Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 14, Number 73 (0-0)
بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی
بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری
تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی
ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی ویژگی آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل
بررسی ویژگی آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تأثیر فرایند پوستگیری با فناوری پرتودهی مادونقرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی
بررسی تأثیر فرایند پوستگیری با فناوری پرتودهی مادونقرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین
بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خواص کیفی خامه کمچرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر
بررسی خواص کیفی خامه کمچرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقرهای
تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقرهای
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله
اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی
تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی
مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب
اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم
تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز
اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اندازهگیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین
اندازهگیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن
بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان
بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند
کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles