ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 22، شماره 162 - ( 1404 )
بررسی شرایط استخراج عصاره هسته زیتون با استفاده از دستگاه هموژنایزر اولتراسونیک و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آنها
ص. 15-1
10.22034/FSCT.22.162.1
عباس نمدی پور
،
حبیب الله میرزایی
*
،
محمد علی سحری
،
منصوره هوشیار
چکیده
(108 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(50 دریافت)
فرمولاسیون نوشیدنی ایزوتونیک برپایه ی پرمیت آب پنیر حاوی پروبیوتیک و پپتیدهای آب پنیر انکپسولهشده در آلژینات
ص. 28-16
10.22034/FSCT.22.162.16
مریم سلطانی
،
محمد ربانی
*
،
وحید مفید
،
امیرمحمد مرتضویان
چکیده
(95 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(29 دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی با وزنهای مولکولی مختلف حاصل از ضایعات کفال ماهیان دریای خزر
ص. 41-29
10.22034/FSCT.22.162.29
سید محمود ربیعی
،
سکینه یگانه
*
،
مینا اسمعیلی خاریکی
چکیده
(95 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(29 دریافت)
اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 و اکراتوکسین A در نمونه های شیر پاستوریزه و بررسی تاثیر امواج مایکروویو در کاهش غلظت آنها
ص. 57-42
10.22034/FSCT.22.162.42
اکبر بدلی
،
افشین جوادی
*
،
محمدرضا افشار مقدم
،
زهره مشاک
چکیده
(83 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(42 دریافت)
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست کم چرب با افزودن صمغ دانه شنبلیله و ریحان و بررسی تاثیر آن بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
ص. 89-73
10.22034/FSCT.22.162.73
سینا خادمی دهکردی
،
مریم جعفری
*
چکیده
(99 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(52 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن شیر سویا، جو و بادام بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیکی
ص. 103-90
10.22034/FSCT.22.162.90
زهرا ارجائی
*
،
یاسمن جوکار
چکیده
(92 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(26 دریافت)
بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان و صمغ عربی حاوی ناتامایسین بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی پسته خام
ص. 121-104
10.22034/FSCT.22.162.104
سمانه اسلامی
،
راضیه پرتوی
*
،
حجت اله شکری
،
محبوبه زارع
،
داریوش عزیزیان
چکیده
(107 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(45 دریافت)
بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجهفرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma)
ص. 136-121
10.22034/FSCT.22.162.121
قاسم کاشانی
،
الهام دانائی
*
چکیده
(98 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(27 دریافت)
درک و نگرش مصرف کنندگان نسبت به فرآوردههای گوشتی در شهر تهران
ص. 155-137
10.22034/FSCT.22.162.137
مرجان باژن
*
،
مجید امین زارع
،
فرنام شفیعی ثابت
،
زهره ادب
،
هدایت حسینی
چکیده
(93 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(26 دریافت)
اثر سرعت اولتراتوراکس بر خصوصیات اسانس پوست گریپ فروت ریزپوشانی شده با صمغ آلژینات
ص. 170-156
10.22034/FSCT.22.162.156
سمانه محمد خشت چین
،
رضا فرهمندفر
*
،
جمشید فرمانی
چکیده
(95 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(27 دریافت)
تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون
ص. 184-171
10.22034/FSCT.22.162.171
زهرا شیخ الاسلامی
،
مهدی کریمی
،
بهاره صحرائیان
*
،
مجتبی هادیان
چکیده
(91 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(26 دریافت)
بررسی تاثیر اینولین و کلرید کلسیم بر ویسکوزیته و ویژگیهای رنگی پنیر ریکوتا سین بیوتیک
ص. 198-185
10.22034/FSCT.22.162.185
مرجانه صداقتی
*
،
ریحانه کاوند
چکیده
(89 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(23 دریافت)
تهیه امولسیون ساختار یافته آب در روغن (W/O) کم-اشباع بدون ترانس بر پایه روغن کانولا و اولئوژلاتورهای لیپیدی به عنوان جایگزین کره
ص. 222-199
10.22034/FSCT.22.162.199
محمد رزم پور
*
،
جمشید فرمانی
،
جعفر محمد زاده میلانی
،
تیمور محمدی
چکیده
(92 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(24 دریافت)
بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی و خاصیت ضدقارچی عصاره پوست انار با استفاده از حلالهای مختلف
ص. 234-223
10.22034/FSCT.22.162.223
الهام آذرپژوه
،
شهین زمردی
*
،
پروین شرایعی
چکیده
(98 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(30 دریافت)
بررسی تاثیر پیشتیمار اولتراسونیک و آبگیری اسمزی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی میوه سیب زرد
ص. 249-235
احمدرضا اسکندری
،
درنوش جعفرپور
*
چکیده
(97 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(24 دریافت)
تاثیر عصاره اتانولی دانه خار مریم (Silybum marianum) استخراج شده با کمک فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 264-250
10.22034/FSCT.22.162.250
مطهره مزیدی
،
سعیده عربشاهی دلویی
*
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(89 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(28 دریافت)
مقایسه وضعیت های بازتابشی و تقابلی طیف سنجی فروسرخ نزدیک در امکان سنجی تشخیص غیرمخرب تازگی پودر گیاه دارویی سیر (Garlic)
ص. 277-265
10.22034/FSCT.22.162.265
رضا محمدی گل
*
،
محمود کریمی
،
رضا شاه حسینی
چکیده
(114 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(38 دریافت)
بهینهسازی ترکیب ماست همزده پروبیوتیک حاوی سویه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسLA5 به روش سطح پاسخ
ص. 291-278
10.22034/FSCT.22.162.278
مریم پیرایش اسلامیان
،
جواد حصاری
*
،
مهناز منافی دیزج یکان
چکیده
(93 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(27 دریافت)
ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa)
ص. 306-292
10.22034/FSCT.22.162.292
نوشین جعفری نژاد
،
حسن برزگر
*
،
محمدامین مهرنیا
،
حسین جوینده
،
محمد حجتی
چکیده
(101 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(28 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS