ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 132 - ( 1401 )
تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. 15-1
10.22034/FSCT.19.132.1
نفیسه کربلایی اسماعیلی
،
اکرم آریان فر
چکیده
(1130 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(916 دریافت)
پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد آن در مدل غذایی
ص. 31-17
10.22034/FSCT.19.132.17
وحید پاسبان نوقابی
،
حامد صابریان
چکیده
(947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(808 دریافت)
طراحی و ساخت سیستم فرآوری آبلیمو توسط میدان الکتریکی پالسی و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن
ص. 49-33
10.22034/FSCT.19.132.33
عادل دزیانی
،
امان محمد ضیائی فر
،
سید مهدی جعفری
،
سارا اقاجان زاده
چکیده
(874 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(774 دریافت)
بررسی برهم کنش صمغ فیبر ذرت با آنزیم α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز و تاثیر آن بر فعالیت ممانعت کنندگی آنزیمها
ص. 63-51
10.22034/FSCT.19.132.51
روح الله اجتماعی
،
حسن احمدی گاولیقی
،
مریم جلیلی صفریان
،
مهدی طبرسا
چکیده
(844 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1101 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده
ص. 76-65
10.22034/FSCT.19.132.65
پروین شایسته کیا
،
علیرضا صادقی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مرتضی خمیری
،
مریم زارعلی
چکیده
(893 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(658 دریافت)
تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاستههای گندم و ذرت
ص. 89-77
10.22034/FSCT.19.132.77
آیدا ذوالعلمین
،
سارا موحد
،
محمدحسین عزیزی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(792 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1044 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید نشانگر شده با آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز و چغندر لبویی
ص. 106-91
10.22034/FSCT.19.132.91
لیلا علیزاده
،
نفیسه جهانبخشیان
،
محمدحسین عزیزی
،
رضوان موسوی ندوشن
،
مرتضی احسانی
چکیده
(923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(742 دریافت)
مقایسه ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده
ص. 115-107
10.22034/FSCT.19.132.107
لیلی فدایی
،
ماندانا طایفه
،
مصطفی صادقی
،
خدیجه عباسپور
،
آریا نقره علیپور
چکیده
(733 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(615 دریافت)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو
ص. 133-117
10.22034/FSCT.19.132.117
سیده سارا سیادتی
،
ندا احمدی کمازانی
چکیده
(797 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(712 دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی
ص. 148-135
10.22034/FSCT.19.132.135
فرشته حسینی
،
حامد صابریان
،
شادی بلوریان
،
مجید افشاری
چکیده
(780 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(654 دریافت)
ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگیهای کیفی شکلات
ص. 160-149
10.22034/FSCT.19.132.149
مرجان نوری
،
امیرحسین آگاهی
چکیده
(898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1101 دریافت)
بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت
ص. 172-161
10.22034/FSCT.19.132.161
عاطفه احراری
،
شادی بلوریان
،
غلامعلی گلی موحد
چکیده
(818 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1217 دریافت)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپکهای عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی
ص. 181-173
10.22034/FSCT.19.132.173
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(749 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(634 دریافت)
کاربرد جداساز نیمهپیوسته دورانی در سیالات حوزه صنایع غذایی – مطالعه موردی جداسازی پالپ از سیال حاوی پکتین
ص. 197-183
10.22034/FSCT.19.132.183
شفیع رحمتی
،
علیرضا مهدویان
چکیده
(733 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(634 دریافت)
تاثیر غلظت سوربیتول بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستی موسیلاژ دانه به
ص. 210-199
10.22034/FSCT.19.132.199
محبوبه کشیری
،
مریم داوطلب
چکیده
(911 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(565 دریافت)
کاربرد روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) جهت مطالعه پارامترهای کمی و کیفی مافین کم ساکارز حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی
ص. 221-211
10.22034/FSCT.19.132.211
نفیسه ذوالفقاری
،
اسماعیل عطای صالحی
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(787 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(594 دریافت)
بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن
ص. 235-223
10.22034/FSCT.19.132.223
مژگان علوی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(977 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(690 دریافت)
اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری
ص. 249-237
10.22034/FSCT.19.132.237
سیده زهرا سید محمدی فرد
،
سهیلا زرین قلمی
،
محسن زندی
،
مریم پاکپور
چکیده
(998 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(844 دریافت)
تولید فیلم کامپوزیتی زیست فعال نوین کنسانتره پروتئین های آب پنیر و موسیلاژ عناب تقویت شده با پُست بیوتیک های باسیلوس کوآگولانس IBRC-M 10807
ص. 263-251
10.22034/FSCT.19.132.251
هانیه نجفی
،
صابر امیری
،
امین خلیلی
،
لعیا رضازاد باری
چکیده
(852 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1137 دریافت)
بسته بندی فعال و افزایش ماندگاری روغن زیتون بکر با استفاده از فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل اصلاح شده با نانوذرات کلرید نقره و اسپیرولینا
ص. 279-265
10.22034/FSCT.19.132.265
عارف عرفانی
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(758 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1017 دریافت)
تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب
ص. 294-281
10.22034/FSCT.19.132.281
هادی هاشمی گهرویی
،
محمدهادی اسکندری
،
سید محمد هاشم حسینی
چکیده
(849 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1008 دریافت)
بررسی ویژگیهای نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه
ص. 311-295
10.22034/FSCT.19.132.285
ستار صفری شورباخورلو
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(1021 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(665 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج) غلظت حلال و زمان استخراج) عصاره آبی، الکلی و هیدورالکلی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba)، خصوصیات آنتی اکسیدانی و اثر کشندگی آن بر پروتواسکولکسهای کیست هیداتید در شرایط آزمایشگاهی
ص. 326-313
10.22034/FSCT.19.132.313
زینب صادقی دهکردی
،
میلاد قربانی پور
،
علیرضا سازمند
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
محمد فلاح
،
عباسعلی ساری
چکیده
(852 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(750 دریافت)
بررسی تاثیر عصارههای دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
ص. 340-327
10.22034/FSCT.19.132.327
مریم محبی
چکیده
(847 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(687 دریافت)
ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی توتفرنگی در اتمسفر اصلاح شده با استفاده از فیلم بستهبندی نانوکامپوزیت
ص. 354-341
10.22034/FSCT.19.132.341
رضا طباطبائی کلور
،
حسن یوسف نیا پاشا
چکیده
(704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(654 دریافت)
ارزیابی اثر ضد باکتریایی دی لیمونن نانوانکپسوله شده در نانواسفنج بتاسیکلودکسترین
ص. 364-355
10.22034/FSCT.19.132.355
عذرا صالحی
،
عاطفه رضایی
،
مسعود سامی
چکیده
(1062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1146 دریافت)
بررسی تاثیر زمان و شرایط نگهداری بر خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر و فرابکر
ص. 375-365
10.22034/FSCT.19.132.365
آذین نصرالله زاده
،
وحید علیپور گسکری
چکیده
(861 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(705 دریافت)
انتخاب و ارزیابی مدلهای خشککردن لایهنازک برای توصیف سینتیک خشک شدن برشهای سیر در خشککن فروسرخ
ص. 385-377
10.22034/FSCT.19.132.377
اشرف گوهری اردبیلی
،
نوید گودینی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(743 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(584 دریافت)
ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگیهای تصویری دونات
ص. 395-387
10.22034/FSCT.19.132.387
محبوبه داراپور
،
بهزاد ناصحی
،
حسن برزگر
،
حسین جوینده
چکیده
(667 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(644 دریافت)
تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
ص. 409-397
10.22034/FSCT.19.132.397
حبیب نویدی فر
،
بیوک آقا فرمانی
،
شایسته درخشان
،
بهروز کاظم زاده
،
امین کهوریان
چکیده
(854 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(545 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS