You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی مدل سینتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسیدوفیلوس مهران صیادی، الهه عابدی، شهرزاد مالکی، کیانا پورمحمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غلظتهای مختلف اسید هیومیک بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسندگی انگور "بیدانه سفید" نصیبه جهانگیرزاده، زیبا حبیبی دستجرد، شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن فیبر پرتقال و آب انبه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب سین بیوتیک لاله ترابی، لیلا روفه گری نژاد، شهرام حنیفیان، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی مهار فعالیت آنزیم های آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز با برهم کنش ترکیبات فنولی، فیبر محلول و پروتئین استخراج شده از عدس سبز مریم جلیلی صفریان، حسن احمدی گاولیقی، محسن برزگر، مهدی طبرسا، چیبویکه اودنیگوه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات شیمیایی و پایداری روغن های کنجد تهیه شده به روش پرس سرد در شهر اهواز محمدامین مهرنیا، نسیم دهقان، رضا زاده دباغ
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر دود گرم به همراه بستهبندی تحت خلاء بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و ماندگاری قرهبرون پرورشی طی نگهداری مینا سیف زاده، قربان زارع گشتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه وی پروتئین ایزوله و پکتین حاوی نانو ذرات اکسید مس و رنگدانه چغندر لبویی (بتانین) زهرا شباهنگ، لیلا نوری، عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر پوشش پروتئینی ایزوله سویا با پوششهای پلیساکاریدی آلژینات سدیم و کلسیم بر میزان جذب روغن برشهای بادمجان در طول فرایند سرخ کردن فرود باقری، صدیقه امیری، محسن رادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت نیره کریمی، فریبا زینالی، محمود رضازاده باری، مهدی نیکو، فروغ محترمی، مهدی کدیور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره چای سبز بر زندهمانی پروبیوتیک در نوشیدنی پیناکولادا بر پایه آب پنیر تحت شرایط شبیهسازی شده معده و روده بهاره دهقان، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینهیابی به روش سطح - پاسخ حامد جمشیدیان، علی رافع، سید مهدی میرزابابائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزولههای پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت ساندرا علیمی، ابوالفضل فدوی، سیده زهرا سید النگی، سعیده عربشاهی دلوئی
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی شناساگر رنگ سنجی بر پایه کورکومین برای تشخیص فساد ماهی قزل آلا زهرا تیموری، هاجر شکرچی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول مبین زمان، نفیسه دعوتی، مصطفی کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی و مدلسازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیهسازهای غذایی پروانه کرمی، محسن زندی، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی روشهای ماسیراسیون و اولتراسوند بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی، آنتیآلزایمری و ضدمیکروبی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) خدیجه شیرانی بیدآبادی، شیلا صفائیان، رضوان موسوی ندوشن، ناهید رحیمی فرد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری زهرا نظری، رضا کاراژیان، معصومه مهربان سنگ آتش، احمد احتیاطی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان نیلوفر بهرامی، آذین نصرالله زاده، آرمین حریری
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد ترکیبات فیتوشیمیایی استخراج شده از عصاره پوست لیموشیرین از طریق جذب و واجذب توسط گرافن اکساید بهعنوان آنتیاکسیدان در روغن سرخکردنی واله شریف نصیریان، سید احمد شهیدی، حسن طاهر منصوری، فرشته چکین
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی غلظت فلزات سنگین در نمونه های مختلف برنج با استفاده از جذب اتمی مرضیه خوری، اکرم آریان فر، عصمت خوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان رضا شهرکی، امیر حسین الهامی راد، جواد حصاری، مصطفی شهیدی نوقابی، احمد پدرام نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیبزمینی عبدالرحمن قادری، جلال دهقان نیا، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی شرایط استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه چای کوهی با روش پاسخ سطح، شبکه عصبی مصنوعی و هیبرید شبکه عصبی- الگوریتم ژنتیک محمد هادی موحدنژاد، احمد رجایی، سروش رحیمی خویگانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رفتار رهایش ترکیبات زیست فعال از پودرهای درون پوشانی شده بر پایه آب انار با استفاده از مدل های تجربی سمیرا امیرسلمانی پور، سیده شیما یوسفی، محمدرضا حسین پور حسین پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی علی مشکوه، سجاد پیرسا، جعفر فرضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا بهاره مجدی، محمدامین مهرنیا، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر برخی ژنوتیپ های برترگرده زا بر میزان روغن، اسید چرب و عناصر میوه والدین مادری MSG15، MKG23 و MKG24 گردو Mousa Rasouli، بهمن ارشادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب رزا رفیعی، لیلا روزبه نصیرایی، زهرا امام جمعه، سارا جعفریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب فرناز سادات میرعظیمی، مصطفی سلطانی، سوده محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش ریحان و کیتوزان بر سینتیک خشک کردن، رنگ، بافت و فعالیت آنتی اکسیدانی برگه های سیب: خشک کردن آون هوای داغ و تحت خلاء نگار فیروزی، رضا فرهمندفر، جعفر محمد زاده میلانی، علی متولی
چکیده -
متن کامل (PDF)