Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 14, Issue 73 (0)
FSCT 0, 14(73): 319-330
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. FSCT 0; 14 (73) :319-330
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-7490-en.html
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
Abstract:
(3420 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 369 kb]
(3572 Downloads)
Received: 2017/09/25 | Accepted: 2017/09/25 | Published: 2018/02/20
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.