You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن نفیسه کربلایی اسماعیلی، اکرم آریان فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد آن در مدل غذایی وحید پاسبان نوقابی، حامد صابریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی و ساخت سیستم فرآوری آبلیمو توسط میدان الکتریکی پالسی و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن عادل دزیانی، امان محمد ضیائی فر، سید مهدی جعفری، سارا اقاجان زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برهم کنش صمغ فیبر ذرت با آنزیم α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز و تاثیر آن بر فعالیت ممانعت کنندگی آنزیمها روح الله اجتماعی، حسن احمدی گاولیقی، مریم جلیلی صفریان، مهدی طبرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده پروین شایسته کیا، علیرضا صادقی، مهدی کاشانی نژاد، مرتضی خمیری، مریم زارعلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاستههای گندم و ذرت آیدا ذوالعلمین، سارا موحد، محمدحسین عزیزی، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید نشانگر شده با آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز و چغندر لبویی لیلا علیزاده، نفیسه جهانبخشیان، محمدحسین عزیزی، رضوان موسوی ندوشن، مرتضی احسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده لیلی فدایی، ماندانا طایفه، مصطفی صادقی، خدیجه عباسپور، آریا نقره علیپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو سیده سارا سیادتی، ندا احمدی کمازانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی فرشته حسینی، حامد صابریان، شادی بلوریان، مجید افشاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگیهای کیفی شکلات مرجان نوری، امیرحسین آگاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت عاطفه احراری، شادی بلوریان، غلامعلی گلی موحد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپکهای عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد جداساز نیمهپیوسته دورانی در سیالات حوزه صنایع غذایی – مطالعه موردی جداسازی پالپ از سیال حاوی پکتین شفیع رحمتی، علیرضا مهدویان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غلظت سوربیتول بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستی موسیلاژ دانه به محبوبه کشیری، مریم داوطلب
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) جهت مطالعه پارامترهای کمی و کیفی مافین کم ساکارز حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی نفیسه ذوالفقاری، اسماعیل عطای صالحی، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن مژگان علوی، معصومه مهربان سنگ آتش، بهاره صحرائیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری سیده زهرا سید محمدی فرد، سهیلا زرین قلمی، محسن زندی، مریم پاکپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید فیلم کامپوزیتی زیست فعال نوین کنسانتره پروتئین های آب پنیر و موسیلاژ عناب تقویت شده با پُست بیوتیک های باسیلوس کوآگولانس IBRC-M 10807 هانیه نجفی، صابر امیری، امین خلیلی، لعیا رضازاد باری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بسته بندی فعال و افزایش ماندگاری روغن زیتون بکر با استفاده از فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل اصلاح شده با نانوذرات کلرید نقره و اسپیرولینا عارف عرفانی، میر خلیل پیروزی فرد، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب هادی هاشمی گهرویی، محمدهادی اسکندری، سید محمد هاشم حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه ستار صفری شورباخورلو، درنوش جعفرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج) غلظت حلال و زمان استخراج) عصاره آبی، الکلی و هیدورالکلی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba)، خصوصیات آنتی اکسیدانی و اثر کشندگی آن بر پروتواسکولکسهای کیست هیداتید در شرایط آزمایشگاهی زینب صادقی دهکردی، میلاد قربانی پور، علیرضا سازمند، امیر دارایی گرمه خانی، محمد فلاح، عباسعلی ساری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصارههای دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی مریم محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی توتفرنگی در اتمسفر اصلاح شده با استفاده از فیلم بستهبندی نانوکامپوزیت رضا طباطبائی کلور، حسن یوسف نیا پاشا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر ضد باکتریایی دی لیمونن نانوانکپسوله شده در نانواسفنج بتاسیکلودکسترین عذرا صالحی، عاطفه رضایی، مسعود سامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر زمان و شرایط نگهداری بر خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر و فرابکر آذین نصرالله زاده، وحید علیپور گسکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
انتخاب و ارزیابی مدلهای خشککردن لایهنازک برای توصیف سینتیک خشک شدن برشهای سیر در خشککن فروسرخ اشرف گوهری اردبیلی، نوید گودینی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگیهای تصویری دونات محبوبه داراپور، بهزاد ناصحی، حسن برزگر، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن حبیب نویدی فر، بیوک آقا فرمانی، شایسته درخشان، بهروز کاظم زاده، امین کهوریان
چکیده -
متن کامل (PDF)