You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو معصومه بابایی سروینه باغی، محمد احمدی، محمدرضا شیران، مریم عزیزخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار فراصوت گالاکتومانان از دو دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): استفاده از روش عددی معکوس رسول نیکنام، محمد موسوی، حسین کیانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش پریسا شمسایی، سید ابراهیم حسینی، غلام حسن اسدی، انوشه شریفان
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن غزاله تولیتی، زهرا بیگ محمدی، غزل لبیکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از روش عددی معکوس در مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار مایکروویو گالاکتومانانهای حاصل از دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و دانه لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): محاسبه ضرایب انتقال جرم رسول نیکنام، محمد موسوی، حسین کیانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی اسیدهیالورونیک استحصالی از تاج خروس به روشهای مختلف نسترن طبری شاهاندشت، مرضیه بلندی، مجید رحمتی، مسلم جعفری ثانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه محمد رضا امیریوسفی، حیدر جمعه الکعبی، سحر سلاح برزین، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو علیرضا شهاب لواسانی، آیدا گودرزی معظمی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ساعت برداشت بر ترکیبات و محتوای اسانس گیاه کبر امین الله باقری فرد، گودرز باقری فرد، فرود باقری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده رامین تیموری اوخچلار، افشین جوادی، صدیف آزادمرد دمیرچی، محمدعلی تربتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج پرستو قائمی، سعیده عربشاهی دلویی، مهران اعلمی، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فاکتورهای مؤثر بر بازده استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاه بهلیمو (Aloysia citriodora Palau) تحت امواج فراصوت و بررسی خاصیت آنتی باکتریایی آن زینب صمیمی، ملیحه یعقوبی، محسن ثانی خانی، عزیزاله خیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اصلاح بارگاه سنتی خشک کردن انگور با استفاده از صفحات گرمایشی هوشمند و ارزیابی مصرف انرژی آن شهین زمردی، فرید امیر شقاقی، کریم گرامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگیهای تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور) مهدی کریمی، زهرا شیخ الاسلامی، بهاره صحراییان، مهدی قیافه داوودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بستهبندی مواد غذایی شبنم سیستانی، هاجر شکرچیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی علی ملایم، درنوش جعفرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تبدیل ضایعات کاه گندم و برنج به قند قابل تخمیر با ترکیب پیش تیمار فراصوت و سم زدایی با پلاسمای سرد سیده هدی یوسفیان، رحیم ابراهیمی، بهرام حسین زاده سامانی، علی ملکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی سمیرا مرادی، فاطمه زراعت پیشه، حسین زنگانه، مهدی قجری شموشکی، علیرضا وسیعی، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتیاکسیدانی دو رقم میوه توتفرنگی در طی 15 روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد مرضیه آخوند، مریم کلاهی، فریبا حیدری زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید سحر حمزه ای، آرزو خضرلو، علی احسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعالسازی در خشک کردن برگهی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ سید جعفر هاشمی، آزاده رنجبر ندامانی، نیلوفر عبدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ریزپوشانی عصاره دانه چیا (Saliva hispanica L.) با نانولیپوزوم و صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش آن در شرایط شبیهسازی شده گوارشی فریناز حسینی، علی معتمدزادگان، شهرام نقیزاده رییسی، سمیه رهایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی پاستوریزاسیون درون پوسته تخم مرغ با روش دینامیک سیالات محاسباتی محسن دلوی اصفهان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر روشهای مختلف خشک کردن بر برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum Trautv.) سودابه نورزاد، حسنعلی نقدی بادی، سپیده کلاته جاری، علی مهرآفرین، سکینه سعیدی سار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگیهای میکروبی و حسی گاناش شکلاتی بنفشه مهیمنی، شیلا صفائیان، رضوان موسوی ندوشن، محمد ربانی، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina Platensis) در دو فرم خالص و نانو ریزپوشانی شده با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم رضا صفری، زینب رفتنی امیری، سهیل ریحانی پول، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد مریم رضایی، لیلا نوری، محمد دانشی، عبدالرضا محمدی نافچی، فریبرز ناهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کمچرب علی ماهیان، الهام مهدیان، اسماعیل عطای صالحی، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها امیر خدنگ نیکفرجام، الهام مهدیان، ریحانه احمدزاده قویدل، رضا کاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد اورنگ خادمی، محمدرضا وظیفه شناس، جواد عرفانی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)