ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 90 - ( 1398 )
بررسی اثر سرعت سرد کردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ویژگی های بافتی اولئوژل روغن کنجد و مقایسه آن با چربی حیوانی
ص. 14-1
نفیسه سلطانی زاده
*
،
سید امیر حسین گلی
چکیده
(12560 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2806 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگیهای کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 25-15
بهزاد ناصحی
*
،
سحر اصغری پور
چکیده
(12058 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2998 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز
ص. 37-27
زینب رفتنی امیری
*
،
سبا بلقیسی
چکیده
(15434 مشاهده)
|
متن کامل (DOCX)
(2164 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، تغذیهای، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند
ص. 51-39
پونه مرادی
،
محمد گلی
*
،
جواد کرامت
چکیده
(12395 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2373 دریافت)
بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنیشده با روغن ماهی درونپوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ
ص. 64-53
حسین میرزائی مقدم
*
چکیده
(11759 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2433 دریافت)
مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده
ص. 77-65
سهیل ریحانی پول
،
علیرضا عالیشاهی
*
،
افشین عادلی
،
عباس نرگسیان
،
سید مهدی اجاق
چکیده
(11974 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2359 دریافت)
درون پوشانی ویتامین D3 با نانوذرات ژلاتین ساخته شده به روش ضد حلال دو مرحله ای
ص. 85-79
سمیه میرآقائی
،
زهرا امام جمعه
*
چکیده
(12011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2435 دریافت)
ماکارونی غنی شده با فیبر سیبزمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن
ص. 99-87
یدالله مصدق
،
محمد توکلی
،
لیلا کمالی روستا
،
ژاله خوشخو
،
مرتضی سلطانی
چکیده
(10951 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3001 دریافت)
بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتیاکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی
ص. 112-101
زهرا تسخیری
،
معصومه مهربان سنگ آتش
*
،
زهرا نظری
چکیده
(11014 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2636 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی
ص. 125-113
حسن برزگر
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(10411 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2466 دریافت)
اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه
ص. 139-127
اصغر فرهادی
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
کاظم علیرضالو
چکیده
(10850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2619 دریافت)
اقتصادی کردن و بهینه سازی فرآیند خشک کردن ورقه های کیوی پیش تیمار شده با دز پرتودهی به روش سطح پاسخ در ترکیب با روش تحلیل مولفههای اصلی
ص. 151-141
اصغر عابدی
*
چکیده
(9602 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2252 دریافت)
ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمهای (capsicum annum L.) بستهبندی شده در اتمسفر اصلاح شده
ص. 161-153
محمد سیاری
،
صبا صادقی
،
مصطفی کرمی
*
چکیده
(10033 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3228 دریافت)
تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12
ص. 175-163
صابر امیری
،
رضا رضایی مکرم
*
،
محمود صوتی خیابانی
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(10325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2819 دریافت)
اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمهای
ص. 185-177
مصطفی کرمی
*
،
محمد سیاری
،
صبا صادقی
چکیده
(9609 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2637 دریافت)
ارزیابی تأثیر اسانسهای آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینهشده با سوریمی
ص. 200-187
آزاده رشیدی مهر
،
علی فضل آرا
*
،
مهدی زارعی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
محمد نوشاد
چکیده
(9659 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3577 دریافت)
بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشردهسازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجهفرنگی تازه
ص. 216-201
علی قاسمی
،
رضا امیری چایجان
*
،
محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده
(10320 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2358 دریافت)
ردیابی و ارزیابی باقیمانده آنتیبیوتیکهای خانواده پنیسیلین در نمونه کبد، کلیه و گوشت گاو عرضه شده در میادین شهر تهران به روش کیت الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
ص. 228-217
میترا جلالی
،
مریم عطایی
،
بهروز اکبری آدرگانی
*
چکیده
(9995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2804 دریافت)
مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن
ص. 243-229
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(9684 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2093 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنیسازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری
ص. 258-245
حمیدرضا اسفندیاری
،
مریم مصلحی شاد
*
چکیده
(9740 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2777 دریافت)
بررسی اثر صمغهای بامیه و کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری
ص. 269-259
بهزاد ناصحی
*
،
راضیه رضوی
چکیده
(9626 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2369 دریافت)
بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا
ص. 282-271
میترا سلیم پور اردی
،
ژاله خوشخو
،
مژگان امتیازجو
*
چکیده
(10636 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3573 دریافت)
روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی
ص. 297-283
محمد نجاتیان
،
نازنین داراب زاده
*
،
سیده رقیه دروگر
چکیده
(10599 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2390 دریافت)
شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگیهای میکروبی
ص. 317-299
مژگان یزدی
،
محبوبه سرابی جماب
*
،
ابوالفضل پهلوانلو
چکیده
(10024 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4325 دریافت)
بهبود دسترسی زیستی پلیفنلهای پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD)
ص. 333-319
سارا کلانتری
،
لیلا روفهگرینژاد
،
sajad pirsa
*
،
مهدی قرهخانی
چکیده
(9723 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2512 دریافت)
بررسی مقاومت انتروکوکوسهای جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیکهای رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها
ص. 342-335
حسین زنگانه
،
سیدعلی مرتضوی
*
،
فخری شهیدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
Elnaz Mialni
،
محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده
(9681 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2324 دریافت)
اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی
ص. 351-343
محمد نوشاد
*
،
پریسا قاسمی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(10379 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2485 دریافت)
بررسی تأثیر سیستمهای پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)
ص. 364-353
مهدی قیافه داودی
*
،
مهدی کریمی
،
فریبا نقی پور
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
عادل میرمجیدی
،
ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده
(9454 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3577 دریافت)
تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف
ص. 375-365
اعظم ستاری
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
زینب زینب
،
علی پاکدین
چکیده
(9708 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2444 دریافت)
مقایسه کارآیی اتیدیوم مونوآزید (EMA) و پروپیدیوم مونوآزید (PMA)در شمارش سلول های زنده پاتوژن به روش PCR زمان واقعی در سیستم های مدل غذایی
ص. 386-377
مریم عزیزخانی
*
،
فهیمه توریان
چکیده
(9363 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2265 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS