ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 156 - ( 1403 )
تاثیر درصد چربی و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
ص. 18-1
10.22034/FSCT.21.156.1
علیرضا شهاب لواسانی
،
علی منصوری
چکیده
(201 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(66 دریافت)
بررسی اثر مستقل سطوح مختلف ژلاتین پای مرغ و ژلاتین تجاری(گاوی) با کره کاکائو بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری
ص. 37-19
10.22034/FSCT.21.156.19
سیده عاطفه نبوی
،
زینب رفتنی امیری
،
هایده گرجیان
چکیده
(195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(51 دریافت)
ارزیابی عملکرد صمغ دانهی به در مقایسه با کربوکسیمتیلسلولز بر خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی کلوچه بدون گلوتن(برنج-کینوا)
ص. 48-38
10.22034/FSCT.21.156.38
نیلوفر محمدی
،
ماندانا طایفه
،
لیلی فدایی
،
مصطفی صادقی
،
آذین نصرالله زاده
چکیده
(195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(49 دریافت)
طراحی سامانههای نانوامولسیونی اسانس روغنی همراه با کیتوزان جهت کنترل فساد کپک خاکستری در توتفرنگی
ص. 62-49
10.22034/FSCT.21.156.49
لیلا حیدری
،
زهرا جوانمردی
،
هیمن نوربخش
،
محمود کوشش صبا
چکیده
(210 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(46 دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی چند نمونه ماست محلی تهیه شده از فروشگاههای عرضه محصولات لبنی سنتی شهرستان تویسرکان
ص. 79-63
10.22034/FSCT.21.156.63
نوشین نوشیروانی
چکیده
(165 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(53 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد تولیدی با تخمیر توسط گونه های باسیلوس
ص. 91-80
10.22034/FSCT.21.156.80
پریسا راعی
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
علی مویدی
،
محبوبه کشیری
چکیده
(202 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(58 دریافت)
بررسی تأثیر صمغ فارسی و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیمچرب طی دوره نگهداری سرد
ص. 109-92
10.22034/FSCT.21.156.92
آمنه حبیبی
،
حسین جوینده
چکیده
(200 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(60 دریافت)
اثر افزودن صمغ فارسی و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای بافتی پنیر سفید فراپالوده نیمچرب
ص. 124-110
10.22034/FSCT.21.156.110
آمنه حبیبی
،
حسین جوینده
چکیده
(180 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(37 دریافت)
اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های کیفی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب کرفس، هویج و سیب
ص. 136-125
مریم حیدری
،
Rezvan پوراحمد
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(204 مشاهده)
تاثیر ریزپوشانی باکتریهای استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
ص. 149-137
10.22034/FSCT.21.156.137
فاطمه آدینه پور
،
سید مهدی جعفری
،
علیرضا صادقی
،
مرتضی خمیری
،
سودابه خلیلی
چکیده
(205 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(54 دریافت)
بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با برخی آنتیبیوتیکهای رایج درمانی علیه تعدادی از باکتریهای بیماریزا
ص. 166-150
10.22034/FSCT.21.156.150
میترا قدسی شیخ جان
،
علی فضل آرا
،
محمد حجتی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(202 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(59 دریافت)
امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام کانولا با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید
ص. 184-167
10.22034/FSCT.21.156.167
مریم رشیدیان
،
مریم قراچورلو
،
منوچهر بهمئی
،
مهرداد قوامی
،
حسین میرسعیدقاضی
چکیده
(206 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(68 دریافت)
طراحی شناساگر هوشمند حساس به پیاچ تهیه شده از ژلاتین-کاپاکاراگینان-آنتوسیانین لاله عباسی و زرشک به منظور بررسی تازگی/فساد گوشت بره
ص. 210-185
محمد هادی مرادیان
،
رضا عابدی فیروزجاه
،
شمیمه عظیمی سلیم
،
فاطمه ملایی
،
آروین آفرا
،
زهرا سرلک
،
مریم عزیزی لعل آبادی
چکیده
(248 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(57 دریافت)
بررسی خصوصیات بافت و ویژگیهای رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین
ص. 225-211
10.22034/FSCT.21.156.211
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
فاطمه کاظمیان راد
چکیده
(190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(48 دریافت)
بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک نیستاتین علیه تعدادی از سویههای قارچی
ص. 240-226
10.22034/FSCT.21.156.226
میترا قدسی شیخ جان
،
علی فضل آرا
،
محمد حجتی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(205 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(76 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS