ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 151 - ( 1403 )
تولید و ارزیابی ویژگیهای بافت، رنگ، حسی و پخت در پاستای فرمی بدون گلوتن بر پایه آردهای جایگزین گندم
ص. 12-1
10.22034/FSCT.21.151.1
آرمین قاسمی
،
زهرا امام جمعه
*
،
پیمان مهستی شتربانی
،
محمد جوکی
،
هما بهمدی
چکیده
(1312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2323 دریافت)
پیشبینی ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب با استفاده از تصویربرداری فراطیفی به کمک روشهای یادگیری ماشین
ص. 31-13
10.22034/FSCT.21.151.13
مهدی کاشانی نژاد
،
محمدامان ضیائی فر
،
علیرضا سلیمانی پور
،
ناصر بهنام پور
*
چکیده
(1256 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2237 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی عصاره های آبی و الکلی گیاه کنیوال (Allium ampeloprasum )
ص. 44-32
10.22034/FSCT.21.151.32
نیشتمان ستاری
*
،
فردین میراحمدی
،
کامبیز حسن زاده
چکیده
(1140 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1701 دریافت)
بررسی افزایش عمر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) با استفاده از صمغ گیاهی کیتوزان و اسانس گیاه چویل
ص. 60-45
10.22034/FSCT.21.151.45
محمد گنجه
*
،
عاطفه قره جلو
،
سجاد قادری
چکیده
(1233 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1808 دریافت)
اثرات انواع سرریزهای تکنولوژی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع غذایی کشاورزی ایران
ص. 75-61
10.22034/FSCT.21.151.61
علی اصغر بهارلو
،
سید عبدالمجید جلائی اسفندآبادی
*
،
محسن زاینده رودی
چکیده
(1180 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1856 دریافت)
زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در خامه ترش و بررسی تاثیر آن ها بر ویژگی های بافتی و حسی محصول
ص. 85-76
10.22034/FSCT.21.151.76
رضا کریمی
*
چکیده
(1124 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(980 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمهای
ص. 108-86
10.22034/FSCT.21.151.86
فاطمه نجابی
*
،
محمود رضازاد باری
،
هادی الماسی
،
صابر امیری
چکیده
(1105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1058 دریافت)
امکانسنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات، شیرینکننده ایزومالت و اسانس دارچین
ص. 125-109
10.22034/FSCT.21.151.109
نوشین امیری
،
علیرضا شهاب لواسانی
*
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(1420 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1068 دریافت)
درون پوشانی ترکیبات فنولی آب ریواس و تاثیر آن ها بر خواص آب انار
ص. 146-126
10.22034/FSCT.21.151.126
حسین زارعی منش
،
کامبیز جهان بین
*
،
احمد رجایی نجف آبادی
چکیده
(1188 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1930 دریافت)
ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. 161-149
10.22034/FSCT.21.151.149
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
چکیده
(1082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2077 دریافت)
تأثیر تیمار مایکروویو بر مخلوط پودر دانه سبوس گندم و خرما: ارزیابی اثرات جایگزینی بر خواص فیزیکوشیمیایی آرد گندم
ص. 173-162
10.22034/FSCT.21.151.162
محمدرضا صحرائیان
،
افسانه طاهری
،
محمد گنجه
*
چکیده
(1437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1931 دریافت)
بررسی اثر بازدارندگی عصاره پوست انار بر تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته در سامانه های مدل
ص. 185-174
10.22034/FSCT.21.151.174
اقدس تسلیمی
،
Mohsen Barzegar
*
،
محمد علی سحری
،
خدیجه خوش طینت
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(1269 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(989 دریافت)
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت ضدمیکروبی اسانس لرگ بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
ص. 196-186
10.22034/FSCT.21.151.186
حسن برزگر
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(1091 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2035 دریافت)
بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی
ص. 208-197
10.22034/FSCT.21.151.208
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
،
حسن برزگر
چکیده
(1062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1021 دریافت)
تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگیهای رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری
ص. 225-209
10.22034/FSCT.21.151.209
ابوالحسن ثابت صولت
،
حسین جوینده
*
،
محمد حجتی
،
حسن برزگر
چکیده
(1080 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1674 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS