ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 64 - ( 1396 )
تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی
ص. 1-8
سهیلا زرین قلمی
،
مینا ختایی
چکیده
(6288 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4710 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استر حاوی نانو ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی
ص. 9-19
سجاد پیرسا
،
محمد علیزاده
،
نادر قهرمان نژاد
چکیده
(8047 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2930 دریافت)
بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
ص. 21-31
آرش کوچکی
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(8505 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4841 دریافت)
تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی
ص. 32-41
محمد رضا گلی
،
مهدی قاسمی ورنامخواستی
،
مجتبی نادری بلداجی
چکیده
(5344 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3007 دریافت)
ارزیابی اثر برخی تیمارهای پس از برداشت بر افزایش عمر انبارمانی قارچ تکمهای
ص. 43-50
فهیمه سرلک
،
اورنگ خادمی
،
جواد عرفانی مقدم
چکیده
(8163 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2671 دریافت)
تعیین درجه توسعهیافتگی صنایع لبنی استانهای ایران؛ کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی
ص. 51-60
زهرا فزونی اردکانی
،
همایون فرهادیان
،
غلامرضا پزشکی راد
چکیده
(6111 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2009 دریافت)
بررسی سینتیک خشک شدن برگهی سیب پرتودیده با تابش گاما
ص. 61-71
حسن کیانی
،
سیده هدی یوسفیان
،
آیت محمد رزداری
،
رحیم ابراهیمی
چکیده
(6065 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1936 دریافت)
بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری
ص. 73-82
سید مهدی عرفانی جوانفکر
،
محمدباقر حبیبی نجفی
چکیده
(8195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2902 دریافت)
بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی
ص. 83-92
مسعود قربانی
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(6764 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2551 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای طی نگهداری در یخچال
ص. 93-102
مصطفی صیاد
،
ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
،
اسحق زکی پور رحیم آبادی
چکیده
(3555 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1869 دریافت)
تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
ص. 103-115
فرشید نیک فر
،
محمد باقر حبیبی
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
محمد علی رضوی
چکیده
(3393 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1766 دریافت)
بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا
ص. 116-126
مسعود نجف نجفی
،
آرزو فاضلی
چکیده
(7813 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4129 دریافت)
تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده
ص. 127-142
بهروز قرآنی
،
رسول کدخدایی
،
علی آل حسینی
چکیده
(3643 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2133 دریافت)
مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب
ص. 143-153
محسن قدس روحانی
چکیده
(8811 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6232 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی و حسی کوشاب
ص. 155-164
عزیز همایونی راد
،
فرناز حاجی اقراری
،
عطا خداویردی وند کشتیبان
چکیده
(6611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2607 دریافت)
بهینهسازی خشککردن مغز فندق در خشککن مادون قرمز با پیشتیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ
ص. 165-178
مریم احمدی قویدلان
،
رضا امیری چایجان
چکیده
(5156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2567 دریافت)
مقایسه میزان اسید فیتیک نان لواش سنتی تهیه شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن
ص. 179-190
نسرین بیگ محمدی
،
مصطفی کرمی
،
فرانک بیگ محمدی
،
علیرضا اطمینان
چکیده
(3758 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3153 دریافت)
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
ص. 191-201
بهاره شعبانپور
،
گلنار قربانیان
،
پرستو پورعاشوری
،
سید مهدی اجاق
،
سید مصطفی عقیلی نژاد
چکیده
(3152 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1612 دریافت)
تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 203-215
فائزه صابری
،
ناصر صداقت
،
الناز میلانی
،
آرش کوچکی
چکیده
(3290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1676 دریافت)
تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج
ص. 217-229
بیوک آقا فرمانی
،
جواد حصاری
،
صمد بدبدک
،
روح اله پاشایی بهرام
چکیده
(2856 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2935 دریافت)
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکارید سویا/نانو دی اکسید سیلیسیم/عصاره اسپند
ص. 231-243
تارا مظفریان
،
صاحبعلی منافی
چکیده
(2968 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1565 دریافت)
ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)
ص. 245-254
محبّت محبّی
،
آرش قیطرانپور
،
سید امیر اولیایی
،
محمّد رضا صلاحی
چکیده
(3038 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2350 دریافت)
تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانسگلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینهکردن روغن بزرک به روش تودهای شدن مرکب
ص. 255-265
آرزو قربانپور
،
علی نصیرپور
،
امیرحسین گلی
،
محمد طیبی
چکیده
(2675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2209 دریافت)
بررسی انتقال جرم طی آبگیری اسمزی به کمک فراصوت ورقههای انبه و بهینهسازی با روش سطح پاسخ
ص. 267-279
صادق ریگی
،
عنایت الله نقوی
چکیده
(2841 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1566 دریافت)
شبیهسازی و مدلسازی دو بعدی فرآیند حرارتدهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی
ص. 281-288
سجّاد قادری
،
علی اکبر مؤیدی
،
سیّد امیر اولیایی
،
محمّدرضا بخش امین
چکیده
(3349 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1736 دریافت)
بررسی تاثیر شرایط استخراج و ترسیب بر راندمان و خواص عملکردى ایزوله پروتئینی کلزا
ص. 289-300
جلال محمدزاده
،
علیر ضا قدس ولی
چکیده
(2877 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2384 دریافت)
تعیین درجه حرارت ژلاتینه شدن ارقام برنج با استفاده از دستگاه اندازه گیری سریع ویسکوزیته (RVA)
ص. 301-309
فاطمه حبیبی
چکیده
(3793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2578 دریافت)
بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی
ص. 311-326
محمد دیانت
،
فخری شهیدی
،
مسعود تقی زاده
،
سید محمدعلی رضوی
چکیده
(2892 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1584 دریافت)
بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوششهای خوراکی (ژل آلوئهورا و پکتین) در انبار سرد
ص. 327-337
زهرا سادات حسینی
،
فرید مرادی نژاد
،
محمد رضا وظیفه شناس
چکیده
(3584 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1923 دریافت)
(یادداشت پژوهشی): بهبود کیفیت آرد با تعیین نسبت اختلاط گندم های رقم مروارید (منطقه کردکوی) و وارداتی بزوستایا
ص. 339-346
زینب رفتنی امیری
،
مریم شمشیرساز
چکیده
(3148 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1694 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS