Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 12, Number 46 (2015-5)
Sodium alginate with added thyme essential oil as a new method coating for rainbow trout fillet
کاربرد آلژینات سدیم غنی شده با اسانس آویشن به عنوان روش جدید حفظ کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Non-destructive determination of sugar content in root beet by near infrared spectroscopy (NIRS) H. Bagherpour, H. 1, Minaei, S. 2 , Abdollahian Noghabi, M. 2, Khorasani Fardvani, M. E. 3
تشخیص میزان قند موجود در ریشههای چغندر قند با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک (NIR) حسین باقرپور1، سعید مینایی2 ،محمد عبداللهیان نوقابی3، محمد اسماعیل خراسانی4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Survey the presence of coagulase positive staphylococcus aureus in cottage cheeses produced from sheep milk and sold in Marand county Eslami, M. 1, Koohi, M. K. 2, Zadehashem, E. 3, Khadiri, B. 4 , Keshavarz, H.5
بررسی حضور استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت در پنیرهای سنتی گوسفند عرضه شده در شهرستان مرند محسن اسلامی1، محمد کاظم کوهی 2، الهام زاده هاشم3 ، بابک خدیری4 ، حسین کشاورز5
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of microwaves on physicochemical properties of corn and oat starches Mazjoobi, M. 1, Falsafi, S. R. 2
تأثیر امواج ماکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نشاستههای ذرت و یولاف مهسا مجذوبی 1 ، سید رضا فلسفی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Using response surface methodology to evaluation and optimization of dough mixing time on quality properties of barbari bread Razavizadegan jahromi, S. H. 1, Tabatabaee yazdi, F. 2, Karimi, M. 3, Mortazavi. S. A. 4
ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ سید حسین رضوی زادگان جهرمی1 ، فریده طباطبائی یزدی2، مهدی کریمی3، سید علی مرتضوی4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of tomato paste production stages on decreasing diazinon residue Baratian Ghorghi, Z. 1 , Sadeghi Mahoonak, A. R. 2, Ghorbani, M. 2, shaeghi, M. 3
تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون زهره براتیان قرقی1 ، علیرضا صادقی ماهونک 2، محمد قربانی2، منصوره شایقی 3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Genetic identification of cycloheximide-resistant yeasts isolated from traditional dairy products Nejati, F. 1, Felis, G. 2, Babaei, M. 3, Fracchetti, F. 2, Tebaldi, M. 2, Torriani, S. 2, Tajbakhsh, A. 4, Barati, V. 4, Jalil, S. 4
شناسایی ژنتیکی مخمرهای مقاوم به سیکلوهگزامید جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی فاطمه نجاتی 1، جوانا فلیس2، مهدی بابایی3، فابیو فراچتی2، مارتا تبالدی2، ساندرا توریانی2، اشکان تاجبخش4، وحید براتی4، سیروس جلیل4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of some rheological and sensory properties of instant yoghurt Esmailzadeh Nasiri, M. 1, Abbasi, S. 2 , Seyedein Ardebili , S. M. 3
بررسی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی ماست فوری مرجان اسمعیل زاده نصیری1، سلیمان عباسی2 ، سید مهدی سیدین اردبیلی3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of wheat germ protein isolate and xanthan gum as egg substitutes on the rheological properties of mayonnaise Rahbari, M. 1, Aalami, M. 2, Kashaninejad, M. 3, Maghsoudlou, Y. 3
تأثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک سیما چراغی دهدزی1، ناصر همدمی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of wheat germ protein isolate and xanthan gum as egg substitutes on the rheological properties of mayonnaise Rahbari, M. 1, Aalami, M. 2, Kashaninejad, M. 3, Maghsoudlou, Y. 3
تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم و زانتان به عنوان جایگزینهای زرده تخم مرغ بر ویژگیهای رئولوژیکی سس مایونز مهشید رهبری1 ، مهران اعلمی2، مهدی کاشانی نژاد2، یحیی مقصودلو2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of antioxidant activity of bioactive peptides prepared from meat industry by-products Meshginfar, N. 1 , Sadeghi mahoonak, A. R. 2 , Ziaiifar, A. M. 3, Kashaninejad, M. 2, Ghorbani, M. 2
بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت نسیم مشگین فر1، علیرضا صادقی ماهونک2، امان محمد ضیایی فر3، محمد قربانی2، مهدی کاشانی نژاد2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study and comparison of inhibitory and antioxidant activity of water-methanol extracts of black cumin, coriander and dill seeds Soleimanifar, M. 1, Niazmand, R. 2 , Shahidi Noghabi, M. 3
مطالعه و مقایسه فعالیت مهارکنندگی و ضداکسایشی عصارههای متانولی-آبی بذر زیره سیاه، گشنیز و شوید متین سلیمانی فر1، راضیه نیازمند2 ، مصطفی شهیدی نوقابی2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of storage types and conditions on The texture properties of dates (Kabkab variety) during storage Cheraghi Dehdezi, S. 1, Hamdami, N. 2
اثر نوع و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی میوهی خرما (واریته کبکاب) طی انبارداری سیما چراغی دهدزی 1 ، ناصر همدمی 2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of some variables affecting the acidification characteristics of liquid sourdough Sarfaraz, A. 1, Azizi, M. H. 2, , Hamidi Esfahani, Z.3, Zafari, A .4
ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع امین سرفراز1، محمد حسین عزیزی2 ، زهره حمیدی اصفهانی3و علی ظفری4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Antibacterial effect of aqueous extract of Artemisia aucheri, Artemisia sieberi and Hyssopus officinalis L. on the food borne pathogenic bacteria Nasirpour, M. 1 , Yavarmanesh, M. 2, Mohhamadi Sani, A. 3, Mohamdzade Moghadam. M, 4.
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی(Artemisia aucheri)، درمنه دشتی(Artemisia sieberi) و زوفا (Hyssopus officinalis L.) بر برخی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی مریم نصیرپور1، مسعود یاورمنش2، علی محمدی ثانی3، مرتضی محمدزاده مقدم4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of deep-frying processing on tylosin residue in meat Heshmati, A. 1, Kamkar, A. 2*, Salaramoli, J. 3, Hassan, J. 4, Jahed, Gh. 5
تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت علی حشمتی1، ابوالفضل کامکار2* ، جمیله سالار آملی3، ، جلال حسن4، غلامرضا جاهد5
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Extraction of phenolic compound from barberry by subcritical water and investigation of antioxidation properties of extracted juices Mohamadi, M. 1 , Maskooki, A. M. 1, Mortazavai, S. A. 2, Kocheci, A. 2, Nahardani, M. 3, Pourfallah, Z. 3
استخراج ترکیبات فنولی به وسیله آب مادون بحرانی از میوه زرشک بیدانه و بررسی خواص ضداکسایشی عصارههای استخراج شده مرتضی محمدی1 ، عبدالمجید مسکوکی1، سیدعلی مرتضوی2، آرش کوچکی2، منیره نهاردانی3، زهرا پورفلاح3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of inulin on the qualitative characteristics of cake Damanafshan, P. 1 *, Salehifar, M2. Ghiassi Tarzi, B3 . bakhoda, H4.
بررسی تاثیر اینولین بر خصوصیات کیفی کیک روغنی پرستو دامن افشان1*، مانیا صالحی فر2، بابک غیاثی طرزی3 و حسین باخدا 4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of quality and microbial characteristics of part-baked Sangak bread packaged in modified atmosphere during storage Khoshakhlagh, Kh. 1 , Hamdami, N. 2, Shahedi, M. 3, Soleimanian-Zad, S.4
بررسی ویژگی های کیفی و میکروبی نان سنگک نیم پخته بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی دوره نگهداری خدیجه خوشاخلاق1، ناصر همدمی2، محمد شاهدی3، صبیحه سلیمانیانزاد4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Enzymatic hydrolysis optimization of whey proteins for reducing phenylalanine using membrane filtration Hasibi, F. 1, Nasirpour, A 2, Keramat, J. 3
بهینه سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین های آب پنیر با هدف کاهش میزان فنیل آلانین با استفاده از فیلتراسیون غشائی فروغ حسیبی1، علی نصیرپور2، جواد کرامت3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مقایسه چهار روش اندازه گیری قابلیت آنتی اکسیدانی برای بررسی اثر تخمیر شیر و شیر سویای فرادما توسط باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم
مقایسه چهار روش اندازه گیری قابلیت آنتی اکسیدانی برای بررسی اثر تخمیر شیر و شیر سویای فرادما توسط باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles