Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 13, Number 50 (2016-5)
اثر پیشتیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشککردن با ماکروویو بر خواص کیفی برشهای میوه به (Cydoniaoblonga)
اثر پیشتیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشککردن با ماکروویو بر خواص کیفی برشهای میوه به (Cydoniaoblonga)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی امکان استفاده از شیر فراپالایش به عنوان فاز آبی در تولید کره کم چرب
بررسی امکان استفاده از شیر فراپالایش به عنوان فاز آبی در تولید کره کم چرب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگیهای حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن
فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگیهای حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی
ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر پریبیوتیکهای بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر
بررسی اثر پریبیوتیکهای بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایهنازک قارچ خوراکی به کمک شبکههای عصبی مصنوعی پس انتشار
پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایهنازک قارچ خوراکی به کمک شبکههای عصبی مصنوعی پس انتشار
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
خواص کاربردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
خواص کاربردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی ویژگیهای کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبتهای مختلف ماده خشک به آب
بررسی ویژگیهای کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبتهای مختلف ماده خشک به آب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارندهی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی
تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارندهی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391)
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگیهای بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM
بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگیهای بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مهاجرت آلومینیوم از بسته بندی های نیمه منعطف به خوراک مرغ ایرانی و شبه غذاها پس از فرایند حرارتی و در طی نگهداری
مهاجرت آلومینیوم از بسته بندی های نیمه منعطف به خوراک مرغ ایرانی و شبه غذاها پس از فرایند حرارتی و در طی نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[XML]
|
بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخکردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی
بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخکردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مدلسازی و بهینهسازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ
مدلسازی و بهینهسازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
کاربرد روش سطح پاسخ در بهینهسازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت
کاربرد روش سطح پاسخ در بهینهسازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثرعصاره رزماری بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
اثرعصاره رزماری بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری
تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری
بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی
تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles