ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۷۳ - ( ۱۳۹۶ )
کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند
ص. ۱۲-۱
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحرائیان
،
مهدی قیافه داودی
،
فریبا نقی پور
چکیده
(۶۳۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۴۳ دریافت)
بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان
ص. ۱۳-۳۰
لیلا ناطقی
،
سمیه انصاری
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(۵۷۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۹۱ دریافت)
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز
ص. ۴۱-۳۱
سحر نجفی
،
مانیا صالحیفر
چکیده
(۹۴۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۶۱ دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
ص. ۴۹-۴۳
سعید نقوی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سید هادی پیغمبردوست
،
محمود صوتی خیابانی
چکیده
(۵۸۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۷۰ دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن
ص. ۵۹-۵۱
بهناز مهدی نیا لیچایی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
غلامرضا دین پناه
چکیده
(۶۲۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۱۲۶ دریافت)
کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
ص. ۷۰-۶۱
الهام اشجعی
،
محمدرضا اسحاقی
،
سیمین اسدالهی
چکیده
(۶۲۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۳ دریافت)
اندازهگیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین
ص. ۷۱-۸۱
الهام نعمتینیا
،
سامان آبدانان مهدیزاده
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(۴۷۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۸۴ دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
ص. ۸۳-۹۵
مریم ابوالقاسمی
،
اسحق زکیپور رحیم آبادی
،
مصطفی یوسف الهی
چکیده
(۴۹۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۸ دریافت)
اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز
ص. ۱۰۵-۹۷
مریم محمدخانی
،
آرش کوچکی
،
محبت محبی
چکیده
(۳۰۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۵ دریافت)
تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم
ص. ۱۲۰-۱۰۷
سمیه پاکسرشت
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
سید محمدعلی رضوی
چکیده
(۳۶۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۳۸ دریافت)
اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب
ص. ۱۳۱-۱۲۱
مریم رحمتی
،
مهناز هاشمی روان
،
محمدرضا خانی
چکیده
(۴۲۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۲۷ دریافت)
مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی
ص. ۱۴۰-۱۳۳
بهاره بهارلو
،
فاطمه نجاتی
چکیده
(۳۰۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۸ دریافت)
تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی
ص. ۱۵۲-۱۴۱
نرگس رسولی
،
وجیهه فدائی نوغانی
،
بهرام فکری
چکیده
(۳۸۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۵ دریافت)
اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله
ص. ۱۶۲-۱۵۳
اصغر ساویز
چکیده
(۳۳۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۳ دریافت)
تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقرهای
ص. ۱۷۴-۱۶۳
فاطمه صیادیان
،
لاله رومیانی
چکیده
(۲۶۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۰ دریافت)
بررسی خواص کیفی خامه کمچرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر
ص. ۱۸۶-۱۷۵
عاطفه رضاییزاده
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(۳۲۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۵ دریافت)
بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین
ص. ۱۹۹-۱۸۷
فرزانه نصرالله زاده
،
مهدی وریدی
،
آرش کوچکی
،
فرزین هادی زاده
چکیده
(۳۳۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۸ دریافت)
تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
ص. ۲۱۲-۲۰۱
سعیده عربشاهی دلویی
،
محبوبه تجری بالاجاده
،
قربانعلی مهقانی
،
عادله محمدی
چکیده
(۳۳۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۵ دریافت)
بررسی تأثیر فرایند پوستگیری با فناوری پرتودهی مادونقرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی
ص. ۲۲۵-۲۱۳
زهرا محمدی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیائیفر
،
محمد قربانی
چکیده
(۳۵۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۹ دریافت)
بررسی ویژگی آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل
ص. ۲۴۰-۲۲۷
عاطفه مقصودلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
حسین محب الدینی
چکیده
(۴۱۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۹۴ دریافت)
فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
ص. ۲۵۴-۲۴۱
محمود یلمه
،
مرتضی خمیری
،
محمد قربانی
،
عزت الله قائمی
،
سیده ساناز رمضانپور
چکیده
(۳۳۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۸ دریافت)
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
ص. ۲۵۵-۲۶۳
سجاد پیرسا
،
محمد علیزاده
،
نسرین فرجی
،
سهیلا فرجی
چکیده
(۴۲۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۶ دریافت)
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار
ص. ۲۶۵-۲۷۷
بی بی مرضیه رضوی زاده
،
زینب زعفرانی
،
رسول کد خدایی
چکیده
(۳۷۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۳۲ دریافت)
ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی
ص. ۲۷۹-۲۸۷
مهرنوش اعلایی
،
سارا موحد
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۳۶۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۱ دریافت)
بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۲۸۹-۳۰۰
نرجس آقاجانی
چکیده
(۳۲۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۶ دریافت)
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی
ص. ۳۰۱-۳۱۰
مینا شاکری نیا
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(۳۰۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۳ دریافت)
تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری
ص. ۳۱۱-۳۱۷
سارا سلیمزاده
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(۳۴۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۱ دریافت)
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۳۳۰-۳۱۹
منصوره یانپی
،
مهران اعلمی
،
جلال محمدزاده
،
علیرضا صادقی
،
محبوبه کشیری
چکیده
(۳۳۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۹۳ دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین
ص. ۳۳۱-۳۴۱
یاور بوستانی ماوی
،
مهدی نیکو
،
بهروز آتشبار
،
احمدی گاولیقی احمدی گاولیقی
چکیده
(۳۲۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۰۹ دریافت)
بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی
ص. ۳۴۳-۳۴۹
پویا زرعی
،
حامد فراجی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
پرستو کریمی فر
،
هیلسا بیدخوری
،
منا فراجی هریس
چکیده
(۳۵۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۴۷۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS