You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی کیفیت تخم مرغ محلی از نظر نطفه داری در دوره انبار مانی به کمک طیف سنجی مرئی-فروسرخ نزدیک سیده عارفه حسینی، احمد بناکار، سعید مینائی، سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن پودر زرشک (Berberis vulgaris) بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی و میکروبی ذرت حجیم شده فراسودمند مصطفی بکمحمدپور، افشین جوادی، صدیف آزادمرد دمیرچی، هدا جعفری زاده -مالمیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پتانسیل رنگبری اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم در صنعت روغن خوراکی بهاره خلیق، مریم قراچورلو، پیمانه قاسمی افشار
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید شکلات تلخ فراسودمند توسط جایگزینی پودر کاکائو با پودر غلاف خرنوب عفت حسنی، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثربخشی دو پریبیوتیک اینولین و آرد موز سبز بر زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باسیلوس کواگولانس در ماست سینبیوتیک کمکالری محمد مهدی جوکاری، درنوش جعفرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی سطح پاسخ انتقال جرم و بازجذب مجدد آب ورقه های نازک سیب درختی طی خشک کردن اسمزی عبدالواحد خان احمد زاده، میلاد مرادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری سونیتا مولانی، فریبا نقی پور، علیرضا فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست مجتبی صالحی، امیراقبال خواجه رحیمی، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره متانولی ترشک بر باکتریهای انتروباکتر ائروژنز، سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز: یک مطالعه آزمایشگاهی محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر بازده استخراج، ترکیبات شیمیایی، محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل و فعالیت ضد اکسایشی اسانس اندام هوایی گیاه چویر (Ferulago angulata Boiss) علیرضا همتی، علی گنجلو، کامبیز ورمیرا، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی کپک های مولد فساد در دوغ ایرانی بر پایه روش های مورفولوژیکی و مولکولی مژگان یزدی، محبوبه سرابی جماب، ابوالفضل پهلوانلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگی ضداکسایشی و ممانعت کنندگی آلفا آمیلازی و آلفاگلوکوزیدازی پلی ساکارید با روش آنزیمی و اسیدی از پوست انار حسن احمدی گاولیقی، مهدی طبرسا، مریم قادری قهفرخی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید آبکافته زیست فعال از گلوتن گندم با عصاره گیاه کارده فرناز خسروی، محمد حسین عزیزی، رضوان موسوی ندوشن، محمد ربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید بستهبندی هوشمند بر پایه صمغ درخت هلو و کورکومین به منظور تشخیص فساد ماهی مصطفی جعفریان، اسماعیل سیدآبادی، محمدحسین سعیدی راد، جلال برادران مطیع، محمد حسینپور زرنق
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نانو کپسول اسانس رزماری در حفظ کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) طی انبارمانی حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی، سارا رضایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کارایی رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره آنتوسیانینی پودر پوست انار حاصل از استخراج با حلال نیلوفر زاهد، رضا اسماعیل زاده کناری، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهیابی استخراج پکتین از ضایعات سیب درختی به روش سطح-پاسخ حامد جمشیدیان، علی رافع، سید مهدی میرزابابایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ژلاتین بر ویژگیهای کف پروتئینهای سدیم کازئینات و آلبومین اعظم ستاری، مریم اسفندیاری، فریال خادمی، حدیثه باقری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص تقلب افزودن روغنهای گیاهی (پالم، سویا و ذرت) به روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا و پروفایل توکوفرول ها و توکوتری انول ها الهام بنفشه چین، سجاد پیرسا، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوامولسیون اسانس زنیان وکیتوزان بر برخی ویژگیهای شیمیایی و ماندگاری کالباس گوشت قرمز در دمای یخچال المیرا طاهرزاده، اکرم آریان فر، الهام مهدیان، شراره محسنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسانس گیاهان مشکک .Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss و کلپوره L. Teucrium polium برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک در طول زمان نگهداری مهشید کشاورزی، انوشه شریفان، سید علی یاسینی اردکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و ارزیابی ویژگی های کیفی آنن فخری شهیدی، شادی بلوریان، سید علی مرتضوی، محبت محبی، عبدالرضا باقری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نوع دانهگرده بر صفات مورفولوژیکی، میزان روغن، اسیدهای چرب و برخی عناصر نتاج حاصل از تلاقی کنترل شده بادام رقم شاهرود 12 علی جعفری طائمه، موسی رسولی، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش بر ویژگیهای کیفی آب لیمو علی پورحسینعلی، کاظم جعفری نعیمی، حمیدرضا اخوان، حمید مرتضی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
آنالیز حساسیت مدلهای رگرسیون ویژگی های فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی پودر کشک حاوی عصاره بذرکتان حسن رشیدی، مرتضی کاشانی نژاد، مسعود نجف نجفی، فوژان خراسانیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر فیبر نارنج (L. (Citrus uranium بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی بستنی کم چرب سارا جعفریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عوامل موثر بر رفتار خرید مصرفکنندگان محصولات غذایی سبز الهه اعظم رحمتی، علیرضا کرباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی نانوکامپوزیت حاصل از صمغ غلاف داخلی باقلا حاوی نانو ذره دی اکسید تیتانیوم و اسانس پونه کوهی مژگان نصیری شهری، علی محمدی ثانی، وحید حکیم زاده، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوسدار بر پایه گندم لاله گروسی، شهرام بیرقی طوسی، غلامعلی گلی موحد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پریبیوتیکی آرد نخودچی برزندهمانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست میوهای حاوی پوره سیب و خواص کیفی آن فرناز نبی زاده، نیما زین ساز
چکیده -
متن کامل (PDF)