Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 15, Number 79 (2018-9)
پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگیهای پودر شیر کم لاکتوز طعمدار
پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگیهای پودر شیر کم لاکتوز طعمدار
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر
بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخکردن عمیق
بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخکردن عمیق
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیرکربوکسیمتیلسلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیمرخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق
تاثیرکربوکسیمتیلسلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیمرخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
ارزیابی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوهای تصفیه نشده چغندر قند کارخانههای شمالغرب به عنوان جایگزین شکر سفید
ارزیابی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوهای تصفیه نشده چغندر قند کارخانههای شمالغرب به عنوان جایگزین شکر سفید
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی
تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان
بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Isolation and molecular identification of exopolysaccharide producing lactic acid bacteria from sheep milk and yogurt
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا
بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی
تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO2 به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف
تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO2 به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پریبیوتیک هویج
بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پریبیوتیک هویج
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند
مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال
اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک
تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the effect of power ultrasound on stability and physico- chemical properties of Doogh
بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج
اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی ویژگیهای بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات
بررسی ویژگیهای بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی
تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt
بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمان
بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمان
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان
بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی
بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا
استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
برخی از ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و آنتیاکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان
برخی از ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و آنتیاکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Using Microbial Transglutaminase and long-chain inulin on Physicochemical and Sensory Properties of doogh
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles