You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف سازی آب انار: تاثیر بر ترکیبات زیست فعال و تشکیل ترکیبات زیست رنگی
بیوک آقا فرمانی، صمد بدبدک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کالری دریافتی گروه‌های درآمدی مختلف خانوار تحت تأثیر سیاست جبران درآمد اسمی ناشی از شوک قیمت مواد غذایی منتخب
الهه بنایی، سید مجتبی مجاوریان، سید علی حسینی یکانی، عباس میرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مدیریت پسماند گل پساب تولیدی در کارخانجات تولید شکر از نیشکر در مناطق جنوب ایران
مرتضی نوروزی، ابوالفضل دانایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ-عصاره پوست سبز گردو بر کیفیت و زمان نگهداری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان در دمای یخچال
نسرین افشار، ناصر صداقت، محمد محسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پرتقال‌های ارقام تامسون ناول و والنسیا در طی نگهداری در سردخانه
طاهره کاکوئی، اسماعیل عطای صالحی، الهام مهدیان، جواد فتاحی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ‌ای و سفید و صمغ‌ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی
نغمه علائی بخش، علیرضا فرجی، فریبا نقی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش تیمار‌ گلوتامات سدیم بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و ترکیبات زیست-فعال گندم جوانه زده
روح اله پاشایی بهرام، افشین جوادی، صمد بدبدک، سید مصطفی اعرج خدایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تغییرات حسی فیش فینگر تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کوتر ساده(Sphyraena jello) وتاثیر جایگزینی گوشت قرمز با گوشت ماهی در طول نگهداری در سردخانه (۱۸- درجه سلسیوس) به مدت چهار ماه
سحر جلیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت
مهدی جلالی، زهرا شیخ الاسلامی، امیر حسین الهامی راد، محمدحسین حدادخداپرست، مهدی کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون امگا3 و اثر ضدباکتریایی آن بر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروجینوزا
زهرا غفوری، علی فضل آرا، مهدی پورمهدی بروجنی، ندا باورصاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن
سیده زینب جعفری، سارا جعفریان، محمد حجتی، لیلا نجفیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر خشک کردن حرارتی و انجمادی بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات عملکردی تفاله هویج
زهرا رضوانی، امیر گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر روش خشک کردن بر خواص کیفی و میکروبی لواشک زرشک
سولماز خجسته منش، مسعود دزیانی، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون پوشانی کروسین در حامل های نیوزومی و لیپوزومی و بررسی ویژگی های آنها
حنان لشکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر مدت زمان انجماد در افزایش بازدهی هیدرولیز نشاسته سیب زمینی توسط آلفا آمیلاز
الهه عابدی، کیانا پورمحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC
میرحسین موسوی، مهدی قره خانی، کاظم علیرضالو، لیلا روفه گری نژاد، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر کاربرد بعد از برداشت گاماآمینوبوتریک اسید، اکسید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی
مهلا خوشهالی، فاطمه ناظوری، محمود رقامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آن‌ها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری
سیما طاهری، مرتضی خُمیری، علی مویدی، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بسته بندی پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش- پکتین سیب حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات های گرافیتی: بررسی ویژگی های فیزیکیوشیمیایی آن
ایرج کریمی ثانی، محمد علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسانس‌های کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال
پروانه صادق زاده مرندی، افشین جوادی، محمدرضا افشار مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه هوفاریقون بر ماندگاری پنیر سفید
سپیده تبریزی، الهام مهدیان، علی محمدی ثانی کاخکی، محبوبه سرابی جماب، فاطمه عروجعلیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال
علی حسینلو، احمد قره خانی، امیر توکمه چی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه شیر جو حاوی اینولین و کنسانتره آب سیب
مریم محمدی زاده، مریم استادحسین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری نشاسته‌ی ذرت قبل و بعد از پیش تیمار فشار بالا
کیانا پورمحمدی، الهه عابدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون های تهیه شده بر پایه روغن زیتون به منظور درون پوشانی فیتواسترول ها
حسن بنی تمیم، عاطفه پورجاهد، صفورا کریمی، محمدرضا عصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکی‌شیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند
فاطمه جلیلی، سیدهادی پیغمبردوست، صمد بدبدک، عارف اولاد غفاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
نرگس شهبازپور، انوشه شریفان، کیانوش خسروی دارانی، هدایت حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر روش خشک‌کردن بر برخی مواد مؤثره عصاره دو گونه مریم گلی
محدثه جعفری، محمد سیاری، علی عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فرآیند خشک کردن همرفت برش های سیب: بررسی تغییرات دمایی نمونه با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز
آتنا پاسبان، حسن صدرنیا، سید احمد شهیدی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیرکازئینات سدیم حاوی نانواکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون بکر
هاله همتی، رقیه اشرفی یورقانلو، مهلا پیروزی فرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue