You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت ضد اکسایشی دو رقم انگور رشه و قزل اوزوم لعیا رضازاد باری، علیرضا قنبری
*، رضا درویش زاده، موسی ترابی گیگلو، حامد دولتی بانه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثردوفنیل اتانول حاصل از گل محمدی بر کیفیت خرمای مضافتی بسته بندی شده در بسته های چند لایه قابل انعطاف سمیه خسروی، سپیده خراسانی
*، امیر سعادت فر، هادی زهدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتیاکسیدانی پیراشکی سرخ شده غلامحسین حقایق
*، نفیسه زاوه زاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویههای میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برونتنی بهروز علیزاده بهبهانی
*، فخری شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری بر روی کیفیت فیزیکی و ترمودینامیکی هویج سرخ شده تحت شرایط عمیق و مدل سازی چروکیدگی به کمک شبکه عصبی مصنوعی نادیا سیمین تن، نارملا آصفی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی ویژگیهای فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع فلفلی ریزپوشانی شده با خشککن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی پودر حاصل راضیه نیکجو، سیدهادی پیغمبردوست
*، عارف اولادغفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تأثیر اسانسهای طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعالسازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ امیر دارایی گرمه خانی
*، نرجس آقاجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی نانو ذرات لیپیدی جامد حاصل از موم زنبور عسل و موم استخراج شده از بره موم تهیه شده با روش ته نشینی ضد حلال عاطفه شیروانی، سید امیر حسین گلی
*، ژاله ورشوساز
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج و تحلیل خطاهای فرآیند تولید با استفاده از PFMEA (مطالعه موردی: کارخانه قند کردستان) محمد باغبانی، سلیمان ایرانزاده
*، مجید باقرزاده خواجه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر سولفات منگنز و ویتامین B12 بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی شیر تخمیر شده با لاکتوباسیلوس بولگاریکوس زیرگونه دلبروکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 معصومه رنجبر حسن باروق، مرضیه بلندی
*، عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفیل مواد معدنی نان صنعتی تست سحر غفاری، سید ولی حسینی، مهرداد فرهنگی
*، مجتبی بریری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسرشیری کمچرب اصلاحشده با صمغهای بومی به و بالنگو سیده سعیده کربلایی امینی، مهرناز امینی فر
*، سیده شیما یوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین رضا کاراژیان
*، احمد احتیاطی، زهرا نظری، معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتیبیوتیکهای درمانی بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی محمد نوشاد
*، بهروز علیزاده بهبهانی، حسین جوینده، مصطفی رحمتی جنیدآباد، محسن ابراهیمی همتی کیخواه، میترا قدسی شیخ جان
چکیده -
متن کامل (PDF)
فیلم زیستتخریبپذیر کامپوزیت نشاسته اصلاح شده/آلبومین حاوی نانوذرات اکسید منیزیم: بررسی فاکتورهای رنگی، شفافیت، خواص مکانیکی و گرماسنجی نگار حسینی، سجاد پیرسا
*، جعفر فرضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر غلظتهای مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان سنگک غنیشده با پودر کدوحلوایی اوشا پورمحمدی مجاوری، سید حسین حسینی قابوس
*، سارا جعفریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های ضد میکروبی و ایزوترم جذب تعادلی رطوبت بایونانوکامپوزیت نشاسته کاساوا/نانو دی اکسید تیتانیوم/اسانس نعنا فلفلی سیمین نوریان، عبدالرضا محمدی نافچی
*، مرضیه بلندی، مریم جوکار
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص پروبیوتیکی 19 سویه لاکتوباسیلوس گاسری، پلانتاروم، اسیدوفیلوس و فرمنتوم جدا شده از منابع انسانی و غذایی در شرایط آزمایشگاهی نسرین هادینیا، پریناز مباشرپور، ثمانه حاتمی، محمدرضا عدالتیان دوم، مسعود یاورمنش
*چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم زیستفعال کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانسهای زنیان و مورد و تاثیر آن بر ماندگاری گوشت بوقلمون اکرم سادات فیاضی، مهناز هاشمی روان، نرجس جنتی ها، مریم مصلحی شاد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر لامیناسیون و تشکیل کمپلکس با بتاسیکلودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و رهایش فیلم سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری هادی الماسی
*، بهبود پورفتحی، منیره پورعلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اسید کافئیک و اسید تانیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، مورفولوژیکی و استحکام هیدروژل تهیه شده از ژلاتین ماهی سردآبی الناز پارسایی، عبدالرضا محمدی نافچی
*، لیلا نوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر فتانه موسی پور، فاطمه ناظوری
*، محمدرضا پیرمرادی، سیدحسین میردهقان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پوششدهی با صمغهای گزانتان و دانه بالنگو بر زمان خشک شدن برشهای زردآلو در سامانه فروسرخ مریم ساترابی، فخرالدین صالحی
*، مجید رسولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارزش غذایی ماریناد ماهی شعری گوش قرمز (Lethrinus Lentjan) با استفاده از اسید استیک علی آبرومند
*، فریده باعثی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرایند خشک کردن شلتوک برنج با خشک کن مادون قرمز حمید راینی مقبلی، محمدهاشم رحمتی
*، حسینعلی تاش شمس آبادی، محمدرضا علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازهگیری شاخصهای اکسیداتیو روغنهای مصرفی در فلافلفروشیهای سطح شهر اراک عباس علیمرادیان، رضا تاجیک، عاطفه نوابی، رحمت الله مرادزاده، احمد عبدالهی، محدثه آصفری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیبزمینی اذر نقوی گرگری، نارملا آصفی
*، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر محمد رضا امیریوسفی
*، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری روی ضریب نفوذ و میزان جذب روغن کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق آیدا آزادگر، نارملا آصفی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر پروتئین هیدرولیز شدهی حاصل از ضایعات آبزیان: روشهای تولید، کاربردها و خواص زیستی آن کبری ضیایی، سید ولی حسینی
*چکیده -
متن کامل (PDF)