Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 12, Number 49 (2015-10)


Effect of lactose, whey protein concentrat and skim milk powder on some rheological and sensory properties of set yoghurt with different somatic cell count
تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Commercialization Strategies of Academic Research Findings in Agricultural Food Industries
راهبرد های تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of various cooking methods on Biophysical characteristics and sensory evaluation of chicken fillet
تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of the addition of soy bean and corn flours pretreated with ultrasound on qualitative properties of chicken nugget
بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of lipase on quality characteristics of bugget
بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of olive oil on physial, mechanical and moisture barrier properties of caseinate – based edible film
بررسی اثر روغن زیتون بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی کازئینات
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Formulation and preparation of ice cream replacing sugar with sucralose and its organoleptic characteristics
فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A new integrated model to evaluate time-temperature indicators for fresh seafood with the purpose of protection against botulism
ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به‏ منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Antioxidant interactions in green tea and oak extracts combination
بررسی برهم‎کنش ضداکسایشی ترکیب عصاره‎های چای سبز و بلوط
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of Methylcellulose-wax as combined coating materials on physico-chemical and sensorial characteristics of Thomson navel orange
اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Assessment of probable application of full fat soy flour in cream formulation
بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation and optimization of starch-Clay nanocomposite film
ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of growth phase, type of acid and medium on acid tolerance of Morganella morganii at different pHs
تأثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of adding Eleaagnus angustifolia powder to quality characteristics of burger’s bread
تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Studies on antioxidant activities of extracts from peel and leaf of mandarin and determination of mechanical properties of coated kraft paper by the extracts
مطالعه خواص ضد اکسایشی عصاره های پوست و برگ نارنگی وتعیین خواص مکانیکی کاغذ های کرافت پوشش یافته با عصاره ها
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Folate Measurement in Fortified Flour by Tri-enzyme Extraction and Microbiological Assay
اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Production and physicochemical, rheological, sensory analysis of “Lour” cheese
بررسی روش تولید و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Identification and quantification of anthocyanins in pomegranate peel extract.
شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of delayed icing on the quality characteristics of Rutilus frisii kutum
اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of whey protein edible coating on microbial quality of rainbow trout fillet during cold storage
اثرپوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در شرایط سرد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of Peroxide Index of Soybean Oil of Behbahan Arjan Nevin Vegetable oil company For Evaluation of It Storage Optimized Conditions
بررسی اندیس پراکسید روغن سویای شرکت روغن نباتی ارجان نوین بهبهان به منظور ارزیابی شرایط بهینه نگهداری آن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles