You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف سازی آب انار: تاثیر بر ترکیبات زیست فعال و تشکیل ترکیبات زیست رنگی بیوک آقا فرمانی، صمد بدبدک
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کالری دریافتی گروههای درآمدی مختلف خانوار تحت تأثیر سیاست جبران درآمد اسمی ناشی از شوک قیمت مواد غذایی منتخب الهه بنایی، سید مجتبی مجاوریان، سید علی حسینی یکانی، عباس میرزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مدیریت پسماند گل پساب تولیدی در کارخانجات تولید شکر از نیشکر در مناطق جنوب ایران مرتضی نوروزی، ابوالفضل دانایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ-عصاره پوست سبز گردو بر کیفیت و زمان نگهداری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان در دمای یخچال نسرین افشار، ناصر صداقت، محمد محسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پرتقالهای ارقام تامسون ناول و والنسیا در طی نگهداری در سردخانه طاهره کاکوئی، اسماعیل عطای صالحی، الهام مهدیان، جواد فتاحی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ای و سفید و صمغ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی نغمه علائی بخش، علیرضا فرجی، فریبا نقی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیش تیمار گلوتامات سدیم بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و ترکیبات زیست-فعال گندم جوانه زده روح اله پاشایی بهرام، افشین جوادی، صمد بدبدک، سید مصطفی اعرج خدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تغییرات حسی فیش فینگر تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کوتر ساده(Sphyraena jello) وتاثیر جایگزینی گوشت قرمز با گوشت ماهی در طول نگهداری در سردخانه (۱۸- درجه سلسیوس) به مدت چهار ماه سحر جلیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت مهدی جلالی، زهرا شیخ الاسلامی، امیر حسین الهامی راد، محمدحسین حدادخداپرست، مهدی کریمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون امگا3 و اثر ضدباکتریایی آن بر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروجینوزا زهرا غفوری، علی فضل آرا، مهدی پورمهدی بروجنی، ندا باورصاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن سیده زینب جعفری، سارا جعفریان، محمد حجتی، لیلا نجفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر خشک کردن حرارتی و انجمادی بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات عملکردی تفاله هویج زهرا رضوانی، امیر گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر روش خشک کردن بر خواص کیفی و میکروبی لواشک زرشک سولماز خجسته منش، مسعود دزیانی، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
درون پوشانی کروسین در حامل های نیوزومی و لیپوزومی و بررسی ویژگی های آنها حنان لشکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر مدت زمان انجماد در افزایش بازدهی هیدرولیز نشاسته سیب زمینی توسط آلفا آمیلاز الهه عابدی، کیانا پورمحمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC میرحسین موسوی، مهدی قره خانی، کاظم علیرضالو، لیلا روفه گری نژاد، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر کاربرد بعد از برداشت گاماآمینوبوتریک اسید، اکسید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی مهلا خوشهالی، فاطمه ناظوری، محمود رقامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آنها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری سیما طاهری، مرتضی خُمیری، علی مویدی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بسته بندی پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش- پکتین سیب حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات های گرافیتی: بررسی ویژگی های فیزیکیوشیمیایی آن ایرج کریمی ثانی، محمد علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسانسهای کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال پروانه صادق زاده مرندی، افشین جوادی، محمدرضا افشار مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه هوفاریقون بر ماندگاری پنیر سفید سپیده تبریزی، الهام مهدیان، علی محمدی ثانی کاخکی، محبوبه سرابی جماب، فاطمه عروجعلیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال علی حسینلو، احمد قره خانی، امیر توکمه چی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه شیر جو حاوی اینولین و کنسانتره آب سیب مریم محمدی زاده، مریم استادحسین
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری نشاستهی ذرت قبل و بعد از پیش تیمار فشار بالا کیانا پورمحمدی، الهه عابدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون های تهیه شده بر پایه روغن زیتون به منظور درون پوشانی فیتواسترول ها حسن بنی تمیم، عاطفه پورجاهد، صفورا کریمی، محمدرضا عصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکیشیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند فاطمه جلیلی، سیدهادی پیغمبردوست، صمد بدبدک، عارف اولاد غفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن نرگس شهبازپور، انوشه شریفان، کیانوش خسروی دارانی، هدایت حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روش خشککردن بر برخی مواد مؤثره عصاره دو گونه مریم گلی محدثه جعفری، محمد سیاری، علی عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فرآیند خشک کردن همرفت برش های سیب: بررسی تغییرات دمایی نمونه با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز آتنا پاسبان، حسن صدرنیا، سید احمد شهیدی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیرکازئینات سدیم حاوی نانواکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون بکر هاله همتی، رقیه اشرفی یورقانلو، مهلا پیروزی فرد
چکیده -
متن کامل (PDF)