ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 126 - ( 1401 )
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دو نوع بستنی تهیه شده از شیر بز و گاو با نسبت های مختلف دو اسانس دارچین و هل
ص. 12-1
10.22034/FSCT.19.126.1
زهره فتوره بنابی
،
علیرضا شهاب لواسانی
،
شیلا برنجی
چکیده
(1885 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(725 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی هفت نمونه عسل منطقه سیستان
ص. 23-13
10.22034/FSCT.19.126.13
سمیه نیک نیا
چکیده
(1343 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(635 دریافت)
اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی
ص. 37-25
10.22034/FSCT.19.126.25
بابک محمدی
،
نفیسه زمین دار
،
محمد مهدی قیصری
چکیده
(1531 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(664 دریافت)
بهینهسازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن
ص. 55-39
10.22034/FSCT.19.126.39
آلا قاسمی کیا
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(1675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(608 دریافت)
تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست
ص. 70-57
10.22034/FSCT.19.126.57
فرناز محمدی گلچین
،
سارا موحد
،
محمدرضا اسحاقی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(1536 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(675 دریافت)
تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه انار طی نگهداری
ص. 85-71
10.22034/FSCT.19.126.71
طیبه شاهی
،
محمد قربانی
،
سید مهدی جعفری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
،
عادل بیک بابایی
چکیده
(2086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(994 دریافت)
مفهوم و پتانسیل های کاربردی پست بیوتیک ها در صنعت مواد غذایی
ص. 101-87
10.22034/FSCT.19.126.87
صابر Amiri
،
سمیرا کاظمی
چکیده
(2341 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1329 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره آبی- الکلی گیاه دارویی آویشن و اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست سنتی بوکز ایلام
ص. 120-103
10.22034/FSCT.19.126.103
محمدیار حسینی
،
طیب سیفی
چکیده
(1522 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(569 دریافت)
بهینه سازی فیلم ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی گلوتن حاوی اسانس گلپر، نانو ذره ی منیزیم اکسید و پلی پیرول به روش سطح پاسخ
ص. 142-121
10.22034/FSCT.19.126.121
منوچهر فاضلی
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(1481 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(742 دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره رازک بر Staphylococcus aureus، Listeria monocytogenes، Escherichia coli و Enterobacter aerogenes در شرایط برونتنی
ص. 152-143
10.22034/FSCT.19.126.143
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(1414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(560 دریافت)
ارزیابی نوع و ترکیب مواد پوشش دهنده در پایداری رنگدانه فیکوسیانین به روش خشک کن پاششی
ص. 162-153
10.22034/FSCT.19.126.153
رضا کاراژیان
،
مریم عامری
،
نجمه گرد نوشهری
،
پری رخ لوائی
،
احمد احتیاطی
،
فرزاد صادقی
،
سید حسین رضوی زادگان
چکیده
(1445 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(603 دریافت)
ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ
ص. 173-163
10.22034/FSCT.19.126.163
شادی استوار
،
محرم وزیری
،
فردین تمجیدی
چکیده
(1505 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(593 دریافت)
بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آبمیوه مخلوط سیب-لیمو
ص. 191-175
10.22034/FSCT.19.126.175
محجوب شیخ الاسلامی
،
احمد پدرام نیا
،
مهدی جلالی
چکیده
(1430 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(906 دریافت)
اثر ضدمیکروبی نانوکامپوزیت های نقره و مس تولید شده به روش اکستروژن بر باکتریهای اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
ص. 204-193
10.22034/FSCT.19.126.193
آرمین آذری
،
امیرعلی انوار
،
حامد اهری
،
انوشه شریفان
،
عباسعلی مطلبی
چکیده
(1490 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(651 دریافت)
تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر راندمان استخراج و میزان ترکیبات فنولی و توکوفرول روغن سویا
ص. 215-205
10.22034/FSCT.19.126.205
وحیده گواهیان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب زینب
چکیده
(1451 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(550 دریافت)
بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات
ص. 225-217
10.22034/FSCT.19.126.217
ایمان پژمان
،
رضا کاراژیان
،
نجمه گرد نوشهری
چکیده
(1383 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(609 دریافت)
اثر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فراورده حاصل از آرد کامپوزیت جودوسر-برنج شکسته با هدف تولید حریره فوری
ص. 237-227
10.22034/FSCT.19.126.227
سمیه اخروی
،
آرش کوچکی
،
الناز میلانی
چکیده
(1353 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(744 دریافت)
اثر روش های مختلف خشک کردن کف پوشی بر ویژگی های پودر نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت
ص. 256-239
10.22034/FSCT.19.126.239
آزیتا نعمتی
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر محمد زاده میلانی
چکیده
(1672 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(798 دریافت)
تولید کانجوگه ایزوله پروتئین سویا-کربوکسی متیل سلولز از طریق پلاسمای غیرحرارتی
ص. 268-257
10.22034/FSCT.19.126.257
هدیه شرف الدین
،
نفیسه سلطانی زاده
چکیده
(1283 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(593 دریافت)
بررسی اثر مصرف رژیم غذایی پر چرب و لاکتوباسیلوس روتری بر وزن بدن، فلور روده و شاخصهای متابولیکی موش C57BL/6
ص. 282-269
10.22034/FSCT.19.126.269
احسان شاد
،
سید شهرام شکرفروش
،
سعید نظیفی
،
محمدهادی اسکندری
چکیده
(1610 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(772 دریافت)
سنتز آسان و سبز نانوکامپوزیتهای زیست سازگار بر پایه گرافن اکسید کاهشیافته/اکسید آهن جهت اندازهگیری وانیلین در نمونههای غذایی: بهینهسازی به روش سطح پاسخ
ص. 296-283
10.22034/FSCT.19.126.283
مهسا تبریزی
،
سیداحمد شهیدی
،
فرشته چکین
،
آزاده قربانی حسن سرایی
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(1346 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(593 دریافت)
بررسی اثر اینولین/کفیران بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی پنیر موزارلای کم چرب
ص. 306-297
10.22034/FSCT.19.126.297
ناصر مقیسه
،
اکرم آریان فر
،
اسماعیل عطای صالحی
،
علی رافع
چکیده
(1379 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(618 دریافت)
بررسی برخی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره گیاه خیار آبپران (Ecballium elaterium M. Bieb) تحت اثر روش های مختلف خشک کردن
ص. 320-307
10.22034/FSCT.19.126.307
نسرین حسین زاده
،
حسنعلی نقدی بادی
،
سپیده کلاته جاری
،
علی مهرآفرین
،
سکینه سعیدی سار
چکیده
(1857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(953 دریافت)
بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum
ص. 331-321
10.22034/FSCT.19.126.321
زهرا قاسملو
،
دینا شهرام پور
،
مرتضی خمیری
،
الهام اسدپور
چکیده
(1246 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(638 دریافت)
بررسی تابش فرابنفش و مرئی بر استافیلوکوکوس اورئوس، سودوموناس آئروژینوزا محیط کشت و شمارش کلی میکروب دهان و سطوح جامد
ص. 341-333
10.22034/FSCT.19.126.333
محمد گلی
،
شریفه شاهی
،
مهدی مقضی
،
رحمان امینی
،
میترا منصوری بنی
،
محمد درویشی
،
سید محسن رنجبران
چکیده
(1431 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1040 دریافت)
ارزیابی فرآیندهای شستشو و حرارت بر میزان باقیمانده سموم آفت کش انتخابی در برنج با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع- طیف سنج جرمی
ص. 359-343
10.22034/FSCT.19.126.343
زهره مردانی
،
لیلا نوری
،
فرزاد پیرویان
،
عطاءاله شکوری
چکیده
(1296 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(745 دریافت)
مطالعه اثر آنزیم آسپاراژیناز و برشتگی نان تافتون بر روی آکریل آمید
ص. 371-361
10.22034/FSCT.19.126.361
معصومه بارانی
،
محمد شاهدی
چکیده
(1291 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(757 دریافت)
بررسی تاثیر کاربرد نشاسته اصلاح شده استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر پایداری و خواص رئولوژی و حسی شیر کاکائو
ص. 386-373
10.22034/FSCT.19.126.373
نیلوفر ثمری
،
مسعود هنرور
،
مریم میزانی
چکیده
(1409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(653 دریافت)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و عملکردی کلاژن و کلاژن هیدرولیز شده از پوست ماهی هامور (Epinephelus coioides)
ص. 400-387
10.22034/FSCT.19.126.387
رضوان موسوی ندوشن
،
فاطمه عسگری مهرابادی
چکیده
(1666 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1080 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و ارزش غذایی کیویفروت (Actinidia deliciosa var. Hayward) متاثر روشهای مختلف تغذیه طی نگهداری در سردخانه
ص. 413-401
10.22034/FSCT.19.126.401
جواد فتاحی مقدم
،
ابوذر هاشم پور
،
طاهره رئیسی
،
معصومه کیااشکوریان
چکیده
(1363 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(563 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS