You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی امکان کاربرد فیلم کازئینات سدیم حاوی نانورس و اسانس خوشاریزه در بسته بندی ماست قالبی پروبیوتیک
رقیه اشرفی یورقانلو، هاله همتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی
تینا شایان، وحید حکیم زاده، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول
درنا سلیمانیان، رسول پیرمحمدی، sajad pirsa، لاله پیاهو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم
ملیحه معصومی، انوشه شریفان، شیما یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک ‌اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری
فرشته السادات حسینی، حمیدرضا اخوان، محمد بلوردی، پریسا باقری، محدثه پاکزاد مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ‌ دانه‌ بالنگو
اکرم کلکی بخشایش، سید حسین حسینی قابوس، غلامحسن اسدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری
مارال سلطان زاده، سیدهادی پیغمبردوست، جواد حصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات جدا و ترکیبی نانو پوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر نگهداری گوشت تازه گوسفند
مهدی پورشایگان، رضا اسماعیل زاده کناری، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره حاصل از جوانه معمولی و قرار گرفته تحت امواج اولتراسونیک سه رقم مختلف گندم کشت شده در ایران بر پایداری اکسایشی روغن سویا
جواد توکلی، جواد خانی، محمد شهروزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسول‌های روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان
سارا مقصودی، reza esmaeilzadeh kenari، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L.) بر بافت، ریز ساختار و ویژگی‌های حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ)
شیرین رحیمی، زهرا شیخ الاسلامی، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر
مرضیه خرمایی پور، امیر وزیری زاده، غلامحسین محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
مسعود حاجی سلیمانی، شعله عطایی، علی گنجلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ کم‌کالری سوربیتول بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارمالاد توت‌فرنگی
لعیا عافی، لیلا روفه گری نژاد، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو
کوروش اقبال طلب، Vajiheh Fadaei، حسن جودکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن
فائزه کرمی، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش بینی سینتیک خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکرویو- هوای داغ: مقایسه بین مدل های ریاضی، شبکه های عصبی مصنوعی و انفیس
محمد کاوه، احمد جهانبخشی، ایمان گل پور، ترحم مصری گندشمن، یوسف عباسپور گیلانده، شاهپور جاهدی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی
محمد حسین رجایی، محمد دانشی، حسین واعظی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشک‌کردن آن با هوای داغ
فخری شهیدی، محمد مالکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی
محمد حسن علی مددی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج
لحاک برزگر، سید مهدی اجاق، علیرضا عالیشاهی، مجتبی رییسی، عباسعلی مطلبی، مهدی عبدالهی، سراج بیتا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
مهدیس مسیبی، مهدی کاشانی نژاد، لیلا نجفیان
چکیده  
XML ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
مهدیس مسیبی، مهدی کاشانی نژاد، لیلا نجفیان
چکیده  
XML شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند
ادریس آرژه، میر خلیل پیروزی فرد، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی
فاطمه نوری حسین آبادی، شاداب شهسواری، علی وزیری یزدی، آزاده همتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانه‌زده بر ویژگی‌های بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن
غلامحسین حقایق، نفیسه زاوه زاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی
فاطمه باغبانی، علیرضا شیرازی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین شرایط بهینه تولید پپتید‌های ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم‌ آلکالاز
سیده نرگس مظلومی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، غلامرضا هوشمند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اشعه مایکرویوو ، اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال
نیلوفر شهبازی، عبداله جمشیدی، محمد عزیززاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی
مسعود نجف نجفی، زهره کول آبادی، حسن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست
منا خداداد، مریم سلامی، شهریار دبیریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue