You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر قطبیت حلالهای مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت زهرا لطیفی، مرتضی علی پور، معصومه زیبایی، زینب عبدالهی چله بری، زهرا غفوری، تارا قربانی پیرشهید
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک در حالت تیمار سطحی و حجمی بر خواص شیمیایی و فیزیکی زعفران محسن خواجوند صالحان، فرشاد صحبت زاده، ایمان حاجی زاده، فهیم شافعی، احسان شاکری نسب، تقی محسن پور، اباصلت حسین زاده کلاگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی دما و پارامترهای امواج میدان پالسی الکتریکی در استخراج قند از هویج سامره داستانگو، محمد تقی حامد موسویان، سمیرا یگانه زاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت و ماندگاری قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری دریخچال سکینه یگانه، مرجان زرگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری مریم ثابت قدم، زهرا لطیفی، پریسا معلمی، نفیسه محمدی کرتلایی، الهه رازقندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک حسین مصطفی لو، رضا کاراژیان، احمد احتیاطی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان مسطح فراسودمند بدون گلوتن با جایگزین آرد جوانه های گندم، عدس، ماش زهرا اسدی، علیرضا مسعود نیا، سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن نیلوفر بنائی اقدم، سید هادی پیغمبر دوست، صمد بدبدک، عارف اولاد غغاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی شاخصهای کیفی و ترکیبات زیستفعال روغن برخی از ارقام و ژنوتیپهای امیدبخش زیتون در منطقه طارم استان زنجان ابوذر هاشم پور، محمود عظیمی، عزیزاله عبدالهی، جواد فتاحی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود ویژگیهای حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان ملیحه رحیم زاده، وحید حکیم زاده، احمد نصیری محلاتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر هندسه محصول بر روی مدل سازی دقیق انتقال حرارت میوه های دارای شکل نامنظم در حین فرایند آنزیمبری محسن دلوی اصفهان، عبدالله همتیان سورکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته افسانه معینی، مسعود شفافی زنوزیان، حجت کاراژیان، امیر حسین الهامی راد، احمد پدرام نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی فعال بر پایه نشاسته حاوی اسانس سیر و پوست لیموترش روی خصوصیات فیله ماهی شیر سپیده رحمانی، هوشنگ نیکوپور، انوشه شریفان
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدلسازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی نرگس رحیمی، سید مهدی حسینی، مهدی کریمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
انکپسولاسیون همزمان باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) و روغن غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ به روش کواسرواسیون مرکب ویدا مردانی قهفرخی، اصغر خسروشاهی، شهین زمردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر استفاده از آرد جو دوسر و قند مایع خرما بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه محلی سبزوار امین فاضل، احمد پدرام نیا، مهدی جلالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی راندمان استخراج روغن دانه مورینگا پرگرینا به کمک پیشتیمار مایکروویو نگار آهنگرنژاد، محمد هادی خوش تقاضا، برات قبادیان، محمد علی سحری
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم نانوکامپوزیت دو لایه پلی اتیلن ترفتالات-کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات اکسیدروی به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی سیده لیلا نصیری، محمدحسین عزیزی، فرناز موحدی، ناهید رحیمی فرد، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک بیژن خورشیدپور، مسعود هنرور، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی عباس بایگان، شیلا صفاییان، رضا شاهین فر، ژاله خوشخو
چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه یک مدل ریاضی برای پیش بینی تغییرات رطوبت گلابی در حین خشک شدن همرفتی محسن دلوی اصفهان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ نسیم پاسدار، علی مرتضوی، محمدرضا سعیدیان، رضا صفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه فیلمهای امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون حاوی نانوذرات کیتین سحر یوسفی هزاری، جعفر محمدزاده میلانی، علی معتمدزادگان، ثمر صحرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ساخت و بررسی ذرات کروی حک شده مولکولی بعنوان جاذبی با کارایی عالی برای استخراج سریع و انتخابی نیکوتین آمید توسط ستون فاز جامد از گوشت گوساله و آرد گندم علیرضا ریاضی، رضا فرهوش، هاشم پورآذرنگ، کریستین اسکامان، زینب رفتنی امیری، علی شریف
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی قابلیت طیف سنجی مرئی/ فروسرخ نزدیک (Vis/NIR) در طبقه بندی نمونه های لیموترش طی دوره انبارمانی با روش های شناسایی PCA، LDA و SVM نیلوفر گودرزی، سارا موحد، محمد جواد شکوری، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده سینبیوتیک نیمچرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز سارا مومن زاده، حسین جوینده، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند زهرا شیخ الاسلامی، بهاره صحراییان، مهدی کریمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی گاما آمینوبوتیریک اسید تولیدشده توسط باکتری Lactobacillus brevis PML1 به روش کروماتوگرافی لایهنازک در محیط کشت حاوی مونوسدیم گلوتامات(MSG) عاطفه غفوریان نسب، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی یزدی، محبوبه سرابی جماب
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا احمد پدرام نیا، مریم ثابت قدم، مهدی جلالی
چکیده -
متن کامل (PDF)