ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73 - ( 1396 )
کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند
ص. 12-1
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحرائیان
،
مهدی قیافه داودی
،
فریبا نقی پور
چکیده
(6143 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3076 دریافت)
بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان
ص. 13-30
لیلا ناطقی
،
سمیه انصاری
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(5540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2809 دریافت)
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز
ص. 41-31
سحر نجفی
،
مانیا صالحیفر
چکیده
(9269 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4123 دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
ص. 49-43
سعید نقوی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سید هادی پیغمبردوست
،
محمود صوتی خیابانی
چکیده
(5692 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2535 دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن
ص. 59-51
بهناز مهدی نیا لیچایی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
غلامرضا دین پناه
چکیده
(6025 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5524 دریافت)
کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
ص. 70-61
الهام اشجعی
،
محمدرضا اسحاقی
،
سیمین اسدالهی
چکیده
(5978 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1746 دریافت)
اندازهگیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین
ص. 71-81
الهام نعمتینیا
،
سامان آبدانان مهدیزاده
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(4509 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2882 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
ص. 83-95
مریم ابوالقاسمی
،
اسحق زکیپور رحیم آبادی
،
مصطفی یوسف الهی
چکیده
(4708 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1651 دریافت)
اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز
ص. 105-97
مریم محمدخانی
،
آرش کوچکی
،
محبت محبی
چکیده
(2894 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1517 دریافت)
تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم
ص. 120-107
سمیه پاکسرشت
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
سید محمدعلی رضوی
چکیده
(3392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1396 دریافت)
اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب
ص. 131-121
مریم رحمتی
،
مهناز هاشمی روان
،
محمدرضا خانی
چکیده
(4005 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1760 دریافت)
مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی
ص. 140-133
بهاره بهارلو
،
فاطمه نجاتی
چکیده
(2827 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1517 دریافت)
تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی
ص. 152-141
نرگس رسولی
،
وجیهه فدائی نوغانی
،
بهرام فکری
چکیده
(3617 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1641 دریافت)
اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله
ص. 162-153
اصغر ساویز
چکیده
(3056 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1493 دریافت)
تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقرهای
ص. 174-163
فاطمه صیادیان
،
لاله رومیانی
چکیده
(2509 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1494 دریافت)
بررسی خواص کیفی خامه کمچرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر
ص. 186-175
عاطفه رضاییزاده
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(2985 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1634 دریافت)
بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین
ص. 199-187
فرزانه نصرالله زاده
،
مهدی وریدی
،
آرش کوچکی
،
فرزین هادی زاده
چکیده
(3126 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1455 دریافت)
تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
ص. 212-201
سعیده عربشاهی دلویی
،
محبوبه تجری بالاجاده
،
قربانعلی مهقانی
،
عادله محمدی
چکیده
(3194 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1597 دریافت)
بررسی تأثیر فرایند پوستگیری با فناوری پرتودهی مادونقرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی
ص. 225-213
زهرا محمدی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیائیفر
،
محمد قربانی
چکیده
(3306 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1511 دریافت)
بررسی ویژگی آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل
ص. 240-227
عاطفه مقصودلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
حسین محب الدینی
چکیده
(3892 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1711 دریافت)
فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
ص. 254-241
محمود یلمه
،
مرتضی خمیری
،
محمد قربانی
،
عزت الله قائمی
،
سیده ساناز رمضانپور
چکیده
(3117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1651 دریافت)
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
ص. 255-263
سجاد پیرسا
،
محمد علیزاده
،
نسرین فرجی
،
سهیلا فرجی
چکیده
(4039 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1665 دریافت)
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار
ص. 265-277
بی بی مرضیه رضوی زاده
،
زینب زعفرانی
،
رسول کد خدایی
چکیده
(3498 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3344 دریافت)
ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی
ص. 279-287
مهرنوش اعلایی
،
سارا موحد
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(3394 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1478 دریافت)
بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 289-300
نرجس آقاجانی
چکیده
(3038 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1511 دریافت)
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی
ص. 301-310
مینا شاکری نیا
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(2874 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1546 دریافت)
تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری
ص. 311-317
سارا سلیمزاده
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(3263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1528 دریافت)
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 330-319
منصوره یانپی
،
مهران اعلمی
،
جلال محمدزاده
،
علیرضا صادقی
،
محبوبه کشیری
چکیده
(3183 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3010 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین
ص. 331-341
یاور بوستانی ماوی
،
مهدی نیکو
،
بهروز آتشبار
،
احمدی گاولیقی احمدی گاولیقی
چکیده
(3042 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2371 دریافت)
بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی
ص. 343-349
پویا زرعی
،
حامد فراجی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
پرستو کریمی فر
،
هیلسا بیدخوری
،
منا فراجی هریس
چکیده
(3334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5891 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS