراصوت گالاکتومانان از دو دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): استفاده از روش عددی معکوس
رسول نیکنام، محمد موسوی، حسین کیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش
پریسا شمسایی، سید ابراهیم حسینی، غلام حسن اسدی، انوشه شریفان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
غزاله تولیتی، زهرا بیگ محمدی، غزل لبیکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از روش عددی معکوس در مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار مایکروویو گالاکتومانان‌های حاصل از دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و دانه لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): محاسبه ضرایب انتقال جرم
رسول نیکنام، محمد موسوی، حسین کیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی اسیدهیالورونیک استحصالی از تاج خروس به روش‌های مختلف
نسترن طبری شاهاندشت، مرضیه بلندی، مجید رحمتی، مسلم جعفری ثانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه
محمد رضا امیریوسفی، حیدر جمعه الکعبی، سحر سلاح برزین، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو
علیرضا شهاب لواسانی، آیدا گودرزی معظمی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ساعت برداشت بر ترکیبات و محتوای اسانس گیاه کبر
امین الله باقری فرد، گودرز باقری فرد، فرود باقری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده
رامین تیموری اوخچلار، افشین جوادی، صدیف آزادمرد دمیرچی، محمدعلی تربتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
پرستو قائمی، سعیده عربشاهی دلویی، مهران اعلمی، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فاکتورهای مؤثر بر بازده استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاه به‌لیمو (Aloysia citriodora Palau) تحت امواج فراصوت و بررسی خاصیت آنتی باکتریایی آن
زینب صمیمی، ملیحه یعقوبی، محسن ثانی خانی، عزیزاله خیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اصلاح بارگاه سنتی خشک کردن انگور با استفاده از صفحات گرمایشی هوشمند و ارزیابی مصرف انرژی آن
شهین زمردی، فرید امیر شقاقی، کریم گرامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)
مهدی کریمی، زهرا شیخ الاسلامی، بهاره صحراییان، مهدی قیافه داوودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بسته‌بندی مواد غذایی
شبنم سیستانی، هاجر شکرچی‌زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی
علی ملایم، درنوش جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تبدیل ضایعات کاه گندم و برنج به قند قابل تخمیر با ترکیب پیش تیمار فراصوت و سم زدایی با پلاسمای سرد
سیده هدی یوسفیان، رحیم ابراهیمی، بهرام حسین زاده سامانی، علی ملکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی
سمیرا مرادی، فاطمه زراعت پیشه، حسین زنگانه، مهدی قجری شموشکی، علیرضا وسیعی، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی دو رقم میوه توت‌فرنگی در طی 15 روز نگه‌داری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد
مرضیه آخوند، مریم کلاهی، فریبا حیدری زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید
سحر حمزه ای، آرزو خضرلو، علی احسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعال‌سازی در خشک کردن برگه‌ی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ
سید جعفر هاشمی، آزاده رنجبر ندامانی، نیلوفر عبدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ریزپوشانی عصاره دانه چیا (Saliva hispanica L.) با نانولیپوزوم و صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش آن در شرایط شبیه‌سازی شده گوارشی
فریناز حسینی، علی معتمدزادگان، شهرام نقی‌زاده رییسی، سمیه رهایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی پاستوریزاسیون درون پوسته تخم مرغ با روش دینامیک سیالات محاسباتی
محسن دلوی اصفهان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum Trautv.)
سودابه نورزاد، حسنعلی نقدی بادی، سپیده کلاته جاری، علی مهرآفرین، سکینه سعیدی‌ سار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی
بنفشه مهیمنی، شیلا صفائیان، رضوان موسوی ندوشن، محمد ربانی، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina Platensis) در دو فرم خالص و نانو ریزپوشانی شده با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم
رضا صفری، زینب رفتنی امیری، سهیل ریحانی پول، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد
مریم رضایی، لیلا نوری، محمد دانشی، عبدالرضا محمدی نافچی، فریبرز ناهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب
علی ماهیان، الهام مهدیان، اسماعیل عطای صالحی، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها
امیر خدنگ نیکفرجام، الهام مهدیان، ریحانه احمدزاده قویدل، رضا کاراژیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد
اورنگ خادمی، محمدرضا وظیفه شناس، جواد عرفانی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue