ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 64 - ( 1396 )
تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی
ص. 1-8
سهیلا زرین قلمی
*
،
مینا ختایی
چکیده
(6699 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5526 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استر حاوی نانو ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی
ص. 9-19
سجاد پیرسا
*
،
محمد علیزاده
،
نادر قهرمان نژاد
چکیده
(8517 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3389 دریافت)
بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
ص. 21-31
آرش کوچکی
*
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(9085 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6106 دریافت)
تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی
ص. 32-41
محمد رضا گلی
،
مهدی قاسمی ورنامخواستی
*
،
مجتبی نادری بلداجی
چکیده
(5698 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3809 دریافت)
ارزیابی اثر برخی تیمارهای پس از برداشت بر افزایش عمر انبارمانی قارچ تکمهای
ص. 43-50
فهیمه سرلک
،
اورنگ خادمی
*
،
جواد عرفانی مقدم
چکیده
(8732 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3106 دریافت)
تعیین درجه توسعهیافتگی صنایع لبنی استانهای ایران؛ کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی
ص. 51-60
زهرا فزونی اردکانی
،
همایون فرهادیان
*
،
غلامرضا پزشکی راد
چکیده
(6498 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2289 دریافت)
بررسی سینتیک خشک شدن برگهی سیب پرتودیده با تابش گاما
ص. 61-71
حسن کیانی
،
سیده هدی یوسفیان
*
،
آیت محمد رزداری
،
رحیم ابراهیمی
چکیده
(6478 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2241 دریافت)
بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری
ص. 73-82
سید مهدی عرفانی جوانفکر
،
محمدباقر حبیبی نجفی
*
چکیده
(8801 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3349 دریافت)
بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی
ص. 83-92
مسعود قربانی
،
علی گنجلو
*
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(7310 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2969 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای طی نگهداری در یخچال
ص. 93-102
مصطفی صیاد
،
ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
*
،
اسحق زکی پور رحیم آبادی
چکیده
(3924 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2134 دریافت)
تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
ص. 103-115
فرشید نیک فر
،
محمد باقر حبیبی
*
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
محمد علی رضوی
چکیده
(3784 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2025 دریافت)
بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا
ص. 116-126
مسعود نجف نجفی
*
،
آرزو فاضلی
چکیده
(8417 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5360 دریافت)
تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده
ص. 127-142
بهروز قرآنی
*
،
رسول کدخدایی
،
علی آل حسینی
چکیده
(4106 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2442 دریافت)
مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب
ص. 143-153
محسن قدس روحانی
*
چکیده
(9458 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7497 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی و حسی کوشاب
ص. 155-164
عزیز همایونی راد
،
فرناز حاجی اقراری
*
،
عطا خداویردی وند کشتیبان
چکیده
(7223 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3035 دریافت)
بهینهسازی خشککردن مغز فندق در خشککن مادون قرمز با پیشتیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ
ص. 165-178
مریم احمدی قویدلان
،
رضا امیری چایجان
*
چکیده
(5685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2996 دریافت)
مقایسه میزان اسید فیتیک نان لواش سنتی تهیه شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن
ص. 179-190
نسرین بیگ محمدی
،
مصطفی کرمی
*
،
فرانک بیگ محمدی
،
علیرضا اطمینان
چکیده
(4187 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4149 دریافت)
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
ص. 191-201
بهاره شعبانپور
،
گلنار قربانیان
،
پرستو پورعاشوری
*
،
سید مهدی اجاق
،
سید مصطفی عقیلی نژاد
چکیده
(3474 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1878 دریافت)
تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 203-215
فائزه صابری
،
ناصر صداقت
*
،
الناز میلانی
،
آرش کوچکی
چکیده
(3619 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1918 دریافت)
تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج
ص. 217-229
بیوک آقا فرمانی
*
،
جواد حصاری
،
صمد بدبدک
،
روح اله پاشایی بهرام
چکیده
(3221 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3726 دریافت)
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکارید سویا/نانو دی اکسید سیلیسیم/عصاره اسپند
ص. 231-243
تارا مظفریان
،
صاحبعلی منافی
*
چکیده
(3315 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1802 دریافت)
ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)
ص. 245-254
محبّت محبّی
*
،
آرش قیطرانپور
،
سید امیر اولیایی
،
محمّد رضا صلاحی
چکیده
(3404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3132 دریافت)
تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانسگلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینهکردن روغن بزرک به روش تودهای شدن مرکب
ص. 255-265
آرزو قربانپور
*
،
علی نصیرپور
،
امیرحسین گلی
،
محمد طیبی
چکیده
(3021 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3000 دریافت)
بررسی انتقال جرم طی آبگیری اسمزی به کمک فراصوت ورقههای انبه و بهینهسازی با روش سطح پاسخ
ص. 267-279
صادق ریگی
،
عنایت الله نقوی
*
چکیده
(3180 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1789 دریافت)
شبیهسازی و مدلسازی دو بعدی فرآیند حرارتدهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی
ص. 281-288
سجّاد قادری
،
علی اکبر مؤیدی
،
سیّد امیر اولیایی
*
،
محمّدرضا بخش امین
چکیده
(3684 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2006 دریافت)
بررسی تاثیر شرایط استخراج و ترسیب بر راندمان و خواص عملکردى ایزوله پروتئینی کلزا
ص. 289-300
جلال محمدزاده
*
،
علیر ضا قدس ولی
چکیده
(3215 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3222 دریافت)
تعیین درجه حرارت ژلاتینه شدن ارقام برنج با استفاده از دستگاه اندازه گیری سریع ویسکوزیته (RVA)
ص. 301-309
فاطمه حبیبی
*
چکیده
(4176 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3458 دریافت)
بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی
ص. 311-326
محمد دیانت
،
فخری شهیدی
،
مسعود تقی زاده
*
،
سید محمدعلی رضوی
چکیده
(3227 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1871 دریافت)
بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوششهای خوراکی (ژل آلوئهورا و پکتین) در انبار سرد
ص. 327-337
زهرا سادات حسینی
،
فرید مرادی نژاد
*
،
محمد رضا وظیفه شناس
چکیده
(3950 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2224 دریافت)
(یادداشت پژوهشی): بهبود کیفیت آرد با تعیین نسبت اختلاط گندم های رقم مروارید (منطقه کردکوی) و وارداتی بزوستایا
ص. 339-346
زینب رفتنی امیری
*
،
مریم شمشیرساز
چکیده
(3521 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1945 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS