Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 12, Number 47 (2015-7)


Investigation of vacuum pressure and storage time on the quality of tomato and carrot
بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation effects of gelatins types on functional properties of fat free set style yogurt
بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی‌های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The study of the influence of two kinds of Emulsifier and Lipase Enzyme on reducing the staling of frozen oily doughnut
بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of adding chickpea protein isolate and ascorbic acid on wheat dough rheological properties by response surface methodology
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of gel improver formulation for improvement of Barbari dough and bread properties using response surface methodology
بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the effect of different treatments in control of browning in estahban intermediate moisture fig(cv. Sabz)
بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Identification effective factors on branding in Iranian food industrial companies
شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکتهای صنایع غذایی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of apple fruit sorter performance by detecting bruise and pedicle using machine vision technique
بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of influence of acidic The improvers adding with Sourdough on" Barbari Bread" staling score
مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of silver carp gelatin and pectin on texture and color properties of a fat spread
اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of drying kinetics and shrinkage of potato slice in a parallel flow dryer
مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقههای نازک سیبزمینی در خشککن جریان هوای موازی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Improver effect of emulsifierSodium Stearoyl-2-Lactylate on the rheological properties of dough containing apple pomace
تاثیر بهبود دهنده امولسیفایرSSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of steaming and baking time on the shelf life and improvement of composite bread (wheat- sorghum) quality .
تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of microwave pretreatment and frying temperature on physicochemical properties of deep fat fried zucchini
ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Influence of Putrescine and cold water on qualitative features and shelf life of mango (Mangifera indica L) fruit
تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of coating and frying conditions on physicochemical properties of deep fat fried Falafel
ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of sorbitol, glycerol and lactic acid on different properties of thin layers made from casein
اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایه‌های نازک تهیه شده از کازئین
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect ofwater-melon asanaturaladditiveon doughfarinography properties and improvement the quality of semi volumeBarbari bread
بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The study of xylitol production by Rhodotorula mucilaginosa isolated from nature
مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of phytic acid and zinc content in breads produced in Ahwaz
بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of steaming on textural properties of date paste (C.V. kabkab)
تأثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles